Якби парламентські вибори відбулися тепер...

• Автор теми Автор теми Burberry
  • Дата створення Дата створення

Вибори 2007. Ваш вибір

• Блок Литвина

Голосів: 1 1.1%
  • Блок "Народна опозиція" Н. Вітренко

Голосів: 0 0.0%
  • Блок Юлії Тимошенко

Голосів: 32 35.2%
  • Комуністична партія України

Голосів: 1 1.1%
  • Народний Союз "Наша Україна"

Голосів: 10 11.0%
  • Партія Регіонів

Голосів: 9 9.9%
  • Соціалістична партія України

• інше

Голосів: 7 7.7%
  • партія націоналістичного спрямування

Голосів: 11 12.1%
  • партія проросійського спрямування

• Встановлення в ВР кулемета і виборів не буде :-)

Голосів: 20 22.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    91

Burberry

Користувач
Повідомлення
16
Репутація
0
Наразі у стінах українського парламенту мусується тема дострокових парламентських виборів, отож хочу започаткувати опитування форумчан. Якби вибори відбулися тепер ( у березні 2007 ) за кого ви б проголосували?

За встановлення кулемета в ВР!!!!

Поставила би галочку там де надпис - не підтримую жодного!!!

TIMOTI сказав(ла):
Поставила би галочку там де надпис - не підтримую жодного!!!
Або написав би на бюлетні, що я думаю про кожну партію.:-D

Шановна громадо, запрошую до голосування! Хай це опитування стане ще одним підтвердженням зниження рівня довіри українців до теперішнього Уряду та інших владних інститутів!

Burberry сказав(ла):
Шановна громадо, запрошую до голосування!
А де варіант не підтримую жодного кандидата чи підтримую того хто перестреляє всіх інших претендентів.:-D Тоді можна з чогось вибирати а так немає вибору тому і не голосую.

BRaven сказав(ла):
Голосую за Антеуфла!...
Створюєм свою партії і йде на вибори.:-D Правда треба трохи кулеметами запастися, а то в верховну раду не пустять. сильно там прижилися попередні жильці.:-D Так що ніякі вибори і революції їх звідти не виженуть, хіба що мертвими звідти їх можна винести.:-D

Голосую за Бен-Ладена... Пусть прийдёт и перестреляет всех, кто в ВР......

ну розберемось по кожному.
блок літвіна - пішов гуляти лісом, полем. хтось взагалі щось про нього чув? до рівня в.р. не дотягує вже.
блок вітренко - хай мене ранять. ви смієтесь?
комуністична партія - фактично поховала себе заживо підписавши коаліцію з партією регіонів. з олігархами, проти якіх мали не маті боротися зі своїми лозунгами.
соціалістична партія- ще один політичний труп з ярмом Іуди на шиї.
партія нац.спямування - не реально. поясню чому. лідера сильного менає да і партії самої також. назвіть хоч одну? голосувати за одну з десяти - голос на вітер - бо нікуди вони так не пройдуть. а як пройде десять чоловік на 450? що вони будуть робити трибуну блокувати?
проросійського спрямування - все одно, що регіони. дивна графа.
наша україна - "не зрадь майдан!", як згадаю, так і верне. пасібкі більш не хочеться. хто кого зрадив???
ви не враховуєте Луценка і його союзу "самооборона" політик молодий і дуже навідь перспективний. я думаю до парламентских виборів він набере необхідний розгон і наврячи буде об`єднуватись з кимось, скоріш за все буде прориватись сам і думаю йому це вдасться.
ну що ж маємо двох беззаперечних лідерів перегонів БЮТ і ПР.
дві сили з карденальними напрямками розвитку і з полярними поглядами на майбутне країни.БЮТ наче б то не погано, але голосування за закон про кабмін? поховала юля ющенко і його повноваження далеко далеко. ну звісно в результаті, якщо вона приведе до більшості у парламенті свою партію і стане прем`ером вся влада буде в одних крепкіх жіночих ручках.
та політик вона експересивний, як на мене домовлятись не вміє ( і нащо того порошенка було виставляти на спікера???) чи буде користь державі з того? ну може і спробую не знаю.
ПР точно не буду голосувати, а причин в мене забагато.
щодо падіння рейтингів. це закономірно. тарифи ростуть, виплати скоротшуються......та радикальних змін не буде. ми поступово йдемо до двохпартійної системи керування. я думаю це неправильно, але побачимо, що буде далі.

