sportnews

Led Zeppelin

Фанат ОЕ
Користувач
Реєстрація
02.01.07
Повідомлення
192
Репутація
0
Вік
30
Yaris сказав(ла):
МИЛАН!!! ЧЕМПИОН!!!
МИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЛАААААААААААААААААААААААН!!!!

добавлено через 1 минуту
прям в точку!
Так я ше й Динамо-Шахтар сказав шо буде нічья:-p
Мілан чемпіон!!!!!!!!!!!!
 

Фόбоς

Чистокровный
Користувач
Реєстрація
01.03.07
Повідомлення
802
Репутація
0
Вік
36
Дінамо порвало Шахтар відразу на 3 фронтах:
-Суперкубок України;
-кубок України;
-Чемпіонат України;
 

Фόбоς

Чистокровный
Користувач
Реєстрація
01.03.07
Повідомлення
802
Репутація
0
Вік
36
Сьгодні наша збірна зіграє проти Французів. В кого які мислі. що до шансів. Я думаю, що наші начнуть зразу грати від оборони(будуть грать на нічію, як вони люблять), то скоріше всього 3 очки нам небачити, як своїх вух без зеркала!!!
 
Ш

шпик

если сыграют в ничью, то это будет успех, но моё мнение 2:0 Франция.
 

Spoch

Користувач
Реєстрація
18.03.06
Повідомлення
849
Репутація
57
Вік
46
FIFAyer сказав(ла):
Сьгодні наша збірна зіграє проти Французів. В кого які мислі. що до шансів.
Народ, йопрст, а трансляція взвгалі буде, бо дивлюсь у телепрограму, а бачу хфігу, а в інет вийти не можу??? Підкажіть, якщо буде, то в скількі і по якому каналу.
 

Arkhangel7

Користувач
Реєстрація
19.11.06
Повідомлення
82
Репутація
1
надибав

**КАКА: "Если "Милан" и "Реал" договорятся, я буду не против перехода" Полузащитник "Милана" Кака признался в интервью Marca, что не исключает возможности перехода в "Реал", который проявляет к игроку живейший интерес: "Я счастлив в Италии, но с детства мечтал играть за "Реал". Если мадридский клуб хочет видеть меня в своем составе, им нужно сначала связаться с руководством "Милана". И если клуба договорятся... Я не буду против".
**Луческу и Марика пока не помирились Скандальной получилась замена Чиприана Марики на 75-й минуте матча «Шахтера» с «Таврией». Румынский форвард провел на поле всего 13 минут! Мирча Луческу собирался сделать третью замену и выпустить на поле Полянского вместо Фернандиньо. Но вместо этого в спешном порядке снял Марику. «На мое замечание Марика ответил жестом. Я этого не приемлю, потому, разумеется, моментально заменил его. Если все игроки будут так реагировать на мои замечания, то куда же мы дойдем?» – сказал после матча Луческу. – Я не хочу комментировать эту ситуацию, – сказал футболист. Это самое плохое, что может сделать тренер по отношению к футболисту. Я сожалею, мне очень неприятно. Мы еще не говорили с Луческу на эту тему, хотя я слышал, что он, возможно, не будет использовать меня в ближайших играх. Я не знаю, состоится ли вообще этот разговор. Кстати, в воскресенье у «Шахтера» была тренировка, на которой примирения не произошло.
(а да - http://football-play.narod.ru)
 

Arkhangel7

Користувач
Реєстрація
19.11.06
Повідомлення
82
Репутація
1
Рібері веде «триколірних» уперед

02.06.2007 08:55
Дмитро Собко, ФФУ

Сьогодні, 2 червня, на паризькому «Стад де Франс» у рамках кваліфікації до Євро-2008 поміряються силами національні команди Франції та України. Зважаючи на те, що обидві збірні мають по 12 очок, очолюючи разом із шотландцями групу B, слід очікувати безкомпромісної боротьби. Не дивно, адже кожен з суперників прагнутиме зміцнити свої позиції. За відсутності у складі «триколірних» Тьєррі Анрі та Патрика Вієйра обов’язки лідера віце-чемпіонів світу, як вважає більшість спеціалістів, мають перейти до Франка Рібері.

Парубок моторний
24-річний півзахисник з колоритною зовнішністю уособлює молоду зміну нинішньої збірної Франції. Його неординарна футбольна логіка допомагає розбавити доволі академічні дії «галльських півнів». У цьому йому допомагають неабияка швидкість та чудовий дриблінг. Щоправда, значну частину цього сезону Рібері пропустив через важку травму. Одначе, відновившись кілька місяців тому, одразу ж повернув собі статус вожака у «Марселі», допомігши своєму клубу пробитися до Ліги чемпіонів.

