Бокс

• Автор теми Автор теми C_o_S
  • Дата створення Дата створення
цікавий суперник для Кличко щас нарісувався з тяжів Девід Хей , Хей розібравшись з тяжами як з полутяжами перешов у над важку категорію і дебют удався , ТКо 5 Монті Барета і при тому шо валяв Барета пару раз на пол , замітьте шо це раніше ніж в свій час переміг Барета Кличко , мені сразу вспоминаїця приклад Евандера Холіфілда як він будучи тяжем розібрався з елітой супер тяжів . толі ше буде!

Владимир Кличко: «Нокаутирую Хэя в 2009-м»

А 13 декабря Владимир Кличко, чемпион мира по версиям IBF и WBO в супертяжелом весе, проведет поединок против бывшего обладателя чемпионских титулов в этой весовой категории американца Хасима Рахмана. Рахман - опытный боец, физически он все еще очень силен и, по словам самого Кличко-младшего, «вполне может удивить».

Другая пара супертяжей – Николай Валуев и Эвандер Холифилд – сразятся 20 декабря за чемпионский пояс по версии WBA. Холифилд, которому в этом году исполнилось 46 лет, очень рискует своим здоровьем. Печально, когда о некогда славном боксёре менеджер будущего соперника говорит ещё до боя, что "из уважения Коля не будет посылать Эвандера в нокаут". ( з журнала "Ринг" )

Похоже, наш чемпион мира в супертяжелом весе по версиям IBF и WBO Владимир Кличко таки попал в любовные сети, Фото.

- Така впевненість у Кличко мене аж нерадує , каби непоплатився як це вже було при аналогічних обставинах 2001 зйомки у кіно "11 друзів Оушена" і стосунки з німкою ну і плани за спиной К. Сандерса дежавю.
і ось це - (по словам самого Кличко-младшего, «вполне может удивить».) я понімаю Сандерса небуло коли вивчати ну а Рахман давно знайома лічность , чим удівляти то!

Вітаю всіх любителів боксу з перемогою Володимира КЛИЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!

ура

все кто смотрел сами видели)))))))) Кличко лутший)))))))

приєднуюсь до вітань . Кличко супер , такі точні удари просто снайпер .
Рахман канєшно мені непонравився , боявся він Кличка . і всетаки бій остановили трохи зарано, скоро будуть останавлювать в 1м раунді за явною перевагою Кличко шоб ненашкодити здоровю боксера.

C_o_S сказав(ла):
Всем фанам бокса, сам я мало в боксе всего ничего 6 месяцов, так что хотелось бы услышать советы опытных боксеров) Думаю тут такие найдуться...:-X
Не закрывай глаза-пропустишь самое интересное! Цитата Пракопича!

добавлено через 3 минуты
Шото тут не чисто! Бой в Германии,у Рахмана финанс.проблемы, таким нульовым его еще не видели, Кличко Красавчик но не так все гладко...

Бій Віталия Кличка і Девіда Хея відбудеться у червні 2009 року

Колишній абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі британець Девід Хей домовився про проведення в Лондоні у червні наступного року поєдинку проти чемпіона WBC у надважкій вазі Віталія Кличка.

А коли Валуєв з Холіфілдом битимуться чи не сьогодні часом?

так Валуэв вже бився протыв Холіфілда....бій був такій, не очень.....правда зі сторони Холіфілда - він 46 річний гарно ще бився, був швидкий і виносливий......але він все одно не зміг виграти велетня росіяна. Переміг Валуєв за кількістб очківюююююю1 судья ладе нічью давю......другій судья нарахував на 6 ударів біше наніс валуєв.....і 3 судья теж дав перемогу валуєву з 1 переважним ударом.....я думаю що холіфілд ще добре попрацював щоб так достойно битись, але все одно куда вже йому, хай вже йде на пенсію, но всё равно красавец

Холифилд-Валуев – «кто-то кому-то дал на лапу»

Эвандер подал протест в WBA

Бывший чемпион-супертяж Эвандер Холифилд подал протест, желая оспорить свое поражение от Николая Валуева в бою за титул чемпиона по версии WBA.

«Я не знаю, почему судьи сделали это, но это несправедливо, - сказал 46-летний Эвандер в интервью Atlanta Journal-Constitution. - Мы подаем протест, в котором, по сути, говорится: «Мы хотим отменить этот результат». Я просто хочу получить то, что принадлежит мне по праву. Я не проиграл. Я выиграл».
Тем временем, тренер Холифилда Томми Брукс открыто обвинил судей в коррупции. «Думаю, все это было заранее приготовлено для промоутеров Валуева. - сказал он. - Мне кажется, кто-то кому-то дал на лапу».

Юрист WBA Роберт Мэк сообщил, что «чемпионский комитет организации рассмотрит протест, и если его поддержат, может быть назначен реванш».

Новозеландский супертяжеловес Дэвид Туа (49-3, 42 нокаута) и его соотечественник Шейн Камерон (22-1, 19 нокаутов) проведут поединок 6 июня у себя на родине в городе Окленд. За поединок каждый из противников получит полмиллиона долларов. У Камерона также назначен поединок на 7 марта против Лео Нолана в Гисборне. Из-за длительных тяжб со своими менеджерами Туа не выходил на ринг с сентября 2007-го.
цікавий персонаж бокса Девід Туа який він в рингу побачим через пів року ,
хто буде грати в віртуальний таталізатор ? http://fightnews.ru/total/rating/
начало почалось правда доганяти важко .

