Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
А якщо буде повторення "отруєння" Ющенка - Ви зміните свою точку зору?
Вибачте, але це не зовсім вдале (м'яко кажучи) припущення: жодна жінка не піде усвідомлено на те, щоб за будь-яких умов зіпсувати свою зовнішність, тим більше, так радикально та назавжди. Виключенням може бути, хіба що, рятування улюбленої людини, але ж ніяк не "підвищення рейтингу", чи щось подібне: це, вибачте, повна маєчня. Якщо ж Ви припускаєте, що це
оточення самой Тимошенко якимось чином намагається здійснити такій сценарій... в такому випадку, на мій погляд, набагато реальніше виглядає те, що взагалі повідомлення про погіршення стану здоров'я - вигадка.
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
вихід один і він на поверхні - ПОВНА І АБСОЛЮТНА ЛЮСТРАЦІЯ, ідею якої вже 20 років виголошує лише одна єдина політична сила.
Тут є деякі потиріччя та особливі умови. Але, в цілому - мушу з Вами погодитись - люстрація обовьязково має відбутися: без цього тотальні та якісні зміни в країні неможливі. Тільки люстрація в розумних межах. Але не можу погодитись, що лише в цьому є єдиний вихід. Поряд з деякими кадровими змінами треба створити законодавчи умови для того, щоб унеможливити правопорушення держслужбовцями будь-якого рівня, і навіть неефективне керування. Я впевнений, що Тимошенко здатна - при наявності достатньої влади у неї - здійснити все це. Але, і часу треба чимало, не один рік: надто глибоко совок ще сидить в глибині значної частини українського суспільства.
Нажаль, зараз ще дуже далеко до якісних перетворень. Однак, можливо, мова не стільки про час, скільки про ситуацію, що склалась на даний момент в країні. Все виглядає так, ніби-то справи йдуть до кровопролиття: надто зухвало та бездарно у багатьому поводиться сьогодняшня (язик не повертається казати "українська")"влада".
добавлено через 7 минут
MandrivniK сказав(ла):
этого в сценарии "Вона" нет
Правильно - по причине отсутствия самого сценария.
MandrivniK сказав(ла):
Это о регионалах? Да уж, это точно. А то бычьё ещё с участниками прошлых "акций" не расплатилось до конца, а тут - на новые башляй.
MandrivniK сказав(ла):
сразу станет меньше скандирующих бездельников..
Это кто - шахтёры "бездельники"? Впрочем, может быть и правда, скандировать станут меньше. Убивать - больше...