Авария
Користувач
- Повідомлення
- 196
- Репутація
- 3
- Вік
- 38
:'(Sergiy Ryzhuk сказав(ла):в Україні не має автопрому. А якщо не має автопрому,
:'(Sergiy Ryzhuk сказав(ла):в Україні не має автопрому. А якщо не має автопрому,
То может и ВО Свободы нет? Так, сборище недоумков, ведь до европейской партии Свобода ну никак не дотягивает.Sergiy Ryzhuk сказав(ла):Отже по питанню ... Особисто моя думка - це те, що в Україні не має автопрому.
mr. Василий сказав(ла):То может и ВО Свободы нет? Так, сборище недоумков, ведь до европейской партии Свобода ну никак не дотягивает.
Стоп-стоп, я маю переконувати "людей", які розпочинають дискусію з образ? Ну, бачите, я переконаний, що якби за образою було негайне покарання - то світ став би точно добріший ...Zykov сказав(ла):Sergiy Ryzhuk,
т.е. если не смогли убедить людей делами, убеждаете физически.
Хм, а я подумав, що Вам дійсно відповідь була потрібна ... але вона у Вас вже давно готова ...Zykov сказав(ла):а вопрос был к патриотической части партии, ведь патриотов этой страны (украины) лично я в партии свобода не вижу, вообще НИ ОДНОГО!
а правда було запитання?Zykov сказав(ла):а вот глупостей и пустословства хоть отбавляй + услышать индивидуальное мнение, ведь человеку-разумному свойственно думать своей головой. а не коллективным разумом пользоваться
вот к чему был вопрос
Ага, тобто Ви також побачили це запитання і навіть доєдналися до моєї думки! Тільки от мої "кулаки" Ви побачили, а констатації мене у числі "недоумків" ВО Свобода ні ...Zykov сказав(ла):п.с. и до недавнего времени в украине был автопром, пусть не такой какой хотелось бы, но он был (буквально 7-8 лет назад)
Лишь для того, чтобы лучше понять в чём заключается Ваш национализм. Вернее в чём он не заключается.Sergiy Ryzhuk сказав(ла):Так а до чого взагалі Ваше питання було? Лише для того аби підкреслити, що ви Дартан"ян?
Взять больничный говоришь, а не много ли чести?Sergiy Ryzhuk сказав(ла):Візьміть лікарняний, одягніть капу у зуби і скажіть мені це у віччі ...
Кто мешает поехать в Запорожье и объяснить людям, что то, что они делают это вообще не то, на чём положено ездить бравым украинским националистам? И наверняка "негайне покарання" не заставит себя долго ждать.Sergiy Ryzhuk сказав(ла):Стоп-стоп, я маю переконувати "людей", які розпочинають дискусію з образ? Ну, бачите, я переконаний, що якби за образою було негайне покарання - то світ став би точно добріший ...
Тут ідуть звинувачення "Свободи" в тому що вони не на українських автомобілях їздять, а свобода в свою чергу звинувачує в недостатньому патріотизмі. Ми купуємо те що краще, а те що наші не можуть виготовляти конкурентно спроможної продукції то це вже проблеми власників заводів. Мені все рівно, яка мова буде державною і як буде називатися держава, головне, щоб дотримувалися б хоча б елементарні права людини, розвивалася економіка і промисловість і не було війни. Всі політики кажуть: "Виберіть нас і всі будуть добре жить", і це є основна брехня, так як завжди буде бідність, злочинність ітп., так створенний світ і нічого з цим не зробиш.Я считаю, что человек живет на планете, а не в государстве.
ВТРЕТЄ відповідаю на запитання - на мою думку, в Україні не має автопрому. Будь-яка інтерпритація моїх відповідей - ваші фантазії.Zykov сказав(ла):Sergiy Ryzhuk
мне было интересно прочитать ваш ответ по поводу автопрома
Бандити у владі інших країн - це власна справа громадян тих країн. Мене більше хвилює моя країна.Zykov сказав(ла):бандиты у власти? хм ... покажите мне хоть одного не бандита у власти в любой понравившейся вам стране, мне очень интересно (я могу показать, да боюсь вы не разделяете моих убеждений и мыслей)
А Вы не боитесь, что среди них найдутся какие-нибудь отморозки, которые попросят повторить это им в лицо?Sergiy Ryzhuk сказав(ла):... і наприкінець - "Бандити у владі!"
kolya сказав(ла):Мені все рівно, яка мова буде державною і як буде називатися держава, головне, щоб дотримувалися б хоча б елементарні права людини, розвивалася економіка і промисловість і не було війни. Всі політики кажуть: "Виберіть нас і всі будуть добре жить", і це є основна брехня, так як завжди буде бідність, злочинність ітп., так створенний світ і нічого з цим не зробиш.
