вже достав статус атомщика .
якшо не атомщик значить вали з кабінету .
і де атомщики які велосипедисти на форумі ? чи у вас атомщиків своя пісочніца ? хотьби поспілкуватись з вами.
підхожу якось в березні до Базана у виконавчий кабінет спорту та молоді він поводив поводив мене вокруг да около і на цьому все , а я хотів взяти участь у 3-4х стартах по велоспорту ну це ЧУ серед ветерані в такіх містах як Біла -Церква, Чернівці, Хмельницький, Феодосія але підтримки ніякої неотримав . я не атомщик от і все .
Виграти я там непланую але для опиту нада спробувати .
пообіцяв мені заслужений тренер України з Рівного шо поїду 10.06 у Білу Церкву . будем ждать а вдруг .
в газеті дивлюсь опублікували фото велопробігу - покатушки у Новомалин а мені на ньому шось нефатає забагато атомщиків а samson немає .
і стаття " Велопробіг на честь перемоги " 320км за добу подолав на велосипеді Вячеслав Поліщук , МАЙСТЕР ГІДРОТЕХНІЧНОГО ЦЕХУ ХАЕС.
Мужик , неспорю силу волі має і проїхати 320км думаю з 10 чол може найдеця в Нетішині .
і правильно шо написали в газеті , але опять атомщики . а остальні люди в Нетішині хіба не такі ?.
Покажіть хтось з атомщиків Вячеславу Поліщуку наш велофорум може шось підкаже, ато я скіки некатав а в газеті мене немає .
але він до дня перемоги проїхав 320км за 19год
а я для чого ? да просто так для себе для тренувань катаю по 250км за 9 годин шо тут написати . Це не для газети .