Tecktonik

• Автор теми Автор теми vadOFF
  • Дата створення Дата створення

vadOFF

Користувач
Повідомлення
30
Репутація
0
Вік
33
новое увлечение молодёжи по всему миру!!!что ж это такое?на сколько йа знаю эт новый вид танца которые есть альтернативой!под електро музыку танцоры вроди не сложными телодвиженийами "тварят чудеса"
пасатрел пару видеоклипов,нашел в и-нэте много форумов,клипов ну и оч увлекся
кстати-на многих сайтах есть оч много обучающих клипов,которые учат танцывать!
пишите сюда кто,что знает об Тектонике!

kisluy сказав(ла):
Я знаю ..те що це дуже реальна штука))) цей тектонік))) увлікаюся ним вже місяц))) багато шо вмію)))

так само і я! тоже начал учитса))

Ну що ж поїхали::

Тектонік це стиль танцю, який був заснований приблизно в 2000 році в Франції, на серії вечірок , що мали назву Тектонік Кіллер Паті. Даний стиль танцю моментально захопив Європу. та посутпово поїдає весь світ. В Росіїї перші тектонік данцери зявилися 2 роки назад. В Уктраїні це все тільки починається. Принаймі зараз в Київських клубах проводяться велика кількість вечірок присвячена Тектонік. Кожні вихідні в Саксоні відбуваються Тектонік батли. Але все ж таки рівень майстерності танцюристів дуже відрізняється від рівню тих танцюристів що танцюють на відео. По моїм останнім данним В Києві існує дві потужні школи Тектонік, в Одесі одна, в Львові одна та в недалекому майбутньому в Тернополі зявиться школа. Сам Тектонік являється сумішу таких стилів як , локкинг, степ, хіп - хоп , поппінг і т. д . І John Dahlbдck - Blink ---- невизнаний гімн тектонік

я так понял,многие у в нашем городе увлекаютсо этим видом танца??!так вот,паделитись впичатленийами,навыками,достиженийами,знанийами ! может есть идеи организовать групы =)

гг))
vadOFF сказав(ла):
может есть идеи организовать групы =)
По перше щоб організувати таку групу треба мати нормального вчителя, який би показував весь цей двіжняк і учив нас
По друге треба якесь приміщення, щоб було тепле!!!! А не стоять на морозі в кужухах, і вчитися.
По третє, якщо хочеться навчитися цьому, можна і без вчителя а просто по кліпах, як це роблю Я (і не тільки)
ІМХО

Від себе:В перше я побачив цей тектонік на ТОХІС ... ну мені понравилося і я рішив попробувати, підібрав пацанчиків,понакачували кліпів, і сидим вдома перед дзеркалом махаємо руками))) дешо получається дешо нє)))))
Ну ..вроді всЕ))

vadOFF сказав(ла):
может есть идеи организовать групы =)

Согласен!Может както встретимся і договоримся! может і создадим групу))))

даже незнаю..пасатрев немного роликоф,немного патанцеваф=) понял,что танец строитсчо на повторении не оч. сложных теложвижений(в основном верхней части тела-тобиж торса ) так вот,чтобы красиво сатретса со стророны нужно довисти эти движенийа до совершенства и быстроты не...да,выучив пару движений,составить их в танец не составляет никаго труда,но от патанцевать пару мин-уверен будет сложно,так как будеш терятсо что ж делать дальше ))) ИМХО

Так звичайно цей танець привертає до себе неабияку увагу...я б теж був би не проти создати якусь свою группу...і не обов"язково мати вчителя просто збиратися вдосконалювати рухи та ставити танець....

вот вроди учишся танцу...пасатрел обучалки ,запомнил движенийа,начинаеш повторйать вроде не тяжело,но смотриш и панимаш что них*** не получаетсо!!(((нужно долго отрабатывать одно движение,повторять его по несколько раз,даже если уверен,что ты ево делаеш на все 100 !

блин...вот все приходит со временем... учил -учил движения-нифига!сегодня что то стукнуло в голуву-все спомнил-все получилось-зашибись ))

люди-пасаветуйте,где можно норм музыку под Тэктон взять !

Да... круто... посмотрел пару клипов - очень понравилось. Сам заниматся не пробывал... А, да, насчет музыки: ето нужно к Дж обращатся, у них много музыки!

нуу... вот настало время новогодних дискотек!=) пабываф в наших школах ,пасатрев на диско увидел,что многие практикуються,можно увидить нормальные движенийа

танцюйте c-walk, b-walk i clown-walk)

во умник... смешно... прийдеш в клуб с девушкай,а там типы тэктоник танцуют,а ты тока "дрыгать ногами " умеше-делай виводы,на кого ты будеш похож ...))))