З корабля у збірну
Важко повірити, але дебют Франка в національній команді відбувся лише рік тому. В травні 2006-го він вперше одягнув футболку збірної в товариському матчі проти Мексики. Тоді багато хто з подивом сприйняв появу атакуючого хавбека «Марселя» серед хлопців Раймона Доменека, особливо на тлі відсутності більш титулованих майстрів – Жоана Міку, Людовіка Жюлі та Робера Піреса. Втім, Франк виправдав довіру тренера, ставши одним з найяскравіших гравців фіналу чемпіонату світу-2006.

Свіжа кров
За словами Рібері, він абсолютно не боїться конкуренції у збірній, перенасиченій талановитими виконавцями. Навпаки – підтримує бажання наставника підсилювати команду молодими обдаруваннями. «Я щасливий за свого одноклубника Саміра Насрі, котрий нещодавно став вдалим поповненням для національної команди, – не приховує Франк. – Як радію за всіх її новачків. Наш тренер постійно відслідковує перспективних хлопців, гідних бути зміною видатному поколінню. Думаю, Доменек йде у правильному напрямку».

Без зіркової хвороби
Колись його виключили з юнацької академії «Лілля» як неперспективного, та ще й через надто гарячу вдачу. А тепер без Франка Рібері годі уявити збірну Франції, а провідні європейські клуби завалюють офіс «Марселя» факсами з пропозиціями продати свою головну зірку. Тим не менше, хлопець не втрачає голови. «Намагаюся не звертати на все це уваги. Я не женусь за славою, а просто хочу приносити користь своїм командам», – зазначає він. Уже сьогодні о 22.00 за київським часом Франк Рібері отримає нагоду довести свої слова, тоді як підопічні Олега Блохіна намагатимуться звести нанівець усі його зусилля.
 

Vetal'

Користувач
Реєстрація
25.09.06
Повідомлення
49
Репутація
0
Євро-2008: «Рік до старту»

Євро-2008: «Рік до старту»


Переглянути вкладення 37714

Офіційні талісмани Євро-2008 – Трікс та Флікс (©uefa.com)

06.06.2007 11:00
Євген Лебедєв, ФФУ

У четвер, 7 червня, в Швейцарії відбудеться акція «Рік до старту», присвячена майбутньому Євро-2008. Саме цього дня розпочнеться зворотній відлік – 365 діб до початку матчу-відкриття континентальної першості, стартова зустріч якої пройде у швейцарському Базелі. Запрошення долучитися до свята отримали й представники виконавчих дирекцій «Євро-2012» України та Польщі.
[run]
Единственный способ поумнеть, играть с более сильным соперником![/run]
 

Vetal'

Користувач
Реєстрація
25.09.06
Повідомлення
49
Репутація
0
Україна-Вірменія(мол)

Вірменська збірна зіграє по-іншому
Переглянути вкладення 37716

05.06.2007 17:05
Костянтин Паткевич, ФФУ

Молодіжна збірна Вірменії, яку завтра, 6 червня, на полі харківського «Металіста» прийматиме українська команда в рамках кваліфікації до Євро-2008 (U-21), почала турнір не дуже впевнено. Підопічні Самвела Петросяна 1-го числа на своєму полі прогнозовано впоралися з відверто слабким Ліхтенштейном, але при цьому забили тільки один гол – за шість хвилин до фінального свистка.

Втома після Суперкубку
На думку вірменських журналістів, господарі не змогли здобути більш вагомої переваги через втому. Справа в тому, що 27 травня «Пюнік» – базовий клуб «молодіжки» – провів надзвичайно важкий матч проти «Міки» за національний Суперкубок, який виборов тільки у додатковий час – 2:1. Обидва голи у переможців, між іншим, записали на свій рахунок виконавці, які завтра можуть зіграти з Україною, – Норайр Саакян та Геворк Казарян.

Небезпечний Казарян
Саме 18-річний Казарян одночасно є одним з наймолодших і найнебезпечніших гравців у складі наших суперників. Геворк зазвичай діє на позиції плеймейкера, проте може зміститися як у передню ланку, так і на фланг півзахисту. Мають українці обов’язково пильнувати й за форвардом «Пюніка» Генріком Мхітаряном, а також його колегою по амплуа Семеном Мурадяном з «Бананца». Останній, зазначу, й приніс у п’ятницю перемогу вірменам, виявившись найспритнішим у штрафній Ліхтенштейну при подачі кутового.

