ВО "СВОБОДА"

Чи віддали б Ви свій голос за ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ "СВОБОДА"

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    274

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
Ігор Сабій: «Час розплати для зрадників прийде!»

26 травня 2010 року Хмельницька обласна організація ВО «Свобода» провела мітинг-пікет Хмельницької обласної ради та обласної державної адміністрації.
«Свободівці» вимагали від депутатів обласної ради засвідчити свою позицію щодо дій режиму Януковича, які ведуть до здачі національних інтересів та загрожують державному суверенітету.
Пікетувальники закликали засудити депутатів-зрадників, які пройшли до парламенту та обласних представницьких органів за списками так званих «національно-демократичних» сил, спекулюючи на національних гаслах. Тепер вони поповнили лави «тушок», або сховали голови в пісок і пішли на «угодовство» з олігархічним кланами.
В Хмельницькій обласній раді за списками так званих «національно-демократичних сил» 64 депутати. З них: 34 – бютівці, 24 - «нашоукраїнці», 5 від УНП. Але частина «націонал-демократів» побігла на інший корабель. Так, депутат від УНП Михайло Стаднік був активним учасником президентських виборів на стороні Віктора Януковича. 24 березня Хмельницька обласна рада відхилила звернення ВО «Свобода» щодо вимоги звільнення з посади міністра освіти і науки України українофоба Дмитра Табачника. Того ж дня, чотири депутати, обрані від Блоку Юлії Тимошенко, вийшли з фракції і засвідчили свою готовністю вірно служити новій владі. Окрім того, Хмельницька обласна рада самоусунулася і не продемонструвала свою позицію в питання харківського пакту «Януковича-Медвєдєва» і його ратифікації Верховною Радою України.
Крапкою в агонії «націонал-демократів» став перехід в коаліцію «тушок» голови обласної організації ВО «Батьківщина», депутата Верховної Ради України Олександра Буджерака.
«В 15 обласних радах України націонал-демократи мають більшість, але не можуть засвідчити свою чітку позицію та стати на заваді діям режиму Януковича.
Треба негайно піддати громадському осуду кожного, хто зрадив інтереси своїх виборців, а політичні сили, які привели їх до влади, зобов’язані домогтися відкликання цих колаборантів з депутатських посад.
Останні події в політичному житті яскраво демонструють справжнє нутро "національно-демократичних сил", які, як бачимо, завжди готові поступитися своїми принципами, коли мова йде про посади чи власний бізнес. І саме завдяки представникам "націонал-демократів", їхнім постійним чварам та зрадам та дезертирству стала можливою і сама перемога блискавична узурпація усіх гілок влади, і безкарна здача державного суверенітету та розгул українофобії, нищення середнього та дрібного бізнесу, топтання по історії.
Всеукраїнське об’єднання "Свобода" завжди попереджало, що безідеологічні політичні сили ставлять інтереси своїх виборців нижче власних інтересів. Вже цілком ясно, що кабінетна чи коридорна опозиція, яку вони формують не здатна протистояти здачі національних інтересів. Тому тільки дієвий національний, громадянський опір може сьогодні згуртувати українців в боротьбі за Національну Державу», – наголосив в ході мітингу голова Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій.

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО «Свобода»

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Оце прочитав черговий пост свободівця - і невесело посміхнувся...чесно кажучи тексти їхні ні чим особливим не відрізняються від тих же текстівок БЮТ,ПР чи інших політ. сил - сенс один .... ВОНИ мовляв зрадники, хапуги,бюрократи - негідники - не варті народного керма - а ось МИ - ми не такі,ми, прям, ангели во плоті, ми груддю станем на захист народу , на захист людей... НУ прямо боротьба СВІТЛА З ТЕМРЯВОЮ... я спочатку з симпатією ставився до свободи до тих пір поки вони не змогли відповісти на одне питання.... Гасла в них є такі - українське накраще- А чому найкраще... - бо українське... і не розуміють вони - що добрий і щедрий москаль, краще дурного і жадібного українця... що силоміць не заставиш ти нікого мову вивчити...тільки пряником...ОДИН КЛИЧКО чи ШЕВА ЗРОБИЛИ БІЛЬШЕ для самосвідомості українців - чим вся свобода за весь час свого існування... виховуймо таланти.... - і коли весь світ почне поважати їх і запитає в них - як ви добились таких результатів - і він скаже - тому,що я УКРАЇНЕЦЬ ЧИ потому,что я УКРАИНЕЦ - на який мові - це вже не дуже важливо....

