B
bigtot
vet@ll Один такой красавчик попался? Поеду завтра на вечерний клев после 17.00ч. кто про. в ловле спинингом и хочет поехать со мной, пишите вличку. P.S. Биту брать как часть реквизита 

Саме гниле в цьому те, що цим повинні займатись "спєциально обучєниє люді", які отримують за це зарплатню. А простий люд, по-суті, виконує чиюсь вже оплачену роботу за просто так.B_V_V сказав(ла):ну в отлтчии от прошлого года никто ниче не порывался сделать, так поодиночку кто то вытаскивал когда была возможность, а сейчас когда толпой взялись то потихоньку дело сдвиниться с места, главное чтоб этот огонь и пыл не потух)
Скажи як його звати, щоб можна було посилатисяФедька сказав(ла):я, нарешті, дозвонився до нашого інспектора=)
щодо зон любительського рибальства... можна ловити на любому озері і річці з вудкою чи спіннінгом. запевнив що ніяких проблем не буде=)
можу припустити ще це Фльос П., яким підписаний наказ у НВ, що ти викладав...Федька сказав(ла):Виявляється у нас є аж два інспектора. Ось телефон одного: 067 381 62 70 Павло Володимирович.
Не потрібно щоб кожен брав, візьміть хтось один, а інші нехай дивляться)alien сказав(ла):Порівняння ловлі сіткою і спіном вважаю повністю безглуздим. Якщо кожен спінінгіст візьме по 100 метрів сетки, то це ж якийсь піндец буде)))
З сіткою також, постіно пересвідчувався у тому, що коли ловив на островку на дальньому озері, то браконьєр на лодці, що мав метрів 500 сіток ловив або набагато менше мене, або взагалі не ловив.Федька сказав(ла):з спінінгом можна і пустим прийти...
ось його, гада, треба сіткою фільтрувати, а не мормишками дрюнькатиФедька сказав(ла):основна маса того що ловлять зимою це і є мєлкий окунь, це раз
Це факт, тому й рибаки і збиваються в величезні колонії поближче один до одного щоб створити максимальний доступ кисню на мінімальній площі, щоб риба пішла туди, а рибаки у свою чергу її виловилиФедька сказав(ла):і два: льод решитом - рибі дихати легше
Це звичайно шкода, але хто тим господарям лікар, що вони не знають свого діла.Федька сказав(ла):цієї зими постраждало багато приватних ставків, на яких не дозволяли ловити зимою, або ставили високу ціну. дохлу рибу центнерами вивозили...
Шановний, я не нию, це навпаки мені набридло, що всі плачуть бо неможуть нічого зловити. Я лише звернув увагу, що не лише браконьєри зменьшуть популяцію риби, але й інші рибалки і окуньГу Га сказав(ла):дык, может это ты горе-рыбак-браконьер, который даже сетями не могет ниче поймать,
а потому ноет: что вон спинингисты всю рыбу выловили, шо аж мне в сетку ниче не попадется
можна зробити висновок, що ви не будете соромитися дістати сітку якщо у вас не буде клювати)Гу Га сказав(ла):Не можешь выиграть честно, выиграй хоть как-нибудь.
ну взагалі то всі кажуть що де не закинь стоїть сітка, а потім має мо фактalien сказав(ла):Шановний, я не нию, це навпаки мені набридло, що всі плачуть бо неможуть нічого зловити.
ібо мені не в прикол кожного разу обривати бляшанку бо вона зацепилася на сіткуalien сказав(ла):Скоро ваших блесен і твістерів в озері буде більше ніж справжнього малька якого має їсти хижак
alien сказав(ла):Цитата:
Сообщение от alien
Порівняння ловлі сіткою і спіном вважаю повністю безглуздим. Якщо кожен спінінгіст візьме по 100 метрів сетки, то це ж якийсь піндец буде)))
Не потрібно щоб кожен брав, візьміть хтось один, а інші нехай дивляться)
alien сказав(ла):Сообщение от Федька
з спінінгом можна і пустим прийти...
З сіткою також, постіно пересвідчувався у тому, що коли ловив на островку на дальньому озері, то браконьєр на лодці, що мав метрів 500 сіток ловив або набагато менше мене, або взагалі не ловив.
alien сказав(ла):Сообщение от Федька
основна маса того що ловлять зимою це і є мєлкий окунь, це раз
ось його, гада, треба сіткою фільтрувати, а не мормишками дрюнькати
alien сказав(ла):Я лише звернув увагу, що не лише браконьєри зменьшуть популяцію риби, але й інші рибалки і окунь
Ну якщо господар сітки залишив її напризволяще, то що заважає витягнути її і викинути в кущі?3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ну взагалі то всі кажуть що де не закинь стоїть сітка, а потім має мо факт
Так, а браконьєрам теж не в прикол коли ваша леска видається дуже міцною і ви витягаєте їхні сітки))3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ібо мені не в прикол кожного разу обривати бляшанку бо вона зацепилася на сітку
народна мудрість:всі плачуть бо неможуть нічого зловити. Я лише звернув увагу, що не лише браконьєри зменьшуть популяцію риби, але й інші рибалки і окунь
а дурний він сидіти біля неї щоб ще упіймали?alien сказав(ла):Ну якщо господар сітки залишив її напризволяще, то що заважає витягнути її і викинути в кущі?
alien сказав(ла):Так, а браконьєрам теж не в прикол коли ваша леска видається дуже міцною і ви витягаєте їхні сітки))
озеро біля УТЦ - від самої КНС і вздовж південного і східного берега.alien сказав(ла):А по суті ніякия браконьєр не поставить сітку в місті де її можуть підцепити