Як ви до них ставитесь? Якщо негативно, як я, поможіть переконати близьку людину що це не є добре. Ця людина втянулась туди, і ні про що більше чути не хоче... Лише твердить що ми живемо в останні дні і що єгова всіх спасе.... :'(
Пропаща душа :-( Нажаль дуже важко людину яка туди потрапила переконати в протилежному, таке відчуття, що вони використовують якійсь гіпноз чи зомбування.SystemA сказав(ла):поможіть переконати близьку людину що це не є добре. Ця людина втянулась туди, і ні про що більше чути не хоче... Лише твердить що ми живемо в останні дні і що єгова всіх спасе....
показувала, ні про що чути і нічого бачити не хочеRELAX сказав(ла):попробуйте скачати з инета телепередачу
а заманити як? вони там таких бабок від сатани вважаютьRELAX сказав(ла):зводіть його покачатися,на яйця до бабки
Якщо тій людині комфортно в цій організації, то навіщо її переконувати? Це ж не наркомани в кінці кінців...SystemA сказав(ла):Якщо негативно, як я, поможіть переконати близьку людину що це не є добре.
Ще раз скажу - саме головне щоб людина була щаслива...а в що вона там вірить то все фігня...головне щоб не крала))SystemA сказав(ла):а те що ця людина вважає що освіту здобувати і працювати - не обов'язково, бо єгова завжди поможе - це нормально? Те що ікони, хрести і церкви - це гріх, теж по-твоєму правильно?
Не зовсім так... "морковка" на яку ловить ця структура построєна на обмеженості місць при спасінні.. тому звичайні фанатики так багато ходять та пропогують своє так зване "вчення" оскільки шанси врятуватись більші у того хто приведе більше нових людей...Знахарь сказав(ла):Ще раз скажу - саме головне щоб людина була щаслива...а в що вона там вірить то все фігня...головне щоб не крала))
от от... я от думаю чи не почне туди гроші зносить....Знахарь сказав(ла):щоб не крала))
а якщо ця людина хоче "ощасливити" всіх оточуючих, проповідуючи цю релігію?Знахарь сказав(ла):головне щоб людина була щаслива
SystemA сказав(ла):Як ви до них ставитесь? Якщо негативно, як я, поможіть переконати близьку людину що це не є добре. Ця людина втянулась туди, і ні про що більше чути не хоче... Лише твердить що ми живемо в останні дні і що єгова всіх спасе....
А наркоманам коли приймуть наркотик також комфортноЗнахарь сказав(ла):Якщо тій людині комфортно в цій організації, то навіщо її переконувати? Це ж не наркомани в кінці кінців...
як це не дивно, але він дає відповіді на ВСІ питання, які задавала я і не тільки я. Можливо я просто не знаю таких питань, на які він не дав би відповіді. От і прошу допомогти....MandrivniK сказав(ла):підкидайте питання на які ця людина не може відповісти
от і я про те ж саме. Йому там добре, а в цьому світі - все злоkolya сказав(ла):А наркоманам коли приймуть наркотик також комфортно
Фанатика не можливо переконати він при будь якому питанні буду стояти на своєму і вірити о він правий.SystemA сказав(ла):як це не дивно, але він дає відповіді на ВСІ питання, які задавала я і не тільки я. Можливо я просто не знаю таких питань, на які він не дав би відповіді. От і прошу допомогти....
alien сказав(ла):"Чи може бог створити камінь якого сам не зможе підійняти?"
Найбільш неприємно що не хоче привітати з днем народження ні своїх рідних, ні моїх, ні друзів. От як цим рідним і друзям пояснити, що в нього "віра така" :-(Web сказав(ла):Обидно что "их" (заведомо так называю) принципы и религия нехило влияют на жизнь окружающих (ДР, праздники, прием гостей в доме)