Творчість своїми руками

• Автор теми Автор теми [Re]AcTive
  • Дата створення Дата створення
=)

Ничего особенного, знаю :-[

вот роботи Диркіна

Ну от, нарешті я наважилась виставити і своє творіння...:-[
Цим малюнкам десь років зо 3(а, ні.., другому малюнку рік).., зараз чомусь не виходить нічого малювати, а як візьмусь, то не надовго...

не вийшло....
ладно...вибачте....

Племяннику в подарок:-)

Це мав бути Сократ :-D

гм...с меня канешно художник некудышний, но вот нефиг было делать, и вот 4то полу4илось.
з.Ы. это типа как с фоток срисовано:-)

я як прочитала тему, подумала тут оригамісти сидять....до речі серед вас такі є??? Ось я, наприклад, складаю фігурки з бумаги, мені дуже подобається це робити...поки не можу виставити фотографії моїх витворів))) але постараюсь скоро це зробити...(паралельно шукаю таких як я)))) а малюнки всё дуже і дуже красиві....:-[

Моя вышивка крестом по мотивах аниме Death Note. Схему сделала тоже собственноручно :-[

strange_giRL сказав(ла):
з.Ы. это типа как с фоток срисовано
вони там пісяють? :-[ а як той шо по середині на одній нозі це робить? :-[

Творчість моїми руками за два курси навчання (вишивала на сесіях)
П.С. шукаю гарний малюнок на рушник «На щастя на долю»

jolie
П.С. шукаю гарний малюнок на рушник «На щастя на долю
»
я когда вышивала, тоже не могла найти схему. так нашла красивый букет роз, вышила по сторонам, кольца можно и самой нарисовать. можно и голубей вышить. вариантов много. и будет намного лучше и индивидуально. - на щастя на долю - буквы берёшь из схем-алфавитов, их есть очень много.

я себе придумала свой индивидуальный рисунок( голубей, кольца, букет полевых цветов) ,вот только как его "на крестик перевести"

jolie сказав(ла):
я себе придумала свой индивидуальный рисунок( голубей, кольца, букет полевых цветов) ,вот только как его "на крестик перевести"
Десь вже в цій темі писалося про спеціальні проги які це роблять.

Pashok сказав(ла):
вони там пісяють? а як той шо по середині на одній нозі це робить?
*ROFL* та то вони просто хо4уть показати свої мужні спини з прикольними курту4ками))))
Prescott сказав(ла):
Він однією рукою штани вже витирає)))))))
:-D та то фотосесія була)) це він просто показує які на ньому кльові Марікові скейтери:-p :-D

соу сори за оффтоп:-[