FIFAyer сказав(ла):1-1 ГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГгггггггггггггггггггг Кюіт зверюкаааааааааааааа
Нє успєлі очнутся получайте!!!

FIFAyer сказав(ла):1-1 ГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГгггггггггггггггггггг Кюіт зверюкаааааааааааааа
Краще дивись по телевізору футбол жесть, саме такого я чекав, а до кінця ще грати та гратиBogdan сказав(ла):дайте силку на online трансляцію матчів в інеті будь ласка!
нажаль не вийшлоTwisted сказав(ла):Арснал 0-1Ліверпуль
аналогічно:'(Doberman сказав(ла):Арсенал-Ліверпуль 0-2
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Краще дивись по телевізору футбол жесть, саме такого я чекав, а до кінця ще грати та грати
яка ж тут совість..... якшо грати розучилися.....Bogdan сказав(ла):А от 2-ий уви......(думав гравці Челсі мають якусь совість , але в них її немає....)
Точно не ма! Всі бистренько біжим в букмекерську контору і ставимо на перемогу турків в цьогорічній Лізі Чемпіонів!!!Bogdan сказав(ла):А от 2-ий уви......(думав гравці Челсі мають якусь совість , але в них її немає....)
vk713 сказав(ла):Фенербахче-Челсі 1-1(2-1)
молодці заробите гроші купите собі цукеркуBogdan сказав(ла):Мій прогноз 1-1....
....Ой спасібо тобі ЗоЗо.....3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):молодці заробите гроші купите собі цукерку
В Ліверпулі з "Ліверпуля" зробить лівер.Bogdan сказав(ла):Арсенал піджимає конкретно Ліверпуль....
Yaris сказав(ла):яка ж тут совість..... якшо грати розучилися.....
ггг.... Арсенал 1-1 Ліверпуль....GANGSTER сказав(ла):Арсенал - Ліверпуль ---- думаю буде нічия, та і голів нам думаю чекати не варто... максимум - 1-2 голи за матч... тому схиляюсь до нічиєї! Проте щось мені підказує що Арсенал повозить трохи Ліверпуль, проте мерсисайці, за рахунок досвіду доведуть поєдинок до прийнятного для себе кінця...
Фенербахче 2-1 Челсі...GANGSTER сказав(ла):Фенербахче - Челсі ------ думаю турки заб"ють 1-2 м"яча, на що Челсі зможе відповісти 1 голом
Диви майже вгадав а нащт перемги то вгадав!!!!lazer сказав(ла):Арсенал 2-2 Ліверпуль Бойова нічия
Фанербахче 1-0 Челсі хт хазяін тй і переможець н з мінімальним рахунком
тим більше в лівера є фора.... забитий гол в гостях! але якшо дивитися як грав арсенал дома і шо він рвав лівер, то все може бутиGANGSTER сказав(ла):а на Енфілд"і це фажко зробити!)