Uefa europa league

• Автор теми Автор теми Life its game
  • Дата створення Дата створення
Wehr сказав(ла):
Ти дінама фан , перед тим як вважати себе таким жорстким супер фаном, хоть раз би на з"їздив на футбол.
інтелигентний вболівальник кротів :-D ти крім образ більш нічого не знаєш, ти навіть не можнш подумати шо ти пишеш.
Wehr сказав(ла):
А в футбольних європейських країнах, зовсім інша філософія вболівання. Дам до їхнього рівня ше далеко.
ну так треба до них йти, а не плакати шо в нас одна команда в єврокубках. і взагалі при чому тут динамо? більш слів не знаєш інших?
БраЗа сказав(ла):
От вам і українська метальність - мені не добре то хай сусіду буде ще гірше...
угу, а в інших країнах не так хочеш сказати? он ліверпуль вилетів з лч, то його вболівальники зараз за чклсі/мю/арсенал переживають?
З.І. Не люблю я шахтар, італійські команди не люблю і німецькі і шо з того?

добавлено через 1 минуту
можна подумати шо вболівальники шахтаря були за динамо в лч, ага... :-D

Ozzy,
Можливо вони не вболівають ЗА ці команди... проте як мінімум не вболівають ПРОТИ них...
Або ж виба4те, я цілковито розчаровуюсь в ідеалах товаристськості і толерантності, що їх пропагандує ФУТБОЛ... ІМХО...

Ozzy сказав(ла):
можна подумати шо вболівальники шахтаря були за динамо в лч, ага..
Я був за Динамо! І разом з ярими фанатами цієї команди вболівав і переживав за них від свистка до свистка...
У внутрішньому чемпіонаті свої реалії... На зовнішній арені, коли наші клуби представляють не просто якесь Динамо і якийсь Шахтар - вони представляють УКРАЇНСЬКИЙ футбол загалом... Це зовсім інше...

Ozzy сказав(ла):
можна подумати шо вболівальники шахтаря були за динамо в лч, ага...
Я був за Динамо в ЛЧ! Хоч люблю і вболіваю за Шахтар

БраЗа сказав(ла):
І разом з ярими фанатами цієї команди вболівав і переживав за них від свистка до свистка...
ага, разом з вехром і адміралом дупою, хотів би я побачити як вони за динамо вболівають *ROFL*

roma-ua сказав(ла):
інтелигентний вболівальник кротів
Якщо не влазить в оператівачку, можеш записати на листочку а4, вже в 2х інших темах я тобі пояснював, що не фанат Шахти. Я вболіваю за всі укр. команди у єврокубках, і динамо і дніпро, хоча в внутрішньому чемпіонаті непереношу їх, сукровску динаму за всяких гіоан і мілєвских і т.д., дніпро бо є головним конкурентом Металіста.
Ozzy сказав(ла):
ну так треба до них йти, а не плакати шо в нас одна команда в єврокубках.
Ніхто й не плаче, всі просто за неї вболівають, а деякі злорадствують.

Ozzy сказав(ла):
і взагалі при чому тут динамо? більш слів не знаєш інших?
При тому, що ти привів приклад з вболівальниками МЮ і Лівера, і кажеш шо ти вболіваєш проти шахти, а головний їх ворог хто? дінама. Дай сам ти неодноразова вже на форумі писав шо вболіваєш за них. ЗРОЗУМІВ? Якщо, ще шось не будеш розуміть, звертайся, не соромся.

БраЗа сказав(ла):
То ви гляньте на блакитно-білих: та ж ситуація, щоправда не бразильці а інші іноземці...
да но, в динамо гру роблять українці!! а в шахтарі шо?там вся гра тримаєця тільки на бразильцях! ну не рахуючи центр захисту (воротаря)!сорі шо трохи отстав од теми!

Хлопці, от тільки давайте не будемо переходити на особистості, хто з ким і за кого...
Я висловився за себе...
Так мені імпонує більше Шахтар, але ж це не озна4ає що Динамо - мій заклятий ворог і треба молитись на всіх ворогів Динамо щоб ті їм палки в колеса повставляли...
Це неправильно...

Я вболіваю за УКРАЇНСЬКИЙ футбол...

ладно хватить про Д.К. і Ш.Д.! закриїм цю тему шоб нехто ненахапався предупріжденій і тому подібних пріколів! бо цей спор можна продовжувати вічно! хай кожен останеця при своїх поглядах і смаках!!

Мдя... Розложим все по полочках... Хто там кричав шо в динамо гру роблять одні українці? Подивився б я на тих ігромейкерів без Вукоєвича у центрі, думаю весела була б картина...
Ozzy, а от це виключно для тебе. Я думаю що рівень фанатизму заключається у підтримці власної команди, а не обсиранні суперника. І англійські фани, зокрема фани лівера популярні в світі завдяки їх you never walk alone, а не обсиранні манчестера, але шо ж, проти менталітету не попреш...

