Бокс

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
Лебедев нокаутировал Джонса

В самом конце боя Рой не выдержал серии ударов Дениса

Денис Лебедев (22-1, 17 KOs), как и ожидали многие специалисты, одержал победу над 42-летней легендой бокса Роем Джонсом (54-8, 40 KOs). Бой проходил под контролем мощного Лебедева, но и Рой Джонс временами проводил удачные контрвыпады. В 10 (последнем) раунде, когда бой был практически завершен, серия ударов Лебедева отправила Джонса в нокаут. Последний удар по уже поникшему головой Рою, видимо, был перенесен американцем особенно тяжело.

Впрочем, после боя Джонс заявил, что «легко не сдается» и еще может продолжить свою карьеру. Что-то затянулся этот период в карьере Роя, в течение которого он проигрывает и не сдается.
 

Schizzo

Користувач
Реєстрація
18.01.09
Повідомлення
25
Репутація
0
Виталий Кличко завершает спортивную карьеру


Знаменитый украинец проведет еще 1-2 боя​

40-летний украинский боксер, чемпион мира по боксу по версии WBC, шестикратный чемпион мира по кикбоксингу и лидер партии «УДАР», собрался повесить перчатки на гвоздь.

О своем решении закончить карьеру Виталий Кличко сообщил в эфире телеканала TBi вчерашним вечером.

«Я заканчиваю спортивную карьеру, проведу еще бой, максимум два», - заявил украинский боксер.

«Не расстраивайтесь, Владимир младше меня на пять лет, и он еще долго будет радовать вас своими поединками», - добавил боксер.

Напомним, что в 2005 году Виталий Кличко уже сообщал о завершении спортивной карьеры, а в 2007 году - о ее возобновлении.
 

ToXyS

Користувач
Реєстрація
11.02.11
Повідомлення
42
Репутація
0
Политика Виталию сейчас интересней.
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
Своїм поверненням він тільки хотів одного - виманити Люїса для реваншу...
 

_BW_mr.Spensor

Користувач
Реєстрація
03.06.06
Повідомлення
70
Репутація
1
cвоїм поверненням він хотів побільше бабла заробить,а то після агітацій є в них властивість закінчуватись
 

БУЛЬДОЗЕР

Користувач
Реєстрація
13.05.07
Повідомлення
588
Репутація
72
Завтра очень интересный поединок будет (если состоится, конечно). Очень плохо, что Владимиру придётся выходить после недавней болезни. Мормек - исключительно серьёзный соперник; я с удовольствием смотрел его бои ещё тогда, когда он выступал в полутяжах. Очень талантливый боксёр с красивым, чистым стилем. В принципе, то, что Владимир недавно переболел, а Жан Марк не "прирождённый" супертяж - в определённой степени уравнивает шансы...

добавлено через 5 минут
Ага... Посмотрели. Уже перенесли бой на 3 марта 2012-го. Эх, жаль... Хотя, конечно, этого следовало ожидать.
 

zenia

Користувач
Реєстрація
06.01.09
Повідомлення
159
Репутація
4

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
Кличко та Мормек зустрінуться 3 березня 2012 року

Бій чемпіона світу за версіями WBA/WBO/IBF Володимира Кличка та Жана-Марка Мормека перенесено на 3 березня 2012 року.

Про це повідомляє ESPN.

Нагадаю, бій повинен був відбутися 10 грудня.

Однак через стан здоров'я українцяпоєдинок визнаний таким, що не відбувся.

Місце проведення бою не змінилося - Дюссельдорф прийме.
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
Мабуть ні для кого не секрет, що вчора після поєдинку Кличко - Чесора
відбувся ще один бій, правда вже в аеропорту мюнхена
отож дивіться на відео Чесора проти Хея :) http://www.youtube.com/watch?v=lWrNGUeW2i8&feature=player_embedded
На пресс-конференции, посвященной победе Кличко, Чисора сошелся в кулачном бою с другим британским боксером, Девидом Хеем.

Хей прошлым летом проиграл Кличко-старшему, и объявил о том, что вешает перчатки на гвоздь. Но затем изменил свои планы и заявил, что намерен провести матч- реванш. Эта идея не реализовалась, лагерь Кличко отказал Хею.

Девид Хей комментировал бой между Кличко и Чисорой. Во время пресс-конференции менеджер братьев Кличко Бернд Бенте сказал что Виталий и Владимир в дальнейшем не будут боксировать против британских боксеров. При этом Бенте похвалил Чисору:" Нам не понравилось работать с британскими боксерами и теперь мы будем вести переговоры с представителями других стран. В отличие от Хэя Чисора действительно хотел биться и приложил все усилия".

После этих слов Хей начал выяснять отношения с менеджером Кличко. И тут же получил ответ: "Вы получили предложение, вы его отклонили, так что вы выбыли.Вы уже не можете претендовать на бой, у вас нет поясов. Чисора показал характер, в отличие от вас. Вы же показали только мизинец".

