ВО "СВОБОДА"

Чи віддали б Ви свій голос за ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ "СВОБОДА"

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    274

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
zenia сказав(ла):
Фактически ваша партия тупо забирает голоса у Юли ...
Нині ВО "Свобода", як найпослідовніша політична сила в Україні, ЗАБИРАЄ ГОЛОСИ У ВСІХ.

zenia сказав(ла):
Финансирует вас скорей всего партия регионов.
Не повторюйтесь бо Ви не оригінальні - ось Вам перелік з 53 джерел фінансування ВО "Свобода", тому вигадуйте нові.

zenia сказав(ла):
Деньги на балончики с краской хоть освоили?:D
Ви хочете запропонувати гроші чи фарбу? Чи це запитання як відображення вашого інтеллекту? ;)

Avvocato

Користувач
Повідомлення
65
Репутація
0
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
МОЖУ АБСОЛЮТНО ЗА КОЖНУ КОПІЙКУ! Більше того, це може зробити БУДЬ ЯКИЙ ЧЛЕН Нетішинської та Славутської організацій (організації, якими я власне і опікуюсь).

Добренько, я не ЧЛЕН Нетішинської та Славутської організацій, але ЧЛЕН в мене є, і є бабкі, які жалко витратити на шльондр і бухло, а хочеться чогось національно-возвеличеного (мандату депутатського), і хочеться кинути на щось загальнодержавне і позитивне, тіпа запливу чужинської крові у Дніпрі , от і Я, наприклад, хочу вступити до (і допомогти) во свобода, і хочу знати куди підуть мої гроші? На розбиття мордів ветеранів якоїсь там «Великой Отечественной Войны» чи на яхту Олежі Тягнибоку ( чи мо, там комусь покататись по НьюЙорку)?

Цитата:
Сообщение от Apple
Чем ваша партия лучше государственной машины?

Питання риторичне і не варте відповіді.

Так функціонер політ партії відповідати не повинен. Якщо Вам немає що відповісти, чим Ваша партія краща від "режиму" що "захопив владу" в Україні, то Вас дійсно треба було б залишити кататись по Ньюйорку.

Українець сказав(ла):
Сесія Хмельницької міської ради - "Свобода" проти виділення грошей замість ремонту доріг на пам'ятник

Пора вже включити свій мозок, і окрім сцилок давати хоч якісь коментарі з власної голови.

Кум

Користувач
Повідомлення
269
Репутація
21
Avvocato сказав(ла):
Так функціонер політ партії відповідати не повинен. Якщо Вам немає що відповісти..
Так написали ж що на відміну від гос машини в них все прозоро
МОЖУ АБСОЛЮТНО ЗА КОЖНУ КОПІЙКУ! Більше того, це може зробити БУДЬ ЯКИЙ ЧЛЕН Нетішинської та Славутської організацій (організації, якими я власне і опікуюсь).

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Avvocato сказав(ла):
Добренько, я не ЧЛЕН Нетішинської та Славутської організацій, але ЧЛЕН в мене є, і є бабкі, які жалко витратити на шльондр і бухло, а хочеться чогось національно-возвеличеного (мандату депутатського), і хочеться кинути на щось загальнодержавне і позитивне, тіпа запливу чужинської крові у Дніпрі , от і Я, наприклад, хочу вступити до (і допомогти) во свобода, ...
З таким "резюме" у Вас шансів немає, вибачте ...

Avvocato сказав(ла):
Так функціонер політ партії відповідати не повинен. Якщо Вам немає що відповісти, чим Ваша партія краща від "режиму" що "захопив владу" в Україні, то Вас дійсно треба було б залишити кататись по Ньюйорку.
У вересні в Нью-Йорку буде проходити чемпіонат світу з пауерліфтингу і нам не доводиться розраховувати на допомогу (далі Ваша цитата) "від "режиму" що "захопив владу" в Україні". Знайти мене не важко, тому можете долучитись (далі Ваша цитата) "до чогось національно-возвеличеного". Чекаємо на Вас, а в цій темі я повідомлю чи звертався до мене п.Avvocato з пропозицією профінансувати участь хоча б одного нетішинського спортсмена - такий ось Вам іспит.

Фінансовий звіт ВО «Свобода

Виконуючи вимогу статті 17 Закону України «Про політичні партії України»,
надаємо інформацію щодо фінансового звіту партії (доходи й видатки).
Також повідомляємо вам, що на балансі Всеукраїнського об’єднання
«Свобода» відсутнє рухоме та нерухоме майно.