ага, а фани динамо і шахтаря відомі виключно обсиранням друг друга? з твоїх слів виходить так.

Ozzy,
Ozzy сказав(ла):
з твоїх слів виходить так
А хіба з нашої суперечки виходить не так?...
Не хочу нікого образити, але ж подивіться самі... 1,5 сторінки взаємних докорів і звинувачень на пустому місці... І це навіть вони не між собою грали... Жах...

Ozzy,
В моїх словах про фанів динамо і шахтаря не було ні слова... Накрути то вже твоя біда. Кожен бачить те що хоче бачити!

Хватить!!!!!!!!!!!!!!!

Кто спасет "Шахтер"?

Вообще, вопрос – надо ли его спасать? Ведь написано уже, что «Шахтер» проиграл в Лондоне с «комфортным» счетом. То есть, предполагается, что совсем не проблема - в Донецке забить «Фулхэму», сколько нужно. Значит, что – расслабиться в ожидании неизбежной победы? Но если вспомним, и перед лондонским матчем мало кто сомневался в успехе. Тупой, прямолинейный, силовой «Фулхэм» не виделся серьезным соперником. Оказалось, что не так уж туп лондонский клуб, не так прямолинеен. Что силовой – да, чистейшая правда. Но вообще, команда Роя Ходжсона показала, что может быть РАЗНОЙ. В первом тайме мы видели один «Фулхэм», во втором – совершенно уже другой. Почти наверняка, может быть и третий. Почти наверняка, Ходжсон припас какие-то сюрпризы для донецкой игры.

Возможно, «спасение» - слишком громко сказано, но ситуацию следует признать непростой. «Фулхэму» редко противостоит такая квалифицированная, разнообразная полузащита. Но, когда нет общекомандного баланса, эта полузащита «провисает». Проблемы на флангах сделали «Шахтер» неполноценным. Проблемы в нашей защите, наоборот, сделали «Фулхэм» сверхполноценным - из своих атак англичане выжали столько, сколько и мечтать не смели. Зимнюю спячку Срна, Рац и Ракицкий покинули в состоянии, напоминающем похмельное. Ясно, что в Донецке «Фулхэм» будет прежде всего отбиваться. Значит, «Шахтеру» понадобится очень гибкая и маневренная атака, то есть – динамичные, полностью мобилизованные фланги. И нужно абсолютное спокойствие за наши тылы. Одна-единственная контратака может похоронить все наши шансы. Замора показал, как он может это делать. Ракицкий показал, как не надо играть с Заморой.

Впрочем, «Донбасс Арена» вряд ли даст этому Заморе творить, что он хочет. Надо сказать, англичане относятся к нашему стадиону с пиететом. На официальном сайте «Фулхэма» размещен призыв к болельщикам – ехать в Донецк, поддержать команду. Так вот, основной «заманухой» для фанов там служит именно стадион. Его представляют как несомненное чудо света, увидеть которое должен каждый любитель футбола и, как минимум – каждый обладатель сезонного «фулхэмского» абонемента. «Флагманский стадион Евро-2012», «остекленный фасад – огромная стеклянная стена площадью в 24 тысячи квадратных метров», «иконический объект среди стадионов Восточной Европы» - такими метафорами пестрит обращение. Лондонские люди не знают главного: как «Донбасс Арена» умеет болеть. Нет сомнений: если стадион включится, как умеет, «Фулхэм» потеряет половину своей хваленой боевитости. «Донбасс Арена» - один из важнейших факторов нашего спасения. Правда, надо еще, чтобы стадион был заполнен. Верится, что прогнозируемые «плюс 5» - не та погода, которая способна испугать донецкого болельщика в столь решительный момент.

А еще, на матче будет присутствовать президент Украины. Тот, которого выбрал себе Донецк. Правда, Жадсон, Фернандиньо и Луис Адриано его не выбирали. Для них, скорее всего, совершенно без разницы, кто присутствует в ВИП-ложе – разве что, там усядется Пеле. Но президент клуба в виде исключения может им объяснить перед матчем, что этот плотный мужчина, который часто машет руками на матчах «Шахтера» - новый глава государства, в котором наши звезды имеют случай играть. И первое, что сделал на своем новом посту этот крепыш – приехал посмотреть, как звезды «Шахтера» будут «выносить» «Фулхэм».

Да удари сьодні в шахтаря ідуть. При чому дуже добрі.

а толку? шварцер все бере... треба їм шось інше придумувати, підсіли в кінці тайму вже....

буде 1-1 :-)

З такою грою буде 1-0...
Треба щось міняти...таке враження, що бразильці хочуть "закотити" м*яч у ворота!

Шахтер Дн 0 - 1 Фулхэм ( Перерыв )

20:00 ПСВ Эйндховен 2 - 0 Гамбург ( Перерыв )

20:00 Рома 1 - 3 Панатинаикос ( Перерыв )