Мизинец Бенре упомянул не случайно. Проиграв вчистую Кличко, Хей начал ссылаться на травму мизинца, помешавшую ему побить украинского боксера.

На сторону Бенте тут же встал промоутер Чисоры Френк Уоррен. Он тут же предложил Хею выйти на ринг против Дерека. В перепалку включился Чисора. Слово за слово и вскоре два британца принялись мутузить друг друга прямо в зале, где проходила пресс-конференция.
В и тоге пострадал даже тренер Хея Адам Бут, ему разбили лицо.
 

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
У Чісори хочуть відібрати боксерську ліцензію

Британський боксер Дерек Чісора може втратити своїй боксерській ліцензії після скандалу з бійкою з Девідом Хеєм на прес-конференції після поєдинку з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком.

На думку відомого британського промоутера Малоуні, Чісору за його витівки треба позбавити боксерській ліцензії довічно.

"Він має бути позбавлений ліцензії довічно. Він заплямував багаторічну роботу професіоналів в цьому спорті. У нас були боксери, які билися за титули чемпіона світу, але тримали себе гідно.

Поведінка Чісори була ганьбою, і Хей теж поводився погано. Він був на прес-конференції після бою і намагався відтягнути усю увагу на себе,
 

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
Чісора: Я був не правий, прошу вибачення, я збентежений

Поведінка Дерека Чісори до та після поєдинку з Віталієм Кличком вийшла за межі прийнятного та образила всіх поціновувачів боксу та спорту загалом.

Про це йдеться у заяві, котру розмістив на порталі boxingscene.com сам британець.

"Після широкого огляду пресою мого бою з Віталієм Кличком в Мюнхені в минулі вихідні, я відчуваю, що маю щиро вибачитися за свою участь в сценах і до, і після бою, який повинен був стати найбільшим у моїй кар'єрі.

Моїй поведінці нема прощення, а моїм діям немає виправдань. Я не хочу вдаватися в конкретні деталі зараз, адже дисциплінарний комітет британської федерації боксу ще буде розслідувати це, а також мій конфлікт з Девідом Хеєм, в якому мені дісталося пляшкою.

Я визнаю, що мої дії були абсолютно непрофесійними, з або без провокацій. Тепер, з холодною головою і після всього, розумію - мої дії у вихідні були невиправданими, і я глибоко збентежений всім тим, про що пишуть ЗМІ.

Як професійний боксер я повинен вести себе належним чином завжди, особливо контролювати свою агресію Я принизив багато людей в суботу ввечері, в тому числі і себе, мені щиро шкода.

У Мюнхені я в повній мірі співпрацював з німецькими властями, і в результаті був звільнений без пред'явлення звинувачень. На даному етапі я не буду робити ніяких подальших коментарів, очікуючи результату формального слухання", - йдеться в заяві.
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
ясне діло заяву писав хтось з промоутерів =)
 

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
Екс-лікар Кличків радить Віталію завершити кар`єру

Колишній лікар братів Кличків Степан Желяпов, що працював з боксерами в середині дев'яностих, сказав, що Віталієві треба замислитися про відхід із спорту.

"Через півроку Віталієві виповниться 41, і це помітно, хоч він так не думає. Роки є роки, хоч ти сто разів скажи, що не почуваєш себе на свій вік. Потужність не та, що раніше, хочемо ми цього або ні.

Зношуються усі органи і системи. Я слухав інтерв'ю Віталія після бою з Чісорою і порівнював з тими, що він давав у молодому віці.

Раніше навіть не відчувалося, що це розмова після фізичних навантажень. А зараз задишка. Раніше йому треба було дві-три хвилини, щоб відновити дихання, а зараз він мало не задихався, ковтав повітря. Я б порадив Віталію на цьому закінчити спортивну кар'єру, тому що знайдеться якийсь хлопчисько-вискочка, який його нокаутує.

Це буде сенсація на весь світ і ганьба. А Віталій заслуговує того, щоб піти красиво, непереможеним", - цитує лікаря "Комсомольская правда в Украине".
 

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
Кличко нокаутував Мормека.
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF витратив на перемогу над черговим суперником мінімум зусиль - занадто великою була різниця в рівні боксерів.
 