Я повторюю це при кожній нагоді, на кожному інтерв"ю, на кожній зустрічі з людьми, на кожній акції. Більше того, я не переховуюсь під нафантазованною авою і підписуюсь справжнім ім"ям ...mr. Василий сказав(ла):А Вы не боитесь, что среди них найдутся какие-нибудь отморозки, которые попросят повторить это им в лицо?
А Ви з якою метою цікавитесь? Хочете доєднатися, чи традиційно облити брудом? Через мої руки проходило багато звернень про допомогу. На скільки мені відомо, на велику їх кількість була надана посильна фінансова допомога ...mr. Василий сказав(ла):Как обстоят дела у ВО Свобода с благотворительностью? Сколько, например, было потрачено на благотворительность в прошлом году, кому помогли и тд... было бы интересно услышать.
У меня тоже имя реальное, да и в городе меня найти не сложно.Sergiy Ryzhuk сказав(ла):Я повторюю це при кожній нагоді, на кожному інтерв"ю, на кожній зустрічі з людьми, на кожній акції. Більше того, я не переховуюсь під нафантазованною авою і підписуюсь справжнім ім"ям ...
Почему традиционно? Если Вы сделали что-то полезное, так это же замечательно.Sergiy Ryzhuk сказав(ла):А Ви з якою метою цікавитесь? Хочете доєднатися, чи традиційно облити брудом? Через мої руки проходило багато звернень про допомогу. На скільки мені відомо, на велику їх кількість була надана посильна фінансова допомога ...
Если бы Вы рассказали о нём было бы вообще супер. Никто Вас тут унижать и издеваться над Вами не собирается. Просто интересно, какой он, Сергей Рыжук. Вы всё равно не сможете всем понравится, почему бы просто не сказать, я люблю то, не люблю это и ненавижу это, и кому что не нравиться, это ваши проблемы. Пока что понятно, что Вы входите в ВО Свобода, считает, что укр. автопрома нет и делает социальные проекты (какие, где, интересно же), а так же не против подтвердить человеку его больничный. И Вы тот немногий, кто вообще отвечает на вопросы, а не приходит перед выборами, наобещает кучу бесплатных квартир и пропадает до следующих выборов.Sergiy Ryzhuk сказав(ла):Наразі я реалізую соціальний проект, вартість якого більше 1 млн. Він не благодійний, але його соціальне значення надважливе. З наступного тижня розпочнеться навчання для персоналу (робочі місця). Запуск - осінь цього року ... ось тільки не в Нетішині, бо міській владі наплювати на громаду. Ну а якщо владі наплювати, то це пряме свідчення, що влада бандитська ...
Було б дуже дивно, якби свободівці були патріотами УПЦ МП. А бог, він взагалі один. І наврят йому, на відміну від московських попів, є вилика різниця якою мовою до нього звертаються у храмах. А щодо подій у Новоархангельську є й альтернативна точка зору http://nsk.ukrbb.net/viewtopic.php?f=2&t=80. І хто там рейдер знають ті люди, які там живуть.Zykov сказав(ла):П.С. вот они патриоты и верующие люди... только патриоты не этой страны и веруют не в того бога
Какой мовой не обращайся - толку никакого.Spoch сказав(ла):А бог, він взагалі один. І наврят йому, на відміну від московських попів, є вилика різниця якою мовою до нього звертаються у храмах.
т.е. они патриоты УПЦ, а не страны Украина, всё правильно?Spoch сказав(ла):Було б дуже дивно, якби свободівці були патріотами УПЦ МП. А бог, він взагалі один. І наврят йому, на відміну від московських попів, є вилика різниця якою мовою до нього звертаються у храмах. А щодо подій у Новоархангельську є й альтернативна точка зору http://nsk.ukrbb.net/viewtopic.php?f=2&t=80. І хто там рейдер знають ті люди, які там живуть.
гиии))) як же ж це в стилі комуно-совєтікус)))Zykov сказав(ла):т.е. они патриоты УПЦ, а не страны Украина, всё правильно?
Це дійсно) а ще більш особливо, коли не кричать, а роблять.Zykov сказав(ла):Разницы в обращении нет, особенно когда кричат "бег москалей" и "дави жидов" и всё в этом духе ...
це вже - кожному своє) хтось окрім російської більше нічого вивчити не здатнийZykov сказав(ла):судя по всему кроме укр. языка другого быть не должно.
Саме так, тільки для бидла якраз оті фото та відео картинки, а людина мисляча може співставити факти і після цього робити висновки.Zykov сказав(ла):А то что написано в непонятной статейке, без видео, фото подтверждений + никакой фактологии, а только эмоции это для "быдла" (если я правильно вас процитировал, вы же так любите выражаться).