дивлюся Челсі може пролетіти))...а Вілаш - Боаш дуже слабенький тренер, і за такого тренера 15 млн. дол. Абрамович віддав Порту)))...Led Zeppelin сказав(ла):Байер 2 - 1 Челси
По-перше, суперників собі у групу не команди, і тим більше не тренери вибирають, з цим нічого не поробиш. По-друге, здається мені, якби навіть і була б у команд можливість вибирати собі суперників у групу то не тільки там Луческу, а й той самий Фергюсон, чи Венгер вибирали б команди послабше, оскільки і пройти такі команди відповідно набагато простіше.Знахарь сказав(ла):хоча якби їм завжди попадалися Партизани і Роми
Ну так прочитав дай іншим прочитати, ссилкою поділись де таке написано)Знахарь сказав(ла):ну Динамо на відміну від Шахтаря не хвалиться, що вони мега супер клуб східної Європи...просто читав всі пресконференції Луческу за останні пів року
А як тобі той факт, що передсезонні збори пропустило 3 основних захисники, і як наслідок унила гра в обороні. Суддя в першому маті в порту, який БЕЗПІДСТАВНО видалив знову ж таки двох ОСНОВНИХ ЦЕНТРАЛЬНИХ ЗАХИСНИКІВ, і ячк наслідок унила гра кучера і чижова в донецьку, як не крути всі дії мають певні наслідки. І де гарантія що любий ізЗнахарь сказав(ла):полюбому тре гнати
не стане для шахтаря, як рамос для дніпра?Знахарь сказав(ла):Анчелотті, Хіддінк, Ліппі - тренера без контрактів...да і у Капелло влітку договір з Англією закінчиться
Одне що добавлю, мені здається, що в Луческу вже почався старческий маразм...він вже не може обєктивно дивитися як грає його команда...йому весь час мерещаться суддівські помилки і заговори проти його команди.Шахтар слабенька команда для ЛЧ і те що вони пройшли в 1\4 це просто недорозуміння...в слідуючій стадії Шахтар просто винесуть з великим рахунком...і не важливо хто Донецьку попадеться
так що говорити хто кращий, то це все відносно2010/2011 - Порту (Португалія)
2008/2009 - Шахтар (Донецьк, Україна)
2007/2008 - Зеніт (Санкт-Петербург, Росія)
Наполи 5 8
Ман.Сити 5 7
Бенфика 5 9
Ман.Юнайтед 5 9
Аякс 5 8
Лион 5 5
Байер 5 9
Челси 5 8
Валенсия 5 8
Марсель 5 7
Боруссия Д 5 4
Хм) Ти щось знаєш і не ділишся інфою? )))Знахарь сказав(ла):але якщо він і там програє, а це буде 100%
хахаха))) шахтар ніколи не програє сам, завжди судді винні)))) подивись ще раз ті моменти, тільки тепер уважно, ракицькому там чиста красна, а для чигринського була підстава давати другу жовту.AdMiRaL_DyPa сказав(ла):який БЕЗПІДСТАВНО видалив знову ж таки двох ОСНОВНИХ ЦЕНТРАЛЬНИХ ЗАХИСНИКІВ,
Знову ж все відносно одним головніша перемога в національній першості а не в ЛЄ, інші добре відчуваючи себе можуть і позмагатися на декілька фронтів. Особисто я не думаю шо хоч один з наведених мною клубів потрапивши у ЛЄ буде просто зливати гру, чи гратиме лише 2-м складомЗнахарь сказав(ла):3o3o 3aP}|{aBeJIu, вже давно нікому не секрет, що на Лігу Європи сильні команди забивають...по яким причинам це відбувається я думаю всі знають
одні слова і слова...коли останній раз нормальна топ команда вигравала Лігу Європи чи Кубок Уєфа?3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Особисто я не думаю шо хоч один з наведених мною клубів потрапивши у ЛЄ буде просто зливати гру, чи гратиме лише 2-м складом
Кожен чує те що хоче чути і бачить те що хоче бачити. Не збираюсь тобі нічого доказувати. А тим більше дорікати дінамавскімі прикладами ;Ozzy сказав(ла):хахаха))) шахтар ніколи не програє сам, завжди судді винні))))
Почекай, може ти чекаєш від них такої критики, як наприклад Кврцяний може своїм колодам влаштувати? То тут трохи складніше, з "вічно перспективними" чи бразильцями так не особо то і повидьоргуєшся, бо вони або "звйозди", або грошей хороших стоять, і травмувати їх ніжну психіку взагалі небезпечно, бо зновуж таки,або втікти можуть,або амбіціїї їх задінуться... Тут палка з двома кінцямиOzzy сказав(ла):та до чого тут доказувати? почитай інтервю цигана після матчів які вони програли, завжди судді винні. а динамо зі слів сьоміна завжди добре грає, тільки програє часом. непонято чим він взагалі там займається