Petake :-)

Користувач
Реєстрація
18.08.07
Повідомлення
324
Репутація
2
а у нашому місті є боксери , претенденти на звання ЧУ ?
Я боксом не займався , але дуже люблю дивитись, дивлюсь вже 13 років помню багатьох чемпіонів різних вагових категорій .
Мормека памятаю ще по боях коли він завойовував свій перший пояс 10 років тому , потім бій в якому я вболівав за укр. А Гурова дуже був перспективний українець , об"єднання проти Брейтвейта цей бій я в той час читав тільки з журналу Ринг , я думав що Мормек це зірка боксу в важкій вазі яку ніхто не погасить , але бокс непередбачуваний це правда , Мормек програв пояси О Белу , потім відвоював , це боксер який мислив і мав великий арсенал ударів та великі фізичні можливості. Так пройшли його кращі 5 років після програшу Д. Хею я відчув що все не буде вже мною любимого боксера . З поверненням у супер тяжи, Мормека навіть порівнював з Холіфілдом , звісно не зірковий статус , а скоріше властивості як супер тяжа. Перемога над Окендо впринципі поставила його на досить високий щабель . В бою проти Кличка я навіть надіявся на красивий , і технічний бій зі сторони Мормека .
І таке розчарування. Що можуть сказати досвідчені спортсмени КМС, МС боксу ? Чому бій не вдався?
гонорар Мормека 600.000 у.е >:eek:
 

Petake :-)

Користувач
Реєстрація
18.08.07
Повідомлення
324
Репутація
2
Хтів добавити про майбутніх суперників Робер Хіленіус дуже непередбачуваний може бути. Скажу коротко про заслуги це перемоги над : Л. Брюстер , Сергій Ляхович , С Пітер та Дерік Чисора , доречі чому Чисора бився з Віталієм а не Хеліус ? я не можу зрозуміти. Пояснення одне купити можна все навіть пояс чемпіона. :'(
 

(FS)*Mc.Forjer

Користувач
Реєстрація
13.08.06
Повідомлення
143
Репутація
0
Вік
35
У Дерека Чисоры отобрали боксерскую лицензию


Ставший знаменитым, благодаря своим хулиганским выходкам, Дерек Чисора может оказаться за бортом профессионального ринга. Британский боксерский совет принял решение отобрать у боксера профессиональную лицензию. У Чисоры есть 14 дней на подачу апелляции. В другом случае, Дерека на ринге мы больше не увидим.

Сегодня Дерек Чисора был вызван на заседание совета в Кардифф, где его оповестили о своем решении. Промоутер британца Фрэнк Уорен коротко прокомментировал порталу Boxingcscene произошедшее:

"Лицензию отобрали на неопределенный срок. Теперь мы должны решить, стоит ли подавать апелляцию"

На то, что оспорить решение совета, у команды Чисоры есть 2 недели. Иначе, в профессиональном боксе, последний соперник Виталия Кличко не сможет выступать.

Напомним, за какие заслуги у Дерека Чисоры Британский боксерский совет решил отобрать лицензию:

Пощечина Виталию Кличко на традиционном взвешивании перед боем.

Плевок в лицо брата Виталия Владимира Кличко, непосредственно, перед самим боем.

Драка с другим британским боксером Дэвидом Хэем на послематчевой пресс-конференции.

Напомним, что поединок с Виталием Кличко Дерек проиграл по очкам, так и не сумев найти противодействие длинным и точным ударам украинца. Хотя большинство специалистов отмечали, что, как боксер, Дерек смотрелся очень хорошо.
 

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
Чісора і Хей домовилися про бій

Поєдинок між екс-чемпіоном світу в двох вагових категоріях 31-річним Девідом Хеєм і колишнім претендентом на титул 28-річним Дереком Чісорой відбудеться 14 липня в Лондоні.

Про це повідомляє Bild.

Бій планується провести на стадіоні "Аптон Парк", що належить футбольному клубу West Ham United.

Місткість арени складає 35 тисяч глядачів.
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
SLAVIK сказав(ла):
Поєдинок між екс-чемпіоном світу в двох вагових категоріях 31-річним Девідом Хеєм і колишнім претендентом на титул 28-річним Дереком Чісорой відбудеться 14 липня в Лондоні.
Власне завтра очікуємо на поєдинок двох британських тяжів, які прославилися поза рингом цікаво що буде в рингу =))

В Лондоне состоялась официальная процедура взвешивания перед субботним поединком между экс-чемпионом мира в двух весовых категориях Дэвидом Хэем и бывшим претендентом на титул WBC в этом же весе Дереком Чисорой.

Хэй показал на весах 95,2 кг. Чисора оказался значительно тяжелее - 112 кг, сообщает BoxingScene.com. Хэй оказался лишь на 300 граммов легче, чем в двух предыдущих боях против Одли Харрисона в ноябре 2010 года и Владимира Кличко в июле 2011 года. Вес Чисоры немного больше, чем в последних трех боях, где на взвешиваниях он показывал 109-110 кг, но значительно меньше, чем в первом в карьере проигрышном для него бою с Тайсоном Фьюри в июле 2011 года, на который Чисора вышел с рекордным весом 118,4 кг.
 

Вкладення

  • th-300-hayechis.jpg
    th-300-hayechis.jpg
    17.2 КБ · Перегляди: 10