Пуэрториканец Мигель Котто одержал победу нокаутом в пятом раунде над Майклом Дженнингсом и завоевал вакантный титул чемпиона WBO в полусреднем весе (до 66,7 кг). Первый раунд стороны провели в обоюдной разведке джэбами, и только во втором раунде Котто начал вкладываться в удары, в частности в левый боковой. Дженнигс же старался держаться от противника на как можно более комфортной дистанции. В третьем раунде британец снова продолжил политику невмешательства. В четвертом раунде у него началось кровотечении из носа, и на последней минуте раунде после левого бокового и серии по корпусу он оказался в нокдауне. Спустя несколько секунд еще одна комбинация по корпусу заставила его опуститься на пол во второй раз. Котто дождался, пока его противник поднялся и продолжил избиение, заперев его у канатов, но британца спас гонг. На пятый раунд Дженнингс вышел с мыслями только о защите, но застоялся у канатов, пропустил еще несколько ударов по корпусу и оказался в третьем за бой нокдауне. Дженнингс смог подняться, но его состояние вынудило рефери остановить встречу>:o

боксер ХХ-го століття Мохаммед Алі. Мохаммед Алі (справжнє ім'я - Кассіус Марцеллус Клей) народився 17 січня 1942 року в Луїсвіллі, штат Кентуккі, США.

Кассіус Клей в заможній християнській афро-американській сім'ї. В школі вчився на відмінно та добре, до того часу, як почав займатись боксом (після цього на навчання вже не вистачало часу).З 1954 року почав займатися боксом в рідному місті під керівництвом тренера Джо Мартіна. Битись поза рингом юний Кассіус не любив. В 1959 році Кассіус Клей виграв американський турнір для боксерів-любителів "Золоті рукавиці", перемігши у фіналі Джиммі Джонса. В 1960 році Кассіус Клей став переможцем Олімпіади в Римі, здобувши у фіналі перемогу над боксером з Польші Петшиковським. Пізніше протестуючи проти утисків афро-американців в США превселюдно викинув свою золоту олімпійську медаль у річку.

В 1960 році переходить в професійний бокс. В 1964 році Кассіус Клей здобуває перемогу над Сонні Лістоном і стає чемпіоном світу серед професіоналів. В 1964 році Кассіус Клей стає членом організації "Нація іслама" і став на деякий час іменуватись Кассіус Ікс (Cassius X), тим самим відмовившись від свого прізвища. 6 березня 1964 року (вже після бою з Лістоном) заявив про зміну імені на Мухамад Алі.

В 1967 році за відмову служити в збройних силах США Мухамада Алі позбавляють боксерської ліцензії і титулу чемпіона світа. Мухамад Алі відмовився служити в збройних силах, бо вважав, що чорношкірі, які зазнають утисків не забов'язані проливати кров в загарбницькій війні ініційованій урядом США. Мухамад Алі висловив свою позицію відносно участі афро-американців у війні: "Я ніколи не збирався сваритись з цим В'єтконгом... Вони ніколи не називали мене нігером".

В 1970 році Алі повертається на ринг. 8 березня 1971 року Алі зазнає першої у своїй кар'єрі поразки від тодішнього чемпіона світу Джо Фрезера (переможець Олімпіади 1964 р.). 24 жовтня 1974 року в бою з Джорджом Форменом (переможцем Олімпіади 1968 р.) Алі здобуває перемогу і стає чемпіоном світу. В 1978 році Алі приїхав у Москву, де провів декілька показових раундів з радянськими боксерами. В 1978 році Алі програв поєдинок Леону Спінксу (переможець Олімпіади 1976 р.) і втратив звання чемпіона. 15 серпня того ж року в матчі-реванші Алі перемагає Спінкса й третій раз стає чемпіоном, але зразу робить заяву про те, що йде з рингу.

Однак, незважаючи на свою заяву і вже видиму хворобу Паркінсона 10 жовтня 1980 року Алі виходить на двобій з Ларі Холмзом і програє. Наступний і вже останній поєдинок Алі проводить в 1981 році проти Тревора Бербіка і програє його. Після цього Алі назавжди йде з боксу і починає займатись суспільно-політичною діяльністю на фоні власної прогресуючої хвороби Паркінсона.

В 1996 році Алі, як великий спортсмен вшановується правом запалити олімпійський вогонь в Атланті. У 1999-му році журнал Sports Illustrated і BBC назвали Алі спортсменом століття. В 2001 році в прокат виходить художній фільм про великого боксера "Алі". Нині Мухамад Алі проживає в штаті Мічіган і веде активну суспільну діяльність.

Алі належить знаменита фраза - "Літати як метелик і жалити як бджола", яку багато фахівців називають основним принципом сучасного боксу.

Та бокс вобше перестає бути цікавим !
от і надумав уходить Джо Кользаге
і Хопкінс і Джонс Рой , Мейвезер уже рік як непоявляєця .
а нових ярких талантів нема . от радує хоть укр бокс бо маємо стіки елітних боксерів, скіки ше ніколи немали.
хто рішив опять порадувати це Ерік Моралєс своїм поверненням !

Дождались Кличко-Гомез

Мейвезер надумав вертатись але вопрос гонарорів на першому плані , якшо їх небуде то Мейвезера ми непобачим . суперник їму байдуже чито Пакмен чи Хетон , Мослі , ОДЛ побарабану :-)

Ура!!!!!!!!! Кличко захистив свій титул!!! Класний бій був=)

прікольний 6ой оце Кличко дав;-)

бой просто ульот !!!мне понрравился!

Люблю дивитись бої Мохамеда Алі)і ось трошки каритнок)

для порівняння мона подивитись бої Кличко :-) , нічо общого