Ozzy
Користувач
- Повідомлення
- 397
- Репутація
- 0
останім часом всі команди в італії нульові))))Знахарь сказав(ла):а Рома то нульова капєц)))))
А барса мочить арсенал)))
останім часом всі команди в італії нульові))))Знахарь сказав(ла):а Рома то нульова капєц)))))
який рахунок?))...а ще хтось колись говорив що Арсенал це серйозна команда))))Ozzy сказав(ла):А барса мочить арсенал)))
Знахарь сказав(ла):а ще хтось колись говорив що Арсенал це серйозна команда))))[/QU
Це я казав і виявився правий
100 % !!! Якби ще Шахта не була така мертва, а мала постійну ігрову практику, то Рома попадала б ще більше! Таку Рому, треба ПРОХОДИТИ !!!Знахарь сказав(ла):а Рома то нульова капєц)))))...
те що вони барсі в кінці два "дурачка" забили не робить з них великої команди)))) барса весь матч грала на рослабоні, в іспанії їм дрова)футболіст сказав(ла):Це я казав і виявився правий
не сказав би шо ті 2 голи виявились "дурачками"Ozzy сказав(ла):те що вони барсі в кінці два "дурачка" забили не робить з них великої команди)))) барса весь матч грала на рослабоні
Хахахаха))))Знахарь сказав(ла):який рахунок?))...а ще хтось колись говорив що Арсенал це серйозна команда))))
через дві неділі підтвердиш свої слова!...а поки що скажу, що Барселона в себе вдома з різницею в 3 мячі виграє.frequenz сказав(ла):Хахахаха))))
Знахарь
Да ти просто експерт...
Та хоть +5, я вже для себе висновок зробивЗнахарь сказав(ла):через дві неділі підтвердиш свої слова!...а поки що скажу, що Барселона в себе вдома з різницею в 3 мячі виграє
то на яких умовах спорим?frequenz сказав(ла):Та хоть +5, я вже для себе висновок зробив
Що ж тут спорити, 8 березня подивимось .Знахарь сказав(ла):то на яких умовах спорим?
А ти думаєш там є за що вибачатись ?!Знахарь сказав(ла):тоді за Хахахаха)))) жду вибачень
якщо я пишу - то значить єfrequenz сказав(ла):А ти думаєш там є за що вибачатись ?!