Uefa champions league

• Автор теми Автор теми Фόбоς
  • Дата створення Дата створення
І на тому каналі в 23:45 не менш цікавий матч "Ювентус" - "Челсі"

ох реал мертвий, ліверпуль катає як хоче)
ліверпуль - реал 2-0
ювентус - челсі 1-1
панатінаікос - вільярреал 0-0
баварія - спортінг 4-1))))

баварія - спортінг 4-1...як це Шахтар примудрився в двох матчах попасти цим португальцям:-| , вони ж нульові...за три тайми від Баварії получити 9 мячів)) і це видно ще не кінець.

хаха)) челсі вже попадає 2-1

добавлено через 11 минут
ех 2-2 вже...

Юхууууууууу Лівер розрулив як положено :-D
[RUN]4:0[/RUN]
жалко Касільяса як би не він рахунок міг ди бути як у матчі Баварія - Спортинг 7:1 =-O Німецька машина розійшлася не на жарт
Ювентус 2:2 Челси Я знав шо Челсі на виїзді не виграє, хоча цього їй достатньо, щоб потрапити у 1/4
Реал улітає со свістом із ЛЧ а ось Вільяреал ще побореться Панатинаикос 1:2 Вильяреал

3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):
Юхууууууууу Лівер розрулив як положено
Да красавци!!!розібрались з реалом як положено)))ДЖерард як всігда нависоті:-p Торес тоже харош.

Знахарь сказав(ла):
баварія - спортінг 4-1...як це Шахтар примудрився в двох матчах попасти цим португальцям , вони ж нульові...за три тайми від Баварії получити 9 мячів)) і це видно ще не кінець.
Йопть Реал 5 получив.. і шо? після цього мадрідци автоматично стають оццтойним клубом, програть для якого стає позорно?? І Зініт (володар Кубка УЄФА і Суперкубка УЄФА), який попав для Галактікос осінню 2 рази (по сумі 5-1) (а осінню Реал був опше нетод шо зараз.. покрайній мірі в премєрі) автоматичне стає мєга хілим клубом планєти Зімля?
Це ти так рішив принизить український клуб? чи до чого це ти написав?

Як ви думаєте який би був рахунок якшо Шахтар замість Спортінга пройшов. Я то думаю що Баварія пройшла б но не з таким розгромом.Добре получилось шо наші клуби пройшли в кубок УЄФА, бо там вних більше шансів проходити далі і вигравати.

це шось страшне
Барселона 4:2 Ліон і чого нам цей матч не показують :(

Рома-Арсенал 1-0
ооооо owertime побачим..............може ще й пенальті запахнуть!!!!!!!!!

Я знаю шо зараз буде

Зараз Рома виграє у Арсенала по пенальті і потом попаде на МЮ :-D

гг не вгадав))

Знач сталося чого чеклося
3 Італійські клуби вибиті з турніру 3-а Англійськими
коли там жереб ?

3o3o 3aP}|{aBeJIu,
20.03 жереб....
А італійці потірпають копєц.... одне Удінезе осталось з сіми команд, які брали участь у грудневому жеребкуванні...

1\4 фінала ЛЧ
1. Вільяреал-Арсенал
2. Манчестер-Порту
3. Ліверпуль-Челсі
4. Барселона-Баварія

1\2 фінала
Переможець пари 2-1
4-3

ха ха ха знов Ліверпуль з Челсі=)))))))) вже третю чи четверту ЛЧ підряд=))

ZoMbI,
Я буду валяться если финал будет прошлогодним.. .

Ливер - я в тебя верю.. .

Алекс Фергюсон остался доволен результатами жеребьевки Алекс
пятница, 20 марта 2009​

Переглянути вкладення 98738

Тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон признал, что остался доволен результатом жеребьевки, которая определила "Порту" в соперники его команды по четвертьфиналу Лиги чемпионов УЕФА,

Плюс или минус
"Жребий для нас удачный, - сказал предводитель манкунианцев, которые проведут первый матч 7 апреля на "Олд Траффорд". - Часто размышляешь о том, является ли стартовая игра дома преимуществом или наоборот. Считаю, что в современном футболе это уже ни играет особой роли. Главное - не пропустить на своем поле". В любом случае, статистика утверждает, что победителем во встрече "МЮ" и "Порту" всегда выходит хозяин первого матча.

Португальские краски
Португальский акцент прекрасно различим в игре "красных дьяволов", чьи цвета защищают Криштиану Роналду, Нани, а также бразилец Андерсон, перебравшийся в Манчестер в 2007 году именно из "Порту". Тем легче, по словам Фергюсона, "Юнайтед" будет взять у "драконов" реванш за поражение на этой стадии турнира в сезоне 2003/04, когда команда Жозе Моуринью впоследствии завоевала престижнейший из трофеев. "Мы уже раньше встерчались с "Порту", и безусловно уважаем любой португальский клуб, - пояснил тренер. - Португальцы оказали большое влияние на нас самих. Сначала это был мой бывший помощник Карлуш Кейруш, а теперь Криштиану и Нани. Так что мы разбираемся в португальском футболе".

Победный опыт
"Порту" едва ли можно назвать фаворитом, однако история противостояний с "МЮ" твердит о превосходстве португальцев. При первой встрече во втором круге Кубка кубков-1977/78 они переиграли англичан с общим счетом 6:5. В четвертьфинале Лиги чемпионов-1996/97 дружина Фергюсона взяла реванш, однако португальцы вышли победителями в вышеупомянутой дуэли сезона 2003/04. Защищавший тогда ворота "Порту" Витор Байя, исполняющий ныне обязанности главы отдела по международным связям, отметил: "У нас амбициозный клуб, который точно не пугается встречи с "Юнайтед. В последний раз мы показали против них отличную игру, и намерены повторить это достижение".

С другой планеты
Тем временем, тренер "Порту" Жезуалду Феррейра не перестает беспокоиться о позициях команды в чемпионате страны. "Я не буду никому предоставлять отдых, ибо нас везде ожидают важные матчи, - заверил он. - Результат заранее не предугадаешь, случиться может все. Разница между "Манчестер Юнайтед" и "Порту" огромна. Соперник не превосходит нас в титулах или еврокубковом опыте, но все равно живет на совершенно иной планете".

©uefa.com 1998-2009. Все права защищены.