Брак вибору
Зважаючи на потенціальний клас опонента, підопічні Петросяна вдома обрали гостроатакуючу схему – з трьома форвардами. Але в Харкові вони непевне будуть поводитися обережніше й швидше за все кинуть у бій зайвого півзахисника чи оборонця. Водночас і простір для кадрового маневру в наставника не дуже великий, тому втрата кожного лідера може відчутно знизити потенціал команди.

Знавець юнацького футболу
Самвел Петросян – кваліфікований спеціаліст, прекрасно знайомий з юнацьким та молодіжним футболом своєї країни. Саме він вивів вірменську збірну до фінального турніру Євро-2005 (U-19), де здобув почесну нічию з англійцями – 1:1. Донедавна Петросян, який в союзні часи виступав за єреванський «Арарат», працював й з «Пюніком», але після поразки цього клубу в півфіналі національного Кубку, залишив цю посаду, вирішивши сконцентруватися на підготовці «молодіжки». До Харкова він повіз 20 футболістів, у тому числі – чотирьох легіонерів.

Склад молодіжної збірної Арменії
Воротарі: Григор Меликсетян («Пюнік»), Ентонік Бабекян («Сєдан», Франція);
Захисники: Артаг Андрекян («Пюнік»), Міхеїл Симонян («Левадіакос», Греція), Грайр Мкоян, Ваге Меграбян (обидва – «Арарат»), Артур Степанян («Сатурн», Росія);
Півзахисники: Артур Едигарян, Арам Барегам’ян, Рафаел Сафарян, Генрік Мхітарян, Геворк Казарян, Нарек Давтян, Норайр Саакян (усі – «Пюнік»), Гурген Меліксепян («Ніка», Росія), Артак Осеян («Бананц»);
Нападаючі: Семен Мурадян, Арсен Балабекян, Едуард Какосян (усі – «Бананц»), Вартаз Петросян («Пюнік»).
[run]Единственный способ поумнеть, играть с более сильным соперником![/run]
 

VerSuS

Користувач
Реєстрація
30.12.06
Повідомлення
31
Репутація
0
Тренер «Милана» признал, что «Челси» вряд ли захочет расставаться с Андреем Шевченко
Тренер «Милана» Карло Анчелотти признал, что возвращение Андрея Шевченко из «Челси» в Италию этим летом очень маловероятно. Ранее сам Анчелотти, Берлускони и многие игроки красно-черных заявляли о том, что примут Шеву с распростертыми объятиями он станет одной из основных целей на трансферном рынке, но теперь тренер, отвечая на вопрос о возвращении украинца, сказал, что это вряд ли произойдет.

«Все зависит только от «Челси», - сказал Анчелотти. – Но они заплатили за Шевченко очень большую сумму в прошлом году и вряд ли захотят отпустить его, особенно с учетом того, что команда на несколько месяцев останется без форварда Дидье Дрогба, который будет играть в Кубке африканских наций».

Его слова подтверждает сделанное ранее заявление исполнительного директора «Челси» Питера Кеньона о том, что клуб покупал Андрея Шевченко и Михаэля Баллака не на один год, а с более далеко идущими планами.

Вот-так вот...
 

Yaris

Користувач
Реєстрація
26.12.06
Повідомлення
458
Репутація
0
Вік
32
Анри договорился с "Барселоной"
Форвард "Арсенала" Тьерри Анри договорился с "Барселоной" о переходе в испанский клуб, сообщает на своем сайте France Football. Как информирует Associated Press, между футболистом и действующими чемпионами Испании достигнута договоренность о трехлетнем контракте, и теперь "осталось только убедить лондонский клуб". Сайт журнала также демонстрирует обложку своего нового выпуска с фотографией Анри и заголовком "Барса - Анри: дело сделано". France Football:
 

Фόбоς

Чистокровный
Користувач
Реєстрація
01.03.07
Повідомлення
802
Репутація
0
Вік
36
Моуринью выведет Шевченко из основы "Челси"?
Главный тренер английского "Челси" Жозе Моуринью в следующем сезоне не видит Андрея Шевченко в основном составе своей команды. "Я буду играть с одним нападающим на острие атаки, Дидье Дрогба, и двумя фланговыми игроками, Ариеном Роббеном и Джо Коулом, - заявил Моуринью. - Эта схема эффективнее, чем 4–4–2, когда на поле одновременно выходили Шевченко и Дрогба".
В прошлом году "Челси" пополнился двумя "звездами", немецким полузащитником Баллаком и украинским форвардом Шевченко. Отвечая на вопрос, оправдали ли они расходы на себя, Моуринью сказал: "Баллак пришел свободным агентом, мы ничего за него не заплатили. Только зарплата у него высокая - 130 тысяч фунтов в неделю. Этот футболист провел неплохой сезон, забил несколько важных мячей. О Шевченко так сказать, к сожалению, не могу. Мы заплатили 50 миллионов долларов, но вместо грозного снайпера получили форварда среднего уровня. Думаю, следующий сезон будет у Шевы лучше. Мне остается помочь украинцу найти себя".
Источник: сайт "Газета по-украински"


