Ш
Ти точно параноїк*JOKINGLY* Зробив з тієї "ліверної ковбаси" я гребу шо... Аристократам подали її на ланч!*ROFL*МаРшАл сказав(ла):Виникає питання а чи недопоміг Челсі власною персоню п.Роман Абрамович з своїм баблом???????????????????????
Це для них фініш в лізі. Кубок буде в наших!_AMATOR_ сказав(ла):УРА ЧЕЛСІ 3-2 ЛІВЕРПУЛЬ...ЧЕЛСІ в фіналі...
От це стопудоф. На виїзді в нічню грають, а то і попадають якімось лохам...а в дома їбашать шо ну нах...Gan1beS сказав(ла):Я ж казав що Челсі фартове на ігри вдома
Нема питань...МаРшАл сказав(ла):Twisted,
На рахунок того шо Ліверпуль сьогодні виграє в Челсі питань нема але ЛІвер щас досить в хорощій формі і як пише FIFAyer,
Bogdan сказав(ла):Але врахуйте той фактор ,що вони грають вдома...і Челсі як любий світовий гранд вміє грати дома....такщо мій прогноз....1-1(1-0)....допольнітельнє..
Глянули....на ре4і....і щО?МаРшАл сказав(ла):Ми не протів Челсі а реально дивимось на речі
Пройшов...без питань....МаРшАл сказав(ла):але лівер пройде далі 100%
ЖЖЖЖООООООООООШшшшшшBEN LADEN сказав(ла):І хай його каманда і він смокче... губи у нього дайбогкаждому... хай на пару з проігравшим "М"Інєстой отсасують у Лівера...
пасіба за вніманєє
а де в нас грати?! в нетішині на Енергетику?))))vk713 сказав(ла):англо фінал, і одне засмучує, що не в Україні
Если команды не по убивают друг друга то будет всё заибцом).vasik сказав(ла):Ха-ха Ліверпуль в *опі сидить...
Я знав шо Чеслі накаже Лівера,і буде в фіналі,так воно і сталося!!!
Ну канеш но ж Мю накаже Челсі в фіналі,но нічо 1 раз пройти в фінал і то добре для Челсі.....
шош туд можыд радафать? эта тупавата...*PARDON*vk713 сказав(ла):Одне все таки радує - англо фінал
гыыы... типо фпадло ехать ф сасеццкую масковию... а у нас и правадить-та их нехде (напэвно)vk713 сказав(ла):і одне засмучує, що не в Україні
в нашых??? эта черти... ой, дъявалы шоли нашы??vk713 сказав(ла):Це для них фініш в лізі. Кубок буде в наших!
+1Tr@mP сказав(ла):а йа вод бля буду за челси!
я тоже так думаю.... хотя всетаки гол риисе багато шо рішив...Tr@mP сказав(ла):З.Ы. а ващще фчера был атличный футбольный трыллер. и пабидилъ сильнейшый.
І толку з нього, випустили вчора на пару мінут, як лоха...шоб не забув шо такє м"яч!Yaris сказав(ла):а шо?? в челсі українець є.... хотя він там не грає, але ж всетаки є...
гол риисе(просто подкорректировал исход первой половины противостояния) не больший ляп чем пеналь от хююпя, на который в ответ ляпнул чех... =)Yaris сказав(ла):хотя всетаки гол риисе багато шо рішив...
BEN LADEN сказав(ла):С...ука... пишу откровєніє....хуйня... Челсі - андони обані
МаРшАл сказав(ла):в кінці гри находиться в ліверпулі далбайоб
DjFuflik сказав(ла):а в дома їбашать шо ну нах...
GANGSTER сказав(ла):Аааа..... ЧЕлсі сцуко уро*и мля!мені НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ця кучка голубих *егенератов..... у*бки млять....
miwania сказав(ла):Если команды не по убивают друг друга то будет всё заибцом).
...народ я бачу ви вже взагалі з катушок злетіли...нафіга мати заганяти?...ну ше можна було би зрозуміти Бен Ладена, людина чуть з життям не покінчила після гри...а от остальних я не розумію...з ваших слів можна подумати, шо ви дійсно справжні фани Лівера, і виросли на Енфілді...а насправді-один матюкнувсю, інші продовжили...так що давайте припиняємо цей гон...а то зі сторони виглядаєте як малі діти, які тільки й думають хто з них покруче слівце зажене...Lezha_gangstar сказав(ла):Но йо*вашуматьбл*ть, нах так обсирать Челсі, не панімаю