вчора 3й  груповий  етап  фініширував 15 м  і  зкотився  на  10  місце  в  генеральному  заліку  , зробив  тактичну  помилку  по ходу гонки , після великого крутого спуску де  швидкість була  порядку 70км\ч , виїхали на   більш менш рівнину  з невеликими тягунками , тут  то  я  і  чекав  відрив  лідерів  гонки, і  сам  відїхав  на  якусь сотню другу метрів  в  перед групи, щоб почекати  настоящий відрив  і  сісти  до  них  в групку , але   в  групі  в той  час відбувся   великий  завал  пастрадало багато  чоловік, догнала мене група  і  вирішив  я  відпочити  в  групі  провалився  чуть далековато  і їхали  по вузьким дорогам в першій половині групи опять впало  чоловік  6-7 , чуть шуганулись  але  обїхали , далі  потрібно було переміщатись в  головку  групи , попереду  був  важливий  підйом, але група  так плотно  їхала що  в мене  нічо не  получилось, і  на  початку підйому лідери  почали додавати  і  відірвались від групи, мені   вдалось  тільки перекластись  у  головку  основної групи , в ній  я  і  заїхав на  фініш. а  відрив  нам привіз  1мин 8 сек.
Сьогодні  улюблена  індивідуальна  гонка  , тут я  і  надіявся  покращити  свою позицію. Що в  мене  успішно і получилось завдяки 8  місцю  , я  перемістився  на  7  місце  в генералі , з  відставанням  від   6го  в  2  сек. Приїду додому відсканую протоколи,  виложу.