Дрогба покинет "Челси"?
Дидье Дрогба не уверен в том, что продолжит карьеру в лондонском "Челси". По ходу сезона ивуариец не раз говорил о желании попробовать свои силы в другом чемпионате. Форвард намерен в ближайшее время прояснить свое будущее, информирует Sky Sports. "Мне уже 29 лет, а потому времени не так много, - сказал Дрогба в интервью The Sun. - Полагаю, сейчас в моей карьере настал такой момент, после которого менять что-то будет поздно. Это время для того, чтобы принять большое решение. Настала пора узнать, что за футбол за пределами Англии. Буду очень расстроен, если никогда не проверю себя в чемпионате какой-то другой страны. Больше всего меня привлекают Испания и Италия".
Источник: СЭ - новости


"Милан" предложил "Барсе" 25 миллионов фунтов за Это'О?
В понедельник вице-президент "Милана" Адриано Галлиани встретился с агентом форварда "Барселоны" Самуэлем Это'О Хосе Марией Месальесо, сообщает итальянская Gazzetta dello Sport. По информации издания, Галлиани уже встречался с Месальесо накануне финала Лиги чемпионов и предложил камерунскому форварду 6-летний контракт. Сообщается, что за Это'О "Милан" готов заплатить "Барсе" 25 миллионов фунтов стерлингов отступных.
 

Arkhangel7

Користувач
Реєстрація
19.11.06
Повідомлення
82
Репутація
1
Yaris сказав(ла):
Анри договорился с "Барселоной"
Форвард "Арсенала" Тьерри Анри договорился с "Барселоной" о переходе в испанский клуб, сообщает на своем сайте France Football.
даааа
а сьогодні по спортивним новинам чув ШО Анрі подав у суд на France Football за "клевету"...
 

Fishman

Користувач
Реєстрація
06.06.07
Повідомлення
102
Репутація
0
А ка вам Примера, "Реал" вырвал чемпионство в последнем туре. Хотя по ходу матча проигрывал 0 - 1.
 

Рома

Користувач
Реєстрація
22.12.06
Повідомлення
65
Репутація
0
Я лично за Реал всей душой я за него вболеваю еще з пеленок.Ето один из сильнейших клубов в мире и он ету победу заслужил.
 

Avvocato

Користувач
Реєстрація
03.11.06
Повідомлення
100
Репутація
0
Немного свежачка:
"Динамо" подписало защитника марокканского "Олипика" Хишама Махдуфи(5 матчей, 1 гол за сборную).Французские СМИ пишут об интересе киевлян к защитнику "Нанси" Папе Диакате и форварду "Сент-Этьенна" Паскале Фейндуно(сборная Гвинеи).На медосмотр в Киев приезжал полузащитник "Палмейрас" Майкл(3-4 млн$).

"Шахтер" предложил "Олимпиакосу" 9 млн.евро за мексиканца Нери Альберто Кастильо.
 

Led Zeppelin

Фанат ОЕ
Користувач
Реєстрація
02.01.07
Повідомлення
192
Репутація
0
Вік
30
Ой всеодно толку ніякого не буде хай хоть Роналдіньо купують.Понакуплюють цих засранців з-за кордону,а українці сидять лавку гріють.Достали мене вже всі ці легіонери хай ідуть в Жо*у.
УКРАЇНА ЧЕМПІОН!!!!!!!!!!!!!
 

Arkhangel7

Користувач
Реєстрація
19.11.06
Повідомлення
82
Репутація
1
Fishman сказав(ла):
Хотя по ходу матча проигрывал 0 - 1.
цим вони й доказали свый престиж ы що не невипадково Чемпыони. А Капело жаль Не Дельбоске але теж немало зробив
 

Фόбоς

Чистокровный
Користувач
Реєстрація
01.03.07
Повідомлення
802
Репутація
0
Вік
36
Kr@Va сказав(ла):
Понакуплюють цих засранців з-за кордону,а українці сидять лавку
Це точно. Всі такі відомі, і всі майже за свої національні збірні грають(ті збірні класу нашої другої ліги).
 

Ozzy

Користувач
Реєстрація
25.05.07
Повідомлення
418
Репутація
0
краще б тренера якогось толкового знайшли ніж цих легіонерів купляли :-(