про свого тата я до того, що і в нас все одно прогрес якійсь є. на народження дітини гроші почали давати, наприклад...(більше щось нічого не пригадую:-( ) проте невже дійсно ви не бачити тут ніякого майбутнього?
2006 - тимошенко! і що? щось змінилось?
немає зараз переспективного політика, політичної сили, якій(а) викликає довіри, погоджуюсь повністью в цьому сперечатись безглуздо. та він же має з`явитись. і коли він з`явиться я буду його підтримувати....до нового розчарування напевно:-(
але я вам скажу я в свою країну вірю і в її майбутне також і майбутне своїх дітей в цій країні.
Україна зараз, це як побита жінка, яку і надалі копають ногами і мені так хочеться їі допомогти піднятись, а не кинути на призволяще, вона ж бо того дійсно варта.....
я знаю, що переконати інших в чомусь марна трата часу...але всеодно спробую.
я б змінила владу 100% як би бачила когось, хто хоть на щось здатен. 2004 - ющенко! розчарування суцільне...kolya сказав(ла):Тут багато говорять, що в Україні все добре тільки потрібно змінити владу і все наладиться. Але виникає і інше питання, а коли ми змінимо владу чи інша не буде така сама, як попередня
2006 - тимошенко! і що? щось змінилось?
немає зараз переспективного політика, політичної сили, якій(а) викликає довіри, погоджуюсь повністью в цьому сперечатись безглуздо. та він же має з`явитись. і коли він з`явиться я буду його підтримувати....до нового розчарування напевно:-(
але я вам скажу я в свою країну вірю і в її майбутне також і майбутне своїх дітей в цій країні.
Україна зараз, це як побита жінка, яку і надалі копають ногами і мені так хочеться їі допомогти піднятись, а не кинути на призволяще, вона ж бо того дійсно варта.....
я знаю, що переконати інших в чомусь марна трата часу...але всеодно спробую.