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
kredit_s сказав(ла):
і не розуміють вони - що добрий і щедрий москаль, краще дурного і жадібного українця...

Було б дивно якби були інші слова - зразу видно "щирого українця".
отак - "...добрими намірами вистелюємо один одному (з чиєюсь допомогою) дорогу в ад..." Треба думати вже сьогодні в якому майбутньому будуть жити наші діти та онуки.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
можна написати - добрий і щедрий єврей , краще дурного і жадібного українця... або добрий і щедрий ескімос , краще дурного і жадібного українця...:D я бачу у вас там при слові МОСКАЛЬ очі кровю наливаються...:D свободівці - зовнішніх ворогів шукають тоді, коли потрібно відвернути увагу від власної нерозумної поведінки...

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
kredit_s сказав(ла):
я бачу у вас там при слові МОСКАЛЬ очі кровю наливаються
дивно, у вас певно окуляри чарівні, та й припущення фантастичні.
kredit_s сказав(ла):
добрий і щедрий москаль
Де ви таких бачили? Добрими і щедрими можуть бути тількі п"яні москалі і те не всі. От як Єльцин наприклад.
kredit_s сказав(ла):
добрий і щедрий єврей
Ще добрим я єврея можу уявити. Коли йому треба він може бути найдобрішим. А от щедрим, то взагалі нонсенс.Щедрим єврей апріорі бути не може, бо піде по світу.
kredit_s сказав(ла):
добрий і щедрий ескімос
ви взагалі ескімосів бачили? їм ваша доброта і щедрість до одного місця-олені кращі.
А тепер про наклеп на українців. Дурним українець бути не може. Дурний українець - то москаль. Пам"ятаєте казки з дитинства про Івана-дурака? А Ііанко наш не дурний, відьму у її ж печі спалив. І жадібни українець бути не може. Жадібний українець то хохол, вже не москаль, але ще й не українець.
А українці - найспівочиша і найпрацьовита нація у світі. Правда крім нас про це ніхто не знає.)))

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Spoch сказав(ла):
Де ви таких бачили? Добрими і щедрими можуть бути тількі п"яні москалі

Spoch сказав(ла):
Ще добрим я єврея можу уявити. Коли йому треба він може бути найдобрішим. А от щедрим, то взагалі нонсенс
Spoch сказав(ла):
ви взагалі ескімосів бачили? їм ваша доброта і щедрість до одного місця-олені кращі.
попахує расизмом - якщо, це україна по- свободівськи, то я проти
Spoch сказав(ла):
А тепер про наклеп на українців. Дурним українець бути не може.
чому ж ...судячи по вашому посту... та й по деяким постам інших ..вся інтелектуальна сила деяких українців... пішла у бравий патріотизм, а для розуму - сили майже не залишилось... правильно для ваших керманичів бездумний патріот - краще розсудливої толерантної людини...

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
kredit_s сказав(ла):
А чому найкраще... - бо українське...
kredit_s сказав(ла):
як ви добились таких результатів - і він скаже - тому,що я УКРАЇНЕЦЬ ЧИ потому,что я УКРАИНЕЦ
:D
А чим ваша логіка відрізняється від свободівської?
kredit_s сказав(ла):
попахує расизмом - якщо, це україна по- свободівськи, то я проти
Ви пагано принюхались, то не расизмом пахне, то правдою життя смердить. І чому це ви проти оленів, навіть якщо вони свободівськи?
kredit_s сказав(ла):
...судячи по вашому посту... ..вся інтелектуальна сила деяких українців... пішла у бравий патріотизм, а для розуму - сили майже не залишилось...
Чому це ви по моїм постам судите про інтелектуальну силу українців? Ви мене певно з автором теми поплутали, це у нього національність у нікнеймі прописана,а я ніде не стверджував, що є українцем. Хоча дякую, що хоч якийсь інтелект у моїх постах побачили. Доречі, ви дісно впевнені що патріотизм з інтелектом несумісні? Невже Шевченко, той що Тарас Григорович також був розумово обмеженим? Він також не вірив у "добрих москалів" і "щедрих євреїв".
kredit_s сказав(ла):
для ваших керманичів
О, ви знаєте моїх керманичів? Буду вдячний, якщо й мене познайомите.
kredit_s сказав(ла):
бездумний патріот - краще розсудливої толерантної людини
Дякую, що нагадали про ще одну національну рису українців - гіпер толерантність. Ось про цю рису знають усі, і москалі, і євреї, і , певно, навіть ескімоси. І вміють цим користуватись.
А от про ще одну особливість українського мінталітету ви явно забули. Я про почуття гумору, яке дозволяє українцям сміятися і над собою і над іншими. І, на мою думку, саме це почуття завжди дозволяло українцям виживати у найскрутніші часи.

