Федька сказав(ла):моя думка щодо жору і календаря...
дивлячись на календарі, щось у мене взагалі не клеїться з реальною картинкою, в першу чергу по окуню і частково по щуці...
думаю що це через те, що календар не для наших широт робився, а якщо ще й старе видання, то зараз у кліматі багато чого помінялось...
щука починає активніше клювати через 2-3 неділі після нересту, а нереститись починається як льод сходить, це на озерах, а восени клює довше ніж пів місяця, як в календарі. і знову ж залежить річка це чи озеро, наша водохранка - це взагалі унікальне місце)))
в цьому році окунь активнішим став в травні. минулого року ловили окуня до кінця осені. думаю не варто опиратись на календар...
Федька сказав(ла):я конкретно на щуку не хожу, хіба що на голубі, там окунь якийсь дивний)))
стверджувати про жор не можу. просто зробив собі такий висновок з власного опиту, коли в мене були регулярніші покльовки зубастої. наприклад, пару неділь назад ловив плотву на голубих. кинув на живця спін - було дві покльовки, я ж не можу сказати, що тоді був жор...
Есть несколько кандидатов, помигите выбрать или предложите альтернативу:Oleg_P сказав(ла):Посоветуйте бюджетный (200-250 грн) ультралайт-лайт спиннинг (модель, примерная цена, где можно купить).
acbar сказав(ла):Флагман это уже добротный лайт а не UL. А потом UL разные бывают по назначению. Вам для чего нужен , для микроджига, али для вертушек с воблерами , или для твичинга????? Вот отсюда надо начинать, а потом ужо модельки смотреть. Давай кажи что им волочить собираешся.
MaX сказав(ла):Скажите где на ставках можно половить рыбку(платные ПРЕДЛАГАТЬ)
ну ставок рылся как бы для себя а не для сдачи в аренду3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):багато на ваш ставок людей поміститься ?
Wo_lf сказав(ла):Яким макаром туди попав?