ВО "СВОБОДА"

Чи віддали б Ви свій голос за ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ "СВОБОДА"

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    274

Zykov

Користувач
Повідомлення
299
Репутація
0
Знахарь,
питал надежды - спасибо , больше не буду делать таких ошибок
человек обычный дыбил это очевидно, извините за мой французский
если не сказать более обычный доходяга с отрафинированным мозгом и чувством собственного достоинства
и вообще я считаю что те кто подписываются мифическими именами типа "псих" реальные психи и неадекваты, вот к примеру у меня с сергеем рыжуком разногласия по многим вопросам, но я уважаю его только за то что он подписывается своим реальным именем, а не всякой бредятиной
спасибо

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
Zykov сказав(ла):
Сайтом ВО ”Свобода” управляет рука Москвы
Тягнибок агент Москвы. Выполняет специальное задание по дестабилизации и развалу Украины.

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
Драник сказав(ла):
Цитата:
Сообщение от Zykov
Сайтом ВО ”Свобода” управляет рука Москвы
Тягнибок агент Москвы. Выполняет специальное задание по дестабилизации и развалу Украины.
Ще один "умнік":'(

energy

Користувач
Повідомлення
220
Репутація
25
Sokrat, а що не так?

я на рахунок тези про агента говорити не буду, скажу інше. нинішній владі прихід свободівців вигідний. іхня діяльність, на мій погляд, більшою мірою спрямована на перенесення частини суспільного напруження з соціально-економічної площини в національно-етнічну. тобто замість вирішення конкретних питань маємо владу, що діє за принципом "розділяй і володарюй".

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
А що, хтось інший щось може протиставити нинішній владі? Якраз із Свободою справитись влада і не може, тож і поширюють всяку ерунду, по типу того, що тут писали вище. Про це ще до виборів говорили, що буде застосований саме такий прийом. А ні, то давайте зразу виберем "ЦАРЯ" тай перестанемо взагалі про щось думати. Адже за нас уже все продумали.

energy

Користувач
Повідомлення
220
Репутація
25
Sokrat сказав(ла):
А що, хтось інший щось може протиставити нинішній владі?
на сторінці гляньте результати з 070545 по 070588. і це у волинській області.

Sokrat сказав(ла):
Якраз із Свободою справитись влада і не може, тож і поширюють всяку ерунду, по типу того, що тут писали вище. Про це ще до виборів говорили, що буде застосований саме такий прийом.
Как “Свобода” работает на власть

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
energy, прочитайте ще раз моє повідомлення, що вище. Я не хочу повторюватись. А щодо статті, то коментарі там цікавіші за саму статтю.
Хоча я вже майже впевнений, що Свобода,- це наймані москалі:D

energy

Користувач
Повідомлення
220
Репутація
25
Sokrat сказав(ла):
Хоча я вже майже впевнений, що Свобода,- це наймані москалі
а де в статті йде мова про москалів?

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
тут раніше Драник про це писав. Все сходиться- Свобода, працюючи під керівництвом Москви на керівництво України старається відвернути увагу народу України від економічних проблем з метою дальнійшого її деребану (для себе), та розвалу її незалежності (для Москви).*BRAVO*

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
Ви дійсно вірите в ці бредні, що там написані? Ви ж дорослі освідчені люди!!! Написати можна що завгодно, особливо раджу звертати увагу на тексти в ліфтах, під"їздах, туалетах. І щиро вірити написаному )))

kolya

Гроза морей
Адміністратор
Повідомлення
577
Репутація
59
А тепер подумаємо логічно, прийшла "Свобода" в ВР і який перший законопроект пробують реалізувати? Закон про мову, про воїнів УПА, про голодомор ітп. А тепер скажіть, що важливіше дані закони чи бюджет, податковий кодекс, кримінальний кодекс ітп.? Чи стане людям краще жити якщо в по ТВ будуть фільми з українським перекладом? Пам'ятаю колись "Лотел", мотивуючи указом президента, виключив з своїх пакетів усі російски канали, не знаю чи багато людей но я після такого купив собі сопутникову антену, виходить, що даний указ зменшив кількість клієнтів телерадіо компаній.

Авария

Користувач
Повідомлення
196
Репутація
3
Вік
38
Без мови та історії немає народу. Народ, який дозволяє таке робити зі своєю мовою і героями себе не поважає. А як може народ, який себе не поважає, жити у спокої і достатку? Як він може покращувати інфраструктуру, підіймати економіку? На мою думку, спочатку потрібно, щоб люди почали любити мову, поважати предків, усвідомлювати велич свого народу, тоді вони не дозволять злодійкуватим чиновникам та продажним політикам керувати своєю країною, і будуть приймати розумні закони, правильні бюджети і т.д. А доти будуть сидіти, набравши в рот води, і радуватись тому мізеру, що перепадає їм від влади. А доти буде у нас народ боятись влади, а не влада народу.

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
Що, Zykov, українська мова не подобається?

Zykov

Користувач
Повідомлення
299
Репутація
0
Sokrat,
ваши мысли и логика непостижима, феерический вы не адекват )))) спасибо посмеялся
с реплики девушки тоже, но ей простительно - она девушка

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
якщо закінчуються аргументи, починаються особистості. Я просто запитав, чи вам подобається державна українська мова, а ви перейшли на образи і щиро з цього посміялися. Не очікував цього саме від вас! Так що питання адекватності ще не вирішене. А на рахунок дівчини-вона дійсно патріот своєї країни, і любить свою країну. Чого не скажеш про вас, Zykov.

energy

Користувач
Повідомлення
220
Репутація
25
Авария, тобто націоналісти/свобовці найкраще поважають історію/предків/культуру в тому числі й інших національностей?

Sokrat

Користувач
Повідомлення
100
Репутація
27
Для початку свою історію/предків/культуру потрібно навчитися поважати

Авария

Користувач
Повідомлення
196
Репутація
3
Вік
38
energy сказав(ла):
Авария, тобто націоналісти/свобовці найкраще поважають історію/предків/культуру в тому числі й інших національностей?
Націоналісти люблять та поважають свою історію, предків, культуру, на те вони і націоналісти. Націоналісти поважають культуру інших народів, на те вони і націоналісти. Не путайте з нацизмом, фашизмом і т.і. Я не можу стверджувати, що всі свободівці націоналісти, але серед них такі є.
Мені ні в якому разі не хотілось би заглиблюватись в політичні дискусії. Просто хочеться вірити у відродження і розвиток України. Знаю, що я схильна дещо ідеалізувати життя і хай це буде так "по-жіночому".