І. Доходи – 3815482,00.
1. Добровільні внески на розвиток партії – 3652382,00.
2. Кошти, отримані від передплати газети «ВО «Свобода», - 163100,00.
ІІ. Видатки – 3766112,00.
1. сплати у фонди соцстрахування – 107376,00;
3. сплата прибуткового податку – 54220,00;
4. зарплата – 337353,00;
2. оренда приміщень – 122713,00;
5. кошти для виборчого фонду – 900000,00;
6. послуги ЗМІ – 109203,00;
7. інтернет-послуги - 9600,00;
8. передплата друкованих видань – 16620,00;
9. друк газети ВО «Свобода», інші поліграфічні послуги – 180920,00;
10. ремонт комп’ютерної техніки – 7415,00;
11. послуги банку – 3921,00;
12. виконання рішення суду – 1416,00;
13. дотації місцевим організаціям – 1915355.
Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Джерело - http://www.svoboda.org.ua/static/gazeta/svoboda_100.pdf (остання сторінка)

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
Avvocato сказав(ла):
Пора вже включити свій мозок, і окрім сцилок давати хоч якісь коментарі з власної голови.

Ви мабуть не уважно продивлялись зазначенні посилання, на одному із них саме і зазначено мій виступ щодо вимог громади міста при добудові 3 і 4 енергоблоків ХАЕС.

Avvocato сказав(ла):
Добренько, я не ЧЛЕН Нетішинської та Славутської організацій, але ЧЛЕН
Avvocato сказав(ла):
Пора вже включити свій мозок
Повністю з вами погоджуюсь і дуже сподіваюсь, що в решті-решт ви його включите бо дійсно пора - краще пізніше ніж ніколи. Спробуйте, я вірю, що у Вас це вийде - хай щастить.

бывший коммунист

Користувач
Повідомлення
8
Репутація
0
Почему в нетешинской ''Свободе'' так мало молодежи?Алло молодое поколение хватит пить пиво и водку...

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
zenia сказав(ла):
Начинаем делить Юлькину шкуру...

Це не Свободі вирішувати - це мають зробити люди. Якщо на виборах до Верховної Ради, що відбудуться у жовтня 2012 року вони так вирішать то Свобода здатна підняти і Юлькіну шкуру і Яценюкову і будь-яку іншого регіонала чи комуніста тощо...

бывший коммунист

Користувач
Повідомлення
8
Репутація
0
Господин Украинец,сколько человек было из Нетишина и во сколько грн. Вам обошлась эта поездка?P.S.Только не говорите что коммерческая тайна...

бывший коммунист

Користувач
Повідомлення
8
Репутація
0
Прочитал весь бред и оскорбления которые написали о ВО"Свобода".И попрошу модераторов удалять сообщения, где партию называют фашистами и нацистами по-тому, что это незаконно и недопустимо.Я понимаю что у нас "демократия", но все должно быть в меру.Давайте уважать друг друга и не проявлять нетерпимость.И Вы это прекрасно знаете...

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
бывший коммунист сказав(ла):
Господин Украинец,сколько человек было из Нетишина и во сколько грн. Вам обошлась эта поездка?P.S.Только не говорите что коммерческая тайна...

Було пять чоловік (одна машина). Вартість поїздки обішлась нам в 400 грн. (заправка машини пальним).

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
АНЕГДОТ

Шел пятый год президенства Януковича…
Весна… Начали питаться голубями. Они вкусные и полезные.
Кора деревьев пригодна в качестве приправы и заваривания чая.

Давно хожу пешком, узнал очень много нового и интересного о своём городе и его архитектуре.

На день рождения закололи дворняжку. На балконе вяляются вверх тормашками засоленные воробьи. Сам себе шью одежду. Узнал как плести лапти.

Моюсь раз в месяц, разжигаем костер во дворе и греем в ведрах воду. Газ давно не по-карману и газовую трубу давно вырезали. Пару раз удалось поймать рыбу. Варю бражку и ставлю квас. Чайный гриб - тоже хорошо. Думаем с женой взять кредит на двоих и купить велосипед. Воздух в городе становится чище, редкие машины удивляют детвору. Город пустеет. Вчера видел, как мимо проезжал президент на своей карете.

Собираемся натаскать с женой земли в квартиру и посадить картохи. Очень хочется картохи... Давно не ел этого изысканного блюда – картоха…. Вареной картохи… жареной… печёной...

Говорят президент ест картоху каждый день, но мы с женой не верим, уж больно сказочно это звучит: картоха каждый день.

С нетерпением ждем лета… Тараканов дома нет... Последнего съели еще в сентябре 2013 года... Комары к нам залетать боятся, наши вены всасывают их через их же хоботок! Перелётные птицы пролетают над моим городом только на высоте 12 000 метров, ниже боятся... народ допрыгивает! Жабы весной квакают только сидя глубоко под водой!

Крысы ушли из города навсегда!

Сегодня первый раз отварил шнурки, если как следуют посолить - похожи на спагетти (хотя, что такое спагетти не помнят даже старики...)

Что это я разнылся… Ничего, еще потерпим. Главное русский мир и второй государственный – русский. Главное, чтобы не было войны и русский флот не ушел из Севастополя. Продержимся… Может наши придут. Сразу все поправится. Накормят; да-да, у них там знаете сколько нефти и газа? На всех хватит. Может и медаль дадут – «За героизм и стойкость, проявленную на временно оккупированной врагом территории» и прибавку к пенсии. Продержимся…
Главное не дать захватить власть этим нацистам из «Свободы».
Скоро выборы… Мы с женой решили снова голосовать за Виктора Федоровича Януковича.