зі: А якщо серйозно, то толерантність звичайно дуже потрібне явище, але не у гіпертрофованому вигляді, коли перетворюється у рабську терпимість та раболіпство. Толерантність має закінчуватись там, де погліди і дії інших загрожують твоїм власним інтересам. Чи й тут ви будете сперечатись, і доводити, що ягня повинно бути толерантне до вовка?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Spoch сказав(ла):
Доречі, ви дісно впевнені що патріотизм з інтелектом несумісні? Невже Шевченко, той що Тарас Григорович також був розумово обмеженим? Він також не вірив у "добрих москалів" і "щедрих євреїв".

і вам не соромно? в Українській літературі за 8 клас пишуть

Російський художник Карл Брюллов намалював портрет російського поета Василя Жуковського, який розіграли в лотерею, що відбулася 16 квітня у палаці графа Михайла Вієльгорського. За зібрані гроші — 2500 карбованців — викупили Тараса Григоровича з кріпацтва. «Відпускна» з підписами Михайла Вієльгорського, Карла Брюллова, Василя Жуковського була вручена Шевченкові 22 квітня 1838 року.

у вас совість є таку лажу писати ? чи у ШЕВЧЕНКА НЕ БУЛО совісті згадати, хто викупив йог з кріпацтва?

дуже шкода, що скоро слово свобода буде асоціюватися зі словом фанатики...

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
kredit_s сказав(ла):
а чому мені має бути соромно? тому що саме російськи метці викупили Шевченка з кріпацтва? чи взагалі, що Шевченко був кріпаком?
kredit_s сказав(ла):
у вас совість є таку лажу писати ?
так у чому лажа? у тому що ваша логіка аналогічна свободівський чи ще у чомусь?
kredit_s сказав(ла):
чи у ШЕВЧЕНКА НЕ БУЛО совісті згадати, хто викупив йог з кріпацтва?
ви у мене питаєте про сумління Шевченко чи стверджуєте про його відсутність? доречі про те хто запровадив кріпацтво Шевченко точно згадував:
...А на тихому Дунаю
Нас перебігають
Січовики-запорожці
І в Січ завертають,
І розказують, і плачуть,
Як Січ руйнували,
Як москалі срібло, злото
І свічі забрали
У Покрові; як козаки
Вночі утікали
І на тихому Дунаю
Новим кошем стали;
Як цариця по Києву
З Нечосом ходила...
І Межигорського Спаса
Вночі запалила.
І по Дніпру у золотій
Галері гуляла,
На пожар той поглядала,
Нишком усміхалась.
І як степи запорозькі
Тоді поділили
І панам на Україні
Люд закріпостили. ...
...Ляхи були — усе взяли,
Кров повипивали!..
А москалі і світ божий
В путо закували...
І як це він посмів? та ще й не таке писав:
Кохайтеся, чорнобриві,
Та не з москалями,
Бо москалі — чужі люде,
Роблять лихо з вами.
Ой Богдане, Богданочку,
Якби була знала,
У колисці б задушила,
Під серцем приспала.
Степи мої запродані
Жидові, німоті,
Сини мої на чужині,
На чужій роботі.
Дніпро, брат мій, висихає,
Мене покидає,
І могили мої милі
Москаль розриває...
Нехай риє, розкопує,
Не своє шукає,
А тим часом перевертні
Нехай підростають
Та поможуть москалеві
Господарювати,
Та з матері полатану
Сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
Матір катувати».
Стоїть в селі Суботові
На горі високій
Домовина України,
Широка, глибока.
Ото церков Богданова.
Там-то він молився,
Щоб москаль добром і лихом
З козаком ділився.
Мир душі твоїй, Богдане!
Не так воно стало;
Москалики, що заздріли,
То все очухрали.
Могили вже розривають
Та грошей шукають,
Льохи твої розкопують
Та тебе ж і лають,
Що й за труди не находять!
Отак-то, Богдане!
Занапастив єси вбогу
Сироту Украйну!
і це тільки невиличка частина творчості Шевченка, решту знайдете, якщо будете мати бажання
kredit_s сказав(ла):
дуже шкода, що скоро слово свобода буде асоціюватися зі словом фанатики...
та з вашою логікою ви скоро й слово "україна" будете асоціювати зі словом "фанатики".

