Ну не знаю... з останніх матчів Мілана все більше впевнююсь що вони грають не в командну а в індивідуальну гру... Тільки завдяки індивідуальній майстерності Кака, Зеєдорфа, Пірло. Гатузо і Джілардіно Мілан добивається результата (хто пам'ятає ігри Мілана з Шахтарем ті бачили...). Коли цим гравцям не дають грати в їхній футбол... Мілан починає програвати так як крім цієї (індивідуальної) гри россонері не можуть показати командної гри. Плюс для хорошої гри для Мілана потрібні ці гравці - а без них, Мілан і гроша не вартий... Хоча можливо це лише моя думка...vasik сказав(ла):Мілан виграє цю Лігу Чемпіонів
игры шахтёра как раз показали сыгранность и взаимопонимание центрального звена миланцев... ИМХО полузащита у них вообще одна из самых сыгранных линий в мире...GANGSTER сказав(ла):Тільки завдяки індивідуальній майстерності Мілан добивається результата (хто пам'ятає ігри Мілана з Шахтарем ті бачили...).
Tr@mP сказав(ла):а теперь к моим претендентам, их всего двое:
М.ю....
интер - наконец-то миллионы моратти начали давать свои плоды, нынче у команды одна из самых длинных и звёздных скамеек.
шось мені дуже не віриться шо інтер який незнає поразки в цьому сезоні пролетить для лівера який в цьому сезоні каряво грає, ше і "по крупнячку".Знахарь сказав(ла):Ливерпуль уже на следующей недели покажет, что шансов на выигрыш этой ЛЧ у Интера ноль...я даже думаю, что Интер попадет в гостях по крупнячку...
хтілось шоб мілан виграв, але думаю шо в цьому році їм буде не позубам..Знахарь сказав(ла):ЛЧ выиграет Милан...даже не знаю кто сможет остановить этих динозавров из Италии...
ну да, а того року він як грав? алеж дойшли до фіналу. а в інтера досвіду малувато...Yaris сказав(ла):шось мені дуже не віриться шо інтер який незнає поразки в цьому сезоні пролетить для лівера який в цьому сезоні каряво грає, ше і "по крупнячку".
мілан вже дохне)) багато старих і травми нападаючих їх ще більше тянуть на дно)Знахарь сказав(ла):...ЛЧ выиграет Милан...даже не знаю кто сможет остановить этих динозавров из Италии...
хм, ти шо хоч сказать шо лывер в тому сезоні грав так само як і в цьому.. Ти коли останній раз заглядував в таблицю прем*єр ліги??? ти в тому році кричав шо для лівера важніше виграти в прм*єр лізі....Тоді шо виходить в прм*єр лізі в нього 7 місце, а в турнірі(ЛЧ) який для нього не такий важний буде всіх рвать..ну... може будь але нестиковачка виходить...йому по силам виграть, але рослабились вони зовсім....Ozzy сказав(ла):ну да, а того року він як грав? алеж дойшли до фіналу. а в інтера досвіду малувато...
Вже пару років кажуть шо Мілан старий, нападаючих нема, но цей клуб доказує шо ненада їх списувать, шо вони ше можуть поборотися і вони це доказали того року коли переграли Ліверпуль.Ozzy сказав(ла):мілан вже дохне)) багато старих і травми нападаючих їх ще більше тянуть на дно)
МЮ має виграти, якщо знов не злиють десь в півфіналі))
так воно і є, і було. просто не можуть вони нормально грати в чемпіонаті.Yaris сказав(ла):шо для лівера важніше виграти в прм*єр лізі
переграли на фарті, по грі їх лівер ганяв цілий матчVadya сказав(ла):вони це доказали того року коли переграли Ліверпуль.
+1,вони думали шо мілан переграють на скоростях...Vadya сказав(ла):М.Ю. грає нестабільно і дуже самовпевнено-це показує тогорічна Ліга, коли вони виграли Рому 7-1,(думали що їх уже ніхто незупинить), а в пів фіналі програли.
а ЛЧ це не команди в прем*єр лізі..Ozzy сказав(ла):так воно і є, і було. просто не можуть вони нормально грати в чемпіонаті.
емммм... не зрозумів, розшифруйYaris сказав(ла):а ЛЧ це не команди в прем*єр лізі..
В Англии играю амбициозный футбол.Ozzy сказав(ла):емммм... не зрозумів, розшифруй
GANGSTER сказав(ла):Я гадаю що Лігу Чемпіонів в цьому році полюбому візьме один з Англійських клубів або Ювентус
А зачем прочитывать форум, он и так знает ЮВЕНТУС ГИБ-ГИБ-УрааFishman сказав(ла):Ну вже уморив, народ ви хоть інколи почитуйте матчасть, а то один все Баварію в ЛЧ всунути хотів, то другий от Ювентус тулить!!!!!!!!!
все может быть, хватит говорить кто выйграет Лигу, к финалу еще далековато.:-( а сейчас лутше делать маленькие прогнозы.:-[ может надумаю постаивть в брокерской контореFishman сказав(ла):Взагалі то, на мою думку в фінал вийдуть МЮ і Інтер. Як вже тут писали Інтер потроху почав відпрацьовувати вкладенні в нього гроші, ну а МЮ - ви бачили що вони зробили в ПЛ з Арсеналом
... ти би краще в букмекерську контору пішов би...а то брокери , вони більше по квартирам, та по банках розбираються...не ходи туди...miwania сказав(ла):может надумаю постаивть в брокерской конторе
...блін да причом тут чемпіонат до ЛЧ...є багато команд, які можуть настроюватися і показувати одну класну гру однин раз в 2-3 неділі...до цих команд відноситься і Ліверпуль...Yaris сказав(ла):шось мені дуже не віриться шо інтер який незнає поразки в цьому сезоні пролетить для лівера який в цьому сезоні каряво грає,
Ого... ото я стормозив... завтикав - Ювентус цей рік не грає... блін... вибачте засранця... як так можна було стормозить... піпец... :-[ СоріFishman сказав(ла):Ну вже уморив, народ ви хоть інколи почитуйте матчасть, а то один все Баварію в ЛЧ всунути хотів, то другий от Ювентус тулить!!!!!!!!!