вчора 3й груповий етап фініширував 15 м і зкотився на 10 місце в генеральному заліку , зробив тактичну помилку по ходу гонки , після великого крутого спуску де швидкість була порядку 70км\ч , виїхали на більш менш рівнину з невеликими тягунками , тут то я і чекав відрив лідерів гонки, і сам відїхав на якусь сотню другу метрів в перед групи, щоб почекати настоящий відрив і сісти до них в групку , але в групі в той час відбувся великий завал пастрадало багато чоловік, догнала мене група і вирішив я відпочити в групі провалився чуть далековато і їхали по вузьким дорогам в першій половині групи опять впало чоловік 6-7 , чуть шуганулись але обїхали , далі потрібно було переміщатись в головку групи , попереду був важливий підйом, але група так плотно їхала що в мене нічо не получилось, і на початку підйому лідери почали додавати і відірвались від групи, мені вдалось тільки перекластись у головку основної групи , в ній я і заїхав на фініш. а відрив нам привіз 1мин 8 сек.
Сьогодні улюблена індивідуальна гонка , тут я і надіявся покращити свою позицію. Що в мене успішно і получилось завдяки 8 місцю , я перемістився на 7 місце в генералі , з відставанням від 6го в 2 сек. Приїду додому відсканую протоколи, виложу.