TelweN сказав(ла):
Ти представ річку чи озеро без хижака!!Він вибиває всю нездорову рибу,ганяє її,контролює популяцію і тд...
Я десь говорив що в озері не має бути хижака? Я говорив лише про те, що окуня розвелося занадто багато і його вилов має бути доречним у будь якому вигляді, головну небезпеку становить саме мілкий окунь популяція якого поїдає 70% малька щойно зявившогося на світ. Густера теж має високу популяцію саме через неї інші травоядні риби відчувають нестачу харчування. На будь яких водоймах контролювання популяції певного небаженого виду риби проводиться лише сітками. Говорили ще й про те, що ніхто з браконьєрів не випустить, наприклад, карпика. якщо він спіймається раз з густерою, скоріше за все так, але якщо це буде 1 карп на 50 густер, то чи не логічно що інші карпи будуть краще рости і їх популяція збільшиться, а тут я думаю всім буде добре адже банально карп смачніший за густеру)
TelweN сказав(ла):
Якби ти займався спінінгом,ти б знав скіки грошей горить на снасті,які ти обриваєш об сетки.
Шановний, я вже говорив, що я також ловлю на спінінг і знаю ціну снастям, але чомусь я тільки 1-2 рази обірвав об сітку, всі інші рази об корчі і тд. Ще раз повторюсь, якщо з вами сталося таке лихо - закидайте драч, витягуєте ту сітку і всі проблеми, або просто не ходіть у ті місця де постійно стоять сітки, щоб просто не псувати собі настрій, благо у нас дуже багато місць де можна зловити рибу і де ніколи не стоять сітки.
TelweN сказав(ла):
Ти б знав як зараз легко зловити щуку,гарного окуня і так далі
Хе, легко тільки у магазині зловити ну чи на зарибленому платному ставку, а у нас не легко, але й не дуже важко. Хочеш гарного судака, окуня? купуй лодку, якщо морж то просто вплав через гарячий канал, потім 2хв ходьби до водосховища і вуаля, там риби просто тьма. Ще на дальне озеро з боку входу річки ось тут бажано ловити на живця. там же тільки далі від русла на донку ловити сома і щуку. Гарних місць для лову дуже багато, булоб більше бажання їх знайти, ато я бачу що сучасні рибалки окрім ,плотини,холодного,гарячого і гнилухи з картами нічого не знають.
TelweN сказав(ла):
А про порівняня сетки з спінінгом.....ти б краще змовчав.Не треба бути генієм шоб поставити сетку, а шоб ловити на спінінг,голова на плечах обовязкова.
Ловля на спінінг дуже проста, відкидаємо всі блесни, твістера беремо живого бичка/окуня, нанизуємо його на кручок, закидаємо а тепер у нас 2 варіанта: або покласти спінінг на підставку і чекати покльову, або повільно тягнути до себе. Все дуже просто, булоб терпіння якого не вистачає твістерістам, для них найкращий вихід - це горинь, або водосховище зі сторони гарячого але і там головний конкурент вашим пластмасовим приманкам - це надвисока популяція ЖИВИХ дрібного окуня і верховодки. Риба зовсім не дурна якою її вважають і ловитися на штучні приманки/сітки буде тільки при дуже великій удачі.
Гу Га сказав(ла):
alien, вот только ты занимаешься незаконным выловом рыбы, и еще осмеливаешься вылезти на форум и обвинять нормальных рыбаков в том, что к тебе в сети рыба не хочет идти
Годі фантазувати, такого я не писав.