ВО "СВОБОДА"

Чи віддали б Ви свій голос за ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ "СВОБОДА"

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    274

alien

Користувач
Повідомлення
96
Репутація
1
Kino сказав(ла):
топ-новость:
единсвенный город Украины, где не востребованы услуги тамады, стал г. Нетешин. И всё потому, что с этими обязанностами успешно справляются депутаты-свободевци. Они в рамках депутатской инициативы предложили переименовать местный парламент в тамадент и показывать их заседания на всех городских шоу, усиливая эффект разного рода конкурсами среди людей.
Ваш гумор бажає бути кращим.

mr. Василий

гнусний, але (!) харизматичний провокатор
Користувач
Повідомлення
178
Репутація
0
Українець сказав(ла):
Газета Всеукраїнського об'єднання "Свобода" № 108 (31 у цьому році), 4-10 серпня 2011 року.

http://www.svoboda.org.ua/static/gazeta/svoboda_108.pdf
Какие-то темы все неактуальные. А тема про венгерское гражданство, то вообще. Как будто люди получают венгерское гражданство от хорошей жизни. Понятно, что это всего лишь способ упростить себе получение работы в Европе. А если их при этом ещё и украинского лишить, то вы их просто потеряете насовсем. Не жалко терять украинцев? Или вам больше 20 млн. и не надо? Лишь бы были "правильными".

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107

КусайЗуб

Користувач
Повідомлення
139
Репутація
0
Вік
42
Да, за своботу! Покажем им кто мы! А кто мы? Покажем что прагнемо перемен на лутшее, а кто хочет на худшее? Вот чего недоганяю... суть всего вопроса- доказать непонятно что? Боремся за првое дело, за идею! Какую идею... само слово идеи мне неочем неговорит. Разные идеи бывают. Лозунг... сам лозунг партии! Изменить бы... а не, вы борцы за старые понятия которые уже неработают... вы как капитаны кораблей, одиноко оставшись стоять против шторма времени, когда последняя крыса снего уже збежала. Ладно, радикально- что за партия? Чего хочет? Как будет добиватся? Своим трудом или протянутой рукой к вышим силам виде правительства? Есть план, ресурсы возможности. Или это на уровне "идеи" и там намерено оставатся? Прямо- локонично, доступно... есть ответы? Идеи разберем на досуге...*PARDON*

sonic

злий вуйко
Адміністратор
Повідомлення
264
Репутація
56
Sergiy Ryzhuk,
Українець,
така маленька фігня..я не користувач вінди і відповідно забив на ваш довбавний пдф.. питання як мені подивитись ваші документи раз ви тіпа "свобода" подайте будь ласка ваші посилання в форматі свободні (по-українські вільні) від патентів формати документів.

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
КусайЗуб сказав(ла):
... вы как капитаны кораблей, одиноко оставшись стоять против шторма времени, когда последняя крыса снего уже збежала ...
... а можливо люди, що навіть з часом та номенклатурними спокусами/тенденціями НЕ ЗРАДИЛИ своїм переконанням?
(Хоча нині бути послідовними у своїх ідеях "не модно")

КусайЗуб сказав(ла):
Ладно, радикально- что за партия?
Всеукраїнське об'єднання "СВОБОДА"

КусайЗуб сказав(ла):
Передбачених Статутом цілей.

КусайЗуб сказав(ла):
Как будет добиватся? Своим трудом или протянутой рукой к вышим силам виде правительства?
У передбачений Законом спосіб - через вибори у всі ланки влади. Так як нинішнє "правительство" є владою, то навряд чи ВО "СВОБОДА" зможе розраховувати на його ("правительства") підтримку.

КусайЗуб сказав(ла):
Есть план, ресурсы возможности. Или это на уровне "идеи" и там намерено оставатся? Прямо- локонично, доступно... есть ответы? Идеи разберем на досуге...*PARDON*
План окреслений у Програмі ВО "Свобода". Ресурс - український народ.

Чи могло бути лаконічніше та доступніше?

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
sonic сказав(ла):
Sergiy Ryzhuk,
Українець,
така маленька фігня..я не користувач вінди і відповідно забив на ваш довбавний пдф.. питання як мені подивитись ваші документи раз ви тіпа "свобода" подайте будь ласка ваші посилання в форматі свободні (по-українські вільні) від патентів формати документів.

Так, звичайно Ви можете отримати газету у традиційний спосіб, передплативши часопис на пошті: Індекс видання – 37619, ціна на цілий рік – 48 грн., на 1 місяць – 4 гр. ...

sonic

злий вуйко
Адміністратор
Повідомлення
264
Репутація
56
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
Так, звичайно Ви можете отримати газету у традиційний спосіб, передплативши часопис на пошті: Індекс видання – 37619, ціна на цілий рік – 48 грн., на 1 місяць – 4 гр. ...
ппц це серйозно??????????????? дякую уже є про вас прекасне враження..