добавлено через 11 минут
image

image

image

image

image

image

Хмельницький «Сокіл» і «Студентська Свобода» провели ІІ літній вишкільний табір на горі Яворина

З 11 по 17 липня 2011 року члени обласного осередку молодіжної громадської організації «Сокіл» та «Студентської Свободи» провели тижневий спортивно–вишкільний табір поблизу гори Яворина, в урочищі Ростоки. Участь у вишколі взяли понад 50 учасників з Хмельницької області. Метою табору було патріотичне виховання молоді.

Зібравши наплічники молоді свободівці вирушили в далеку дорогу. По дорозі на Яворину вони традиційно відвідали Бовкоти. Купались в крижаній воді, підкорюючи гірську річку.

Саме в Бовкотах відбулися перші заняття з впоряду. Таборовики були поділені на десятки. «Сіроманці», «Залишенці», «Терен». Оригінальністю виділилися дівчата, свій десяток вони назвали - «А ми гребемо»

В програмі табору значна увага приділялася ідеологічному вихованню. Зокрема, читалися лекції з історії, медицини, ідеології. Табір відвідав місцевий житель. Він розповів історію гори Яворина та про славнозвісного Роберта.

В перервах між заняттями таборовики співали пісень, грали на гітарі та баяні.

Коли хлопці займалися боксом, дівчата відроджували українські традиції плели вінки та ляльки мотанки.

Одного разу, після команди «Нічна тиша» не всі таборовики дотримались наказу, тому старшини табору вирішили, що таборовики не хочуть спати, пролунала команда «Побудка!», після чого відбулася нічна руханка по слизьким схилам гір. На наступний день відбувся нічний тренувальний сполох з елементами піротехніки.

Під час всього табору працювала «таборова пошта». Таборовики писали листи з проханнями, зауваженнями та давали псевдо своїм побратимам.

Молоді свободівці створили волейбольну команду під назвою «Скажені соколята», змагалися в неофіційному матчі з побратимами з Івано- Франківська. «Скажені соколята» отримали перемогу. Також вони зареєструвалися в офіційному змаганні з волейболу.

Організованою колоною молодь піднялася на гору Яворина. Соколята відвідали бункер «Роберта», кладовище старшинської школи «Олені»

На останній вечірній ватрі відбулося фаєр шоу. Найактивнішим учасникам табору було вручено подарунки. Набравшись нових вражень, отримавши нові знайомства таборовики повернулись додому.

k1nder.joe

Користувач
Повідомлення
13
Репутація
0
бывший коммунист сказав(ла):
Почему в нетешинской ''Свободе'' так мало молодежи?Алло молодое поколение хватит пить пиво и водку...
Далеко не вся молодь бухає, в тому числі і я!!!
Саша Марчук знай, є молоді і крепкі хлопці, які підтримають тебе і ВО "Свобода"

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
Дніпропетровське інформаційно-аналітичне інтернет-видання "СПЕЦКОР" опублікували аналітичну статтю Тягнибока не спинити: лідер ВО "Свобода" увійшов до топ-15 найвпливовіших людей України.

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок посів 15-те місце у топ-сотні щомісячного рейтингу найвпливовіших людей України, який проводиться у рамках спільного проекту журналу "Главред" та Фонду "Демократичні ініціативи".

У січні 2009 року Олег Тягнибок посів 81 місце у зазначеному рейтингу, у лютому - 70. Експерти пояснюють стрімкий стрибок рейтингу лідера "Свободи" "відгомоном гучних тернопільських виборів".

Рейтинг складається на основі опитування 65 провідних українських журналістів та політологів.

Довідка. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" здобуло переконливу перемогу на виборах до Тернопільської обласної ради. За українських націоналістів проголосували 154325 мешканців Тернопілля, що становить 34,69 %. За результатами виборів Тернопільську обласну раду очолив голова Секретаріату ВО "Свобода" Олексій Кайда.

У Тернополі "Свобода" перемогла партії Президента і лідера парламентської опозиції, блоки Прем'єр-міністра та спікера парламенту разом узяті. На цих виборах "Єдиний центр" набрав 63297 голосів (14,21%), Партія регіонів - 43616 (9,8%), Блок Юлії Тимошенко - 36067 (8,11%), Блок Української народної партії - 35544 (7,99%), Народний Союз "Наша Україна" - 24599 (5,52%), Блок Литвина - 16026 (3,6%).

Рейтинг "Свободи" стрімко росте і на Сході. Згідно з останніми опитуваннями, проведеними Центром досліджень місцевого розвитку 16-29 березня 2009 року у Сумах, за Всеукраїнське об'єднання "Свобода" на майбутніх парламентських виборах готові проголосувати 6,2% сумчан.