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
для вас панове потрібно брати прикладом Ісуса Христа з його заповідями.
полюби ближнього ....а не шевченка...
а по друге під словом москаль - в ті часи малися на увазі солдати, а не російський народ. так, що не потрібно плювати в сусідній народ - а то в нас тут багато кровних родичів з росіянами - тим самим ви плюєте в обличчя своїм же співвітчизникам.

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
kredit_s сказав(ла):
для вас панове потрібно брати прикладом Ісуса Христа з його заповідями.
полюби ближнього ....а не шевченка...
тут хтось співав про толерантність, то ж і не потрібно іншим вказувати, кого брати прикладом і кого слухати
kredit_s сказав(ла):
а по друге під словом москаль - в ті часи малися на увазі солдати, а не російський народ
Не знаю хто що мав на увазі, але Шевченко у більшгості творів казав про москалів як про московську владу.
kredit_s сказав(ла):
так, що не потрібно плювати в сусідній народ - а то в нас тут багато кровних родичів з росіянами - тим самим ви плюєте в обличчя своїм же співвітчизникам
Повний маразм. Яким макаром я плюю у російський народ? Тим що цитую Шевченка? Чи може Шевченко плює у росіян тим, що пише як росіяни зруйнували січ, закріпачили селян? Чи може плюю тим, що не погоджуюсь зі словами російського посла про один народ, про неіснування українців, про свинячу мову?

MandrivniK

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
Панове СВОБОДівці дивлячись на вас зі сторони бачу малих дітей яким дали в руки заряджену зброю - або саме застрелиться або когось застрелить...

Коли ж ви думати навчитеся... не можна вирішити свої проблеми шляхом знищення іншого... так, треба підтрмувати своє, розвивати, але ж треба розваватися а не лише кричати - МОСКАЛІВ ГЕТЬ - це є ущербна філософія... чим хаяти інших, займіться своїми регіонами, містами, селами, дворами - там де маєте вплив... наведіть та наладьте добробут та лад...

Ходити строєм під стягами та махати кулаками... то не є патріотизм... вчіть історію панове... справжню історію... будьте людьми, синами свого народу та своєї землі... живіть по совісті...

PS проросійсько налаштованим зауважу, в себе спочатку розберіться а потімпотім побалакаєм... нічого іншим радити, коли в себе чужинці заправляють...

Xarakternuk

Користувач
Повідомлення
41
Репутація
0
MandrivniK сказав(ла):
бачу малих дітей яким дали в руки заряджену зброю - або саме застрелиться або когось застрелить...
MandrivniK сказав(ла):
не можна вирішити свої проблеми шляхом знищення іншого
MandrivniK сказав(ла):
вчіть історію панове... справжню історію...

Не знаю, чому мовчить представник Свободи, але я хотів би від Мандрівника, щоб він конкретніше розкрив суть своїх думок(див. цитати)

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
Xarakternuk сказав(ла):
бачу малих дітей яким дали в руки заряджену зброю - або саме застрелиться або когось застрелить...

Хочу запевнити, що Ви помиляєтесь як мінімум з двух причин: 1.щодо вміння користування зброєю то в моєму військовому квитку вже місця вільного не має щоб вписати ще якусь зброю, що говорить про вміння нею користуватися; і по друге у нас в партії всі розумні і врівноваженні люди яких зброя взагалі не цікавить - ми всі рішення приймаємо спільно з врахуванням особистої думки кожного без будь яких особистих вигод.

MandrivniK

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
Українець сказав(ла):
Хочу запевнити, що Ви помиляєтесь як мінімум з двух причин: 1.щодо вміння користування зброєю то в моєму військовому квитку вже місця вільного не має щоб вписати ще якусь зброю, що говорить про вміння нею користуватися; і по друге у нас в партії всі розумні і врівноваженні люди яких зброя взагалі не цікавить - ми всі рішення приймаємо спільно з врахуванням особистої думки кожного без будь яких особистих вигод.

нажаль виходячи з сказаного вище я не помилився... благо що не ви одні вмієте користуватися зброєю... військовий квиток це звістно "моСЧно" та й Славута як відомо особливо не відрізняється "міццю складів зброї військових частин" якщо звичайна людина, архітектор хизується такими досягненнями, ну та то пусте...

