- Повідомлення
- 1 469
- Репутація
- 7
- Вік
- 40
Хммм цей рахунок повністю задовільняє ХетафеFIFAyer сказав(ла):перший тайм, поки по нулях!
Шось Німецька машина барахлить
Хммм цей рахунок повністю задовільняє ХетафеFIFAyer сказав(ла):перший тайм, поки по нулях!
Я думаю пушка якраз заряжається, скоро вистрелить!!!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Хммм цей рахунок повністю задовільняє Хетафе
Шось Німецька машина барахлить
Да, но Хетафе конечно жалко - в десятером сражались парни почти весь матч. Хорошая командаYaris сказав(ла):да.... оце характер...
Хетафе то фігня, а вот справжніх вболівальників які сиділи і молились весь матч, і які тепер ніч спати не будуть, вот їх жалкоооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!CCCP сказав(ла):Да, но Хетафе конечно жалко
lazer сказав(ла):Оце то характер оце настрой
Та який характер........ Вишо смієтесь.......Yaris сказав(ла):да.... оце характер...
з такою грою він і баварію пройде...Lezha_gangstar сказав(ла):і шоб зеніту легше можна було пройти далі.......
А я шото глубоко сумніваюсь!!! Що бій дасть то може, ну шо пройде, навряд! Я думаю у них сил просто не хватить після Марселя і Баєра!!!!Ozzy сказав(ла):з такою грою він і баварію пройде...
Ну єслі вони будуть грати так само як проти Баєра 1 матч ,то може і пройдуть.....FIFAyer сказав(ла):А я шото глубоко сумніваюсь!!! Що бій дасть то може, ну шо пройде, навряд! Я думаю у них сил просто не хватить після Марселя і Баєра!!!!
Ozzy сказав(ла):з такою грою він і баварію пройде...
Думаю не пройдуть взагалі. Клас команди проявляється коли вона виграєFIFAyer сказав(ла):А я шото глубоко сумніваюсь!!! Що бій дасть то може, ну шо пройде, навряд! Я думаю у них сил просто не хватить після Марселя і Баєра!!!!
і що тут може насторожувати? вони собі відихнули і пройшли далі, нащо вигравати ще раз напрягатись якщо і так все ясно?vk713 сказав(ла):А коли 4-1 вгостях і 0-1 вдома,
щось насторожує.
і про що це говорить? шо потім для баварії так тупо попали? колись футбол був зовсім інший ніж зараз. (до речі 3-0 і 4-0 вони вигравали)vk713 сказав(ла):Пам'ятаєте як Динамо вигравало в Барси 3-0 вдома і
4-1 в Барселоні, ось це про щось говорить!!!
Вони просто не могли виграти, а це говорить про клас команди. Чомусь МЮ, Челсі виграли по 2 матчі, хоча могли розслабитись. Ця біда і в Динамо: вони не можуть виграти 2 матчі підряд з великим рахунком, які бOzzy сказав(ла):що тут може насторожувати? вони собі відихнули і пройшли далі, нащо вигравати ще раз напрягатись якщо і так все ясно?
Ozzy сказав(ла):потім для баварії так тупо попали
ну челсі перший програв...vk713 сказав(ла):
бо цей не треба було, гранди можуть собі це дозволити бо в них лавка запасних це дозволяє.vk713 сказав(ла):Вони просто не могли виграти
Гранди випускають дубль, коли рахунок виграшний в повторному матчі теж, тому що думають про коефіцієнт для своєї країни, а наші перці(і чорні) думають виключно про бабло і вигоду сьогодні. На завтрішнийOzzy сказав(ла):бо цей не треба було, гранди можуть собі це дозволити бо в них лавка запасних це дозволяє.