До речі дострокових виборів не буде. Слідкуйте за першою декадою/ першою половиною квітня. Все іде до "широкої коаліції" з "торжественным жертвоприношением Яныка".
Амінь. Насправді вже давно час шукати альтернативного кандидата. Помаранчеві сили вже "просрали свою парафію" (вибачайте за лайку - вирвалося :-( ). При цьому якщо леді Ю. якось і вдалося вийти більш-менш чистою, то НУ опинилася в ***** по самі вуха Президента.
Давайте поміркуємо, зробимо аналітичний прогноз. Навіть якщо і ПР обєднається з НУ і БЮТ, кому це буде загрожувати, якщо вони підуть на це разом?Та абсолютно нікому. В результаті у помаранчевих виборців все одно немає альтернативи цим двум силам. Від союзу однієї з них з ПР може виграти тільки остання і ніхто ін.

kolya сказав(ла):
І добре, що не буде, хоч гроші збережемо.
Мда, враховуючи твої величезні витрати на виборчі перегони - це буде значне заощадження!:-X

Был бы благодарен камекадзе, который повторил бы подвиг 11 сентября, но только с нашей верховной радой...:-D

Burberry сказав(ла):
Мда, враховуючи твої величезні витрати на виборчі перегони - це буде значне заощадження!
Але ж держава витрачає міліони на проведення виборів і з чиєго карману ви думаєте підуть ці гроші явно не з депутатського. Правда з иого тоже не піде, а от з бюджету то точно і знову почнется інфляція і підвищення цін. І це вже вдарить по карман нас усіх. ИМХО.

kolya сказав(ла):
почнется інфляція і підвищення цін
а вона вже почалася:-D . Наскільки не зраджує память рівень ВВП на попередню декаду місяця склав за словами пана Азарова 12,3. Памятаю тоді міністр фінансів дуже образився на журналістів, що ті не захлопали в лодоні, почувши таку цифру....Так, погоджуюсь цифри можна підробити, це не один раз практикувалося в Україні. Тому я бігом сіла за інет, заглянула на один портал і побачила статистику інфляції за останні місяця. Очі були квадратні. Інфляція становила - 12,8. Висновок - інфляція зїла ВВП.Доходу ніякого держбюджет не отримав.Єдине, що радує: ціни на метал стали стабільніші, ніж за премєрства Тимошенко, не так пригають ціни....

HardCore сказав(ла):
Голосую за Бен-Ладена...
element сказав(ла):
Был бы благодарен камекадзе, который повторил бы подвиг 11 сентября, но только с нашей верховной радой...
Спасіб за довіру...:-D, але потрібні більш конструктивні ідеї...
Голосував би або за 9-те або за 11-те.
З.І. Нє, ну якшо тре буде помогти, то кажіть...]:->

Femida сказав(ла):
Наскільки не зраджує память рівень ВВП на попередню декаду місяця склав за словами пана Азарова 12,3.
А якщо провести вибори то буде всі 15, а то і більше.

kolya сказав(ла):
І це вже вдарить по карман нас усіх. ИМХО
Аналитики оценивают стоимость перевыборов Верховного Совета в 400 млн. гривен . Для бюджета это - копейки . 20-ку добавили людям - уже 3,5 млрд. , как с куста . А по (400 млн. делим на 32 млн. электората ) 12.5 гривен можно и скинутся . Лично я могу и за двоих .

Судьба наша такая - не идеал искать , а " выбирать лучших из худших котов " . Леопольд призывал " жить дружно " . Допризывался !!! Матроскин "всегда за совместный труд ...для моей пользы " Осквернил светлый образ ! А выбирать прийдётся . Не тянуть же эту государственную агонию ещё лет 10-15.

Люди , голосующие за партию регионов , может хотя бы на форуме обьясните - почему ? Только без фраз , типа " Юля ..." Не почему " против " , а почему - " за " ?