Бажаю удачкі МАЛА!!!!Дивись не подвиди...убивай цих тьоток
, кстаті хотю сказать большоє спасібо Айбіну Юрі(ReActive), адже ше малим він мене туда завів, дуже давно....і от я ше там досі, Юра респект!!!!Якщо чесно, то краще займатись з такого віку як 13-15 років, бо просто малим не розумієш сильно що це таке бокс....от реально нормально займаюсь 2 роки, так шо б не прогулювати і все таке. Ходити на тренеровки, це для мене те ж саме що й в школу ходити. В нас дуже чудові групи після обіду, особінно класна старша група на 5... просто супер.Я з Малою ходимо на 5, там реально класна група і там люди, які реально хочуть чогось досягти у цьому виді спорту...вот.... Нащот тренера, всі хто пускає різні чутки про нього(шо він бьє, не йдіть на бокс, і тіпа того) і всяке таке, та людина просто, сорі за вираження, СЦИКУН.Навіть дівчата займаються чоловічим видом спорту!!!!Но зараз такий час, що ж поробиш.... наші захисники вітчизни скоро будуть ховатись за слабшу половинку людства
Нашёт тренера, Тренер учить нетільки битись, а й як правильно поводити себе в житті, учить бути МУЖИКОМ.Я ненаю, но на мою думку якби я не ходив на тренеровки, то я б досі вже десь шлявся де не потрібно і з ким не потрібно, такщо таких тренерів як у нас по Україні сомніваюсь чи найдеш...Такшо тренеру велике спасибі, що був мені як другим татом, що воспітав з мене в першу чергу - стати людиною, і так далі....Люди записуйтесь на БОКС, чи інший вид спорту,малі не шляйтесь, а йдіть на кийсь вид спорту, не чекайте коли прийде момент, що ви будете думати, шо чого я не займався спортом..... Непойму тих шо ходять на бокс і через 1 раз, ви подумйте наш тренер тренерує БЕЗКОШТОВНО!!!!Як ше можна пропускати...не пойму.Ну короче я ще можу говорити і говорити всі хто хоче задати якісь питання, нащёт нашого НЕТІШИНСЬКОГО Клубу бокса, питайтесь, відповім я або МАЛА(або інші боксери КДЮСШ"МАКСИМ")!!!!