ну а що стосується вчинків то дозвольте шановний запитати... що корисного "Свобода" зробила для Нетішина та його мешканців раз ви "всі" такі розумні та врівноважені... конкретні вчинки... і друге питання... за які кошти фінансується діяльність вашої організації а точніше за чиї?

добавлено через 2 минуты
Xarakternuk сказав(ла):
Не знаю, чому мовчить представник Свободи, але я хотів би від Мандрівника, щоб він конкретніше розкрив суть своїх думок(див. цитати)

я думаю що коментар пана "Українця" усе роз'яснив... :D

Xarakternuk

Користувач
Повідомлення
41
Репутація
0
MandrivniK сказав(ла):
я думаю що коментар пана "Українця" усе роз'яснив...

Українець Українцем, але все таки хотілося б від Вас почути коментарі до Ваших реплік(див. пост №233). Бо робити гучні заяви та звинувачувати когось багато хто вміє, а відповідати за свої слова далеко не всі.

Знахарь

Користувач
Повідомлення
1 062
Репутація
20
Xarakternuk, в бідній державі немає такого поняття як націоналізм))... в таких країнах зовсім другі проблеми...

MandrivniK

Користувач
Повідомлення
144
Репутація
0
Xarakternuk сказав(ла):
Українець Українцем, але все таки хотілося б від Вас почути коментарі до Ваших реплік(див. пост №233). Бо робити гучні заяви та звинувачувати когось багато хто вміє, а відповідати за свої слова далеко не всі.

ну що ж спробую... дана організація виходячи з поведінки їх лідера створена як пронаціоналістична та підтягує у свої лави молодь з такими ж поглядами... звістно тут вроді нема нічого поганого... я сам за поглядами націоналіст... але є але... згуртування таких людей без чіткої ідеології та планів грозить перерости у елементарний нацизм... а це вже небезпечно... хоча поки що загрози нема... але є ризик що хтось таки з їх лідерів схоче більше влади чи впливу... і тоді... маючи за плечима подібну згуртовану спільноту... навіть невелику частину... може статися біда... історія має багато подібних прикладів.

Крім того враховуючи що до їх лав під'єднуються ті особи політикани які черпають свій користливий інтерес та мають певний досвід маніпулювання массами, одне діло коли збираеться група боязливих політиканів які у випадку небезпеки як щурі розбігаються по інших партіях і зовсім інше коли можна спробувати перехопити з собою частину фанатично налаштованих співпартійників попередньо задурманивши їм голови...

Пошук зовнішнього ворога... тих самих москалів яких так не любить той самий Тягнибок... ну то я вам скажу що серед українців попадаються такі "москалі" виродки що іншим і не снилося... так що бородьба проти певної групи по національному чи народному признаку то є ущербна філософія... "На чужому горы добра не наживеш" у даної партії є не мало прихильників в різних регіонах... так от крім криків та мітингів я іншої їх діяльності не бачу... хай спочатку десь в одному місці на своїх осередках наведуть порядок та добьються справедливості - вчинками а не гаслами... а тоді може й зміниться відношення до них...

а стосовно справжньої історії... то назвіть мені будьласка хоть один твір виданий літературною українською мовою... раніше 18 століття, так ми різні народи з нинішніми росіянами хоча маємо спільне коріння але повірте... історія нашого народу на справді не така досконала як вам здається... і наші предки такого лиха колись наробили... що Гітлер відпочиває... та то вже інша розмова... а стосовно об'єднання України то його ой як довго ще не буде... на нашому народі лежить прокляття ще з часів приходу християнства... та то теж не для цеї теми розмова... розвивайтеся панове... розвивайтеся...

PS до речі виходячи з вашого ніка спробуйте більше дізнатися про характерників... я темою характерництва займаюся вже більше року...

mr. Василий

гнусний, але (!) харизматичний провокатор
Користувач
Повідомлення
178
Репутація
0
ВО "Свобода" где-то я читал, что вы занимаетесь благотворительностью, напишите, пожалуйста, сколько вы выделили денег в 2010 году в Нетешине на блоготворительность.

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
На місцевому рівні жодна організація ВО "Свобода" не займається ні благочинністю ні меценатством, а от на всеукраїнському рівні такі речі періодично відбуваються за згодою політвиконкому який і визначає куди направити кошти (в який регіон України) і в яких розміріх.