Меньше слов - больше дела! Адреса, явки, наживка, почему нет смысла сейчас?...FIFAyer сказав(ла):Місць багато. Особливо по дорозі на Гощу, але зараз ще нема смислу двигатись туда!!!
Меньше слов - больше дела! Адреса, явки, наживка, почему нет смысла сейчас?...FIFAyer сказав(ла):Місць багато. Особливо по дорозі на Гощу, але зараз ще нема смислу двигатись туда!!!
Поворот на Гощу и пошли : Мощаница. Бочаница, Милятын, Гоща. Неплохое место мыслятын за Изасловом. Хоняков в сторону через Головли. все что пришло на вскидку.(Когдато слышал про Садки в сторону Гощи, был но неловил). А смысла нету потому что теплая погода держиться еще не очень долго и вода еще не прогрелась. На мелководье пожалуста поклевует(сам пробывал).zZzara сказав(ла):Меньше слов - больше дела! Адреса, явки, наживка, почему нет смысла сейчас?...
Шось він в тебе салітьорний!!А такое ловиться на водохранилеще сегодня:
Я тебе огорчу - він не салітєрний! пійманий на спінінг і повір невперший!StiLL сказав(ла):Шось він в тебе салітьорний!!
Я знааю шо на гарячому шьраф за удочки 1000гр! А за драча я вобще мовчу. Я не чув шоб лобатий заходив, знаю шо на удочку вроді непогано!StiLL сказав(ла):Хто знае чи лобатий коситься???
Если не секрет, где имено и на шо?SANEK сказав(ла):І це за 9 хвилин
Першу маленьку на червячка(це не жарт),я і сам не зрозумів як так вийшло, а більшу відразу на спінінг на блешню. Правда це все дійство відбулось на Волині.FIFAyer сказав(ла):Если не секрет, где имено и на шо?
в прошлом году был там 3 раза, карась отгрызал крючки ))zZzara сказав(ла):Днём игнор при наличии прикормки и всё такое.
Розділяю твої пориви бо вже теж давненько не був, але судячи з розмов знайомих якісь сволоти дуже гарно шарять по місцевих водоймищах електровудкою і тому зараз порибалити просто ніде.FIFAyer сказав(ла):Хто має інфу поділіться, бо хочеться кудись вирватись!!!
Я вже декілька раз обкидував дальне з лодки, результату ніякого(окушок і судачок). Ходив на живця на холодне вечір просидів і непобачив не покльовки. В минулому році на гнилусі на картах ловив з лодки щупачки попадали. Хочу зараз попробувать, але боюсь з лодкою туди соватись.SANEK сказав(ла):Розділяю твої пориви бо вже теж давненько не був, але судячи з розмов знайомих якісь сволоти дуже гарно шарять по місцевих водоймищах електровудкою і тому зараз порибалити просто ніде.
Флуд... если конечно ты не скажешь сезон, прикормку, наживку, снасть, время суток :-pEvil сказав(ла):в прошлом году был там 3 раза, карась отгрызал крючки ))
Многоуважаемая модератор. По неписаным рыбачьим законам сказать точное место, какая прикормка и на что лучше ловится-это всёравно, что подарить своё обручальное кольцо другому. Все должно быть немножко,както да около,а иначе улова Вам не видать.zZzara сказав(ла):Флуд... если конечно ты не скажешь сезон, прикормку, наживку, снасть, время суток :-p