до речі скоро вибори будуть..ви теж своїм виборцям будете говорить ідіть купуйте вашу свободу..

p.s. ви така сама свобода, як примадона будь-якого театру.. я запропонував свободу в софті, а ви кажете платіть бабло.. так само у вас буде з політикою.. хто більше дасть той, заказує музику(цьо так народна мудрість без мата)

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
sonic сказав(ла):
ппц це серйозно??????????????? дякую уже є про вас прекасне враження...
О, повірте, насправді я відповідав не вам, адже після виділеного мною вашого "вступу" у попередньому повідомленні ... можна було б "просто забити" (скажімо так вашими словами).

sonic сказав(ла):
до речі скоро вибори будуть..ви теж своїм виборцям будете говорить ідіть купуйте вашу свободу..
Свободу виборюють а не купують - спробуйте зрозуміти різницю. Що стосується газети, то щодва тижні у Нетішині розповсюджується біля 3000 примірників часопису БЕЗКОШТОВНО.

sonic сказав(ла):
p.s. ви така сама свобода, як примадона будь-якого театру.. я запропонував свободу в софті, а ви кажете платіть бабло.. так само у вас буде з політикою.. хто більше дасть той, заказує музику(цьо так народна мудрість без мата)
1. Ви нічого не запропонували (перечитайте власні повідомлення);
2. Орієнтуєтесь у софті і можете запропонувати допомогу (хоча це не було вашою метою) у розповсюдженні контенту? Будь-ласка, переконвертуйте .pdf-файл у, на вашу думку, більш зручний і викладіть посилання.

sonic

злий вуйко
Адміністратор
Повідомлення
264
Репутація
56
1. Ви нічого не запропонували (перечитайте власні повідомлення);
а я повинен?? я ж не від "СВОБОДИ" я ж просто хотів почитать.
2. Орієнтуєтесь у софті і можете запропонувати допомогу (хоча це не було вашою метою) у розповсюдженні контенту? Будь-ласка, переконвертуйте .pdf-файл у, на вашу думку, більш зручний і викладіть посилання.
допомогу надать не можу знову по ті й же причині я не ваш..хочете мать людей які по крайный мірі прочитають використувуйте формат rtf там складно з малюнками, але є можливість почитать...ну на крайняк опен офіс може теж саме шо і майкрософт офіс...і навіть трансформацію у тойже пдф хотя відкривать він(лінукс без сторонього софта) їх на жаль не може..ну а якшо скажу верстайте в exim-і ви мне теж послете бо віндовс юзери мімо корита пройдуть...

так шо шукайте у вас як верстать.

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
sonic сказав(ла):
а я повинен?? я ж не від "СВОБОДИ" я ж просто хотів почитать. допомогу надать не можу знову по ті й же причині я не ваш...
Ну звичайно повинні (!!!). Якщо не мусите як свободівець, то повинні як Українець (не більше, але і не менше).

Що стосується газети, то ви можете отримати її для себе (і для своїх сусідів) у офісі Нетішинської організації ВО "Свобода".

За пораду дякуємо!

КусайЗуб

Користувач
Повідомлення
139
Репутація
0
Вік
42
Ладно, оставим палемику думе.;) Еще вопрос- своду от чего мы должны отстаивать? Не, ну понятно что Украинци всегда терпели чьето иго, кстати и фальклер в общей черте завязан на этом. Тогда напомните, чье иго мы терпим сейчас? А второе- что делать? Мы ресурс значит... и что делать. Что? Свергнуть короля и установить свою власть? Средневековье... Не, не, не... ваши планы более чем абстрактны, как и любой другой партии, или любого президента. Все обещают и "Свободу" и "светлое будущее" и "достаток"... и все обещания уж слишком оторваны от реальности. Кому верить? Что делать? Где скрытая камера, куда улыбатся?;) Господа от партий... от ваших росуждений здесь толку небудет а сылки на документы как...хм... как сылки верующих на библию- там написано значит истина! Веруйте! Старая песня в которой знаю все па. Ну невижу я тут ничего кроме абстракного "национализма" и пустых разговоров...

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
to: КусайЗуб

Шановний, Вам не потрібні мої відповіді. Ви вже знаєте "все". Ви ставите питання і (не залишивши мені часу та шансу на відповідь) в цій же стрічці коментуєте мою (ще ненаписану!!!) відповідь ...

Тому який сенс витрачати час? За для Вашої розваги? Вибачте (можливо розчарую Вас), але для Вашої розваги я не маю бажання витрачати свій час.

КусайЗуб сказав(ла):
Ладно, оставим палемику думе.;) Еще вопрос- своду от чего мы должны отстаивать? Не, ну понятно что Украинци всегда терпели чьето иго, кстати и фальклер в общей черте завязан на этом. Тогда напомните, чье иго мы терпим сейчас? А второе- что делать? Мы ресурс значит... и что делать. Что? Свергнуть короля и установить свою власть? Средневековье... Не, не, не... ваши планы более чем абстрактны, как и любой другой партии, или любого президента. Все обещают и "Свободу" и "светлое будущее" и "достаток"... и все обещания уж слишком оторваны от реальности. Кому верить? Что делать? Где скрытая камера, куда улыбатся?;) Господа от партий... от ваших росуждений здесь толку небудет а сылки на документы как...хм... как сылки верующих на библию- там написано значит истина! Веруйте! Старая песня в которой знаю все па. Ну невижу я тут ничего кроме абстракного "национализма" и пустых разговоров...

КусайЗуб

Користувач
Повідомлення
139
Репутація
0
Вік
42
Не, мужик необижайся, я скептик, и еще какой, просто у меня есть мыслишка как сказать народу что бы поверили. Очень необычная, и ее нужно еще оформить. Я поже напишу сюда, интересно твое, Sergiy Ryzhuk, мнение. И можно ли таку речь толкать...

zenia

Користувач
Повідомлення
133
Репутація
4
Українець,
А про Умань,что молчим? а! Погнали видать малехо....кишенькова партия:D