0r!ginaL сказав(ла):подивіться який кабан ТЫ БЫ ЧЕ ТО СВОЕ ВЫЛОЖИЛ А НЕ ЭТУ ФИШКУ :-|
добавлено через 1 минуту
ДАВНО НА ХОЛОДНОМ СИДЕЛИ? КАРПА ЕСТЬ ПОКЛЕВКИ?ИЛИ ТОЛЬКО ОДНИ КОЗЛЫ БЕРУТ
0r!ginaL сказав(ла):подивіться який кабан ТЫ БЫ ЧЕ ТО СВОЕ ВЫЛОЖИЛ А НЕ ЭТУ ФИШКУ :-|
добавлено через 1 минуту
ДАВНО НА ХОЛОДНОМ СИДЕЛИ? КАРПА ЕСТЬ ПОКЛЕВКИ?ИЛИ ТОЛЬКО ОДНИ КОЗЛЫ БЕРУТ
Ну скажим щучки шо нада.... і певно як завжди не з нашої місцевості.0r!ginaL сказав(ла):ось так я їздтв з своїм дядьком на риболовлю
машиною їхали десь 40 хв.А завтра думаю на гаряче поїхати на амура:-XSANEK сказав(ла):Ну скажим щучки шо нада.... і певно як завжди не з нашої місцевості.
Уже на холодном начал карп клевать!Must@ng сказав(ла):ДАВНО НА ХОЛОДНОМ СИДЕЛИ? КАРПА ЕСТЬ ПОКЛЕВКИ?ИЛИ ТОЛЬКО ОДНИ КОЗЛЫ БЕРУТ
а поподробней можна слышал что под острогом место выделили на то время как я слышал брал лящ на опарыша но утром и были поклевки карпа очень крупного мужик говорил что какой то тип взял на 4,5 но три поклевки просрал машины брали 100 метровку выматывают и усе торба пишете люди где что и почем да поподробнейVegas сказав(ла):Уже на холодном начал карп клевать!
Огорчу. Був там на вихідних, не побачив жодної покльовки.SANEK сказав(ла):FIFAyer улов звичайно супер але хоч натякни куди їздив. Ставок всеодно платний все не виловим.
Нє ну ти пріколіст, я ж спитав де хоч прибизно знаходиться ставок, а ти пишиш, що кльову не було.FIFAyer сказав(ла):Огорчу. Був там на вихідних, не побачив жодної покльовки.
Та раді бога. Село Білашів за Острогом. Ти шо думаєш мені жалко? Чи я жлоб? Якшо ти не бачив я завжди пишу де я ловлю, а не скриваю це!!!! До речі квиток 25 гр.SANEK сказав(ла):Нє ну ти пріколіст, я ж спитав де хоч прибизно знаходиться ставок, а ти пишиш, що кльову не було.