От я не розумію логіку людей!
От ви читаєте всілякі там статті в інтернеті чи в газетах чи там дивитесь по телебаченню якісь там новини про "Свободу" і в основному негативні . Я хоч і простий громадянин України, не є членом будь якої партії, студент, просто дивуюсь як ви отак просто не замислюючись вірите всій цій маячні! От задумайтесь хто зараз тримає переважну більшість телеканалів, газет, радіостанцій, та сайти серйозних газет?
Звісно що то є структури підконтрольні нашій владі а саме правлячій партії (умовно назвемо її) "хАРТІЯ лЕГІОНІВ" (я сопдіваюсь всі зрозуміли про кого йдеться), так от ви бачили наскільки мало є телесюжетів та політичних статтей про провладних людей, проте багато бруду ллється на ту ж саму Свободу. Я як студент-політолог писав наукову роботу з приводу виборів до Парламенту і був приємно вражений коли з'ясувалось (ОБ'ЄКТИВНО), що Свобода здобула таку підтримку дійсно завдяки своїй послідовності, своєю патріотичною програмою, а головне, що в людей західних регіонів вже є досвід того як Свобода діє там при владі. І люди задоволені бо бачать певну роботу партії, не має того розкрадання держ майна, депутати тих місцевих і обласних рад дійсно продуктивно працюють на благо населлення. І аж ніяк причиною того не могли бути гроші, бо для передвиборчої кампанії використано набагато менше коштів ніж іншими партіями, що пройшли до парламенту, то про які ж там спонсортва "лЕГІОНАМИ" свободівців можуть бути ???
реально всі гроші які партія має то є виключно членські внески та багодійна допомога підприємців та прихильників даної партії.
Так що навчіться врешті не просто сприймати всю ту КАШУ яку вам кидають як собакам кістку " нате читайте обсмоктуйте, гризіть" навчіться задумуватись над тим хто і для чого ці провокації пишуть!