Начитавшись звітів і наслухавшись захоплених відгуків на просторах інтернету, вже давно зріло бажання відвідати шумні пороги Південного Бугу. Та якось не клеїлось все... =(( Спочатку не могли зібрати команду... Хтось передумав їхати, комусь 320 км до місця рибалки - не раціонально, хтось через простуду не рішався... Вдвох їхати не дуже хотілось, але з Олегом вже були готові і на це. В останні дні перед виїздом завербували ще одного нашого рибака - Романа. Четвертого члена команди знайшли в Рівному. Тепер можна було збиратися!
Але зявилися проблеми з транспортом. Поїздка знову "накривалась"... але все ж таки не здавалися, і під вечір успішно виїхали. Дорога хоч і довга, але за кермом я цього особливо не відчував. До річки добралися перед світанком, перекусили хто чим помідорами огірками і на перекати!
Тут логічно було б вставити фото з рибою, але нажаль... Це не водосховище. Можна сказати, що рибу за якою їхали, так і не побачили... На спіннінг зрідка покльовував невеличкий окунець і судачок. Нічого особливого, навіть фотік доставати не хотілось. Зустрічали і інших рибалок, ситуація також сумна, тільки в одного бачили невеличкого головника.
В день рибалили на фідер і мах. Тут уже було повеселіше, стібільно клював карась і плотва.
Гарні пейзажі на Південному Бузі - трохи покльовок провтикали=))
Олег на мах виловив верховодку під 20 см довжиною. Я особисто таких ще не зустрічав
На уху риби наловили більше ніж достатньо, решта відправилась в коптилку.
Ця рибалка мені більше запамятається процесом по досягненню цілі, а не пійманною рибою. Природа, пейзажі, відпочинок там супер. Хоча для рибалки ми мабуть вибрали трохи невдалий період, але нікаплі не шкодою - нова подорож це завжди цікаво!
(Нажаль форум дозволяє причіпити тільки 10 фотографій, половину прийшлось відфільтрувати)