чи є ще патріоти?!...

• Автор теми Автор теми *shy*
  • Дата створення Дата створення

*shy*

Користувач
Повідомлення
22
Репутація
0
нещодавно ми сиділи з одногрупниками і мріяли, що буде, коли ми закінчимо наш ін"яз.... і всі в один голос говорили, що тільки за кордон.... невже ми настільки опустили свою країну, мову і т.д?!.... все лише займає матеріальна сторона?!... чому більшість думає, що за кордоном вони комусь потрібні.... добре, коли є родичі, друзі... а так, поки ви ще здорові, успішні, може ще комусь потрібні, а коли, не дай Боже, якісь проблеми, тоді сумніваюсь, що усі прибіжать на допомогу.... невже, не краще розвивати свою державу...

Україна НАЙКРАЩА !

Я погоджуюся з твоїми словами і думками.
Я вважаю себе патріотом,тому що проблеми держави,рідної Батьківщини,в мене на одном з найперших питань мого життя!
Якщо покращеця становище в державі,то і люди які в ній проживають,громадяни України - одержуть повноціне життя,нормальне становище в суспільстві,повагу з боку інших людей,зникне частково зло і прейде до влади взаєморозуміння!
Ще можна багато розповідати і мріяти, але потрібно діяти,робити так щоб не тільки було тобі добре,а і всім хто тебе оточує!
А держава у нас просто клас, бо це наша держава,і цим все сказано!;-)

я вважаю себе патріотом від і до! 8-) тема обіцяє бути цікавою, особисто для мене, а також для Рейвена, Антеуфла і Патріка! ;-)
хлопаки, я в вас вірю! 8-)

Все нормуль

В нашому місті не перевелись ще патріоти!!! Просто ВЕЛИКА їх частина на навчані( от як я:-[ ).
От була вже цікава тема http://ilink.com.ua/forum/showthread.php?t=641 .. там чітко видно позицію форумчан до націоналізму і до патріотів також=-O

дякую за тему....через тиждень приїду - почитаю

Pashok сказав(ла):
я вважаю себе патріотом від і до! тема обіцяє бути цікавою, особисто для мене, а також для Рейвена, Антеуфла і Патріка!
Ой, да ладно Тебе. Громкие слова, и не более.
Представь, так, чисто гипотетически: здесь худо-бедно устроился на работу с з/п в 1000-1200 грн., а там вдруг предложили за 10000-12000 у.е.
И что, не поедешь? Молодой, красивый, неглупый, семьи/детей нет, вся жизнь впереди...
Я не отрицаю: Родина - это Родина, её никогда не зубудешь, всегда будет хотеться туда вернуться, там как-то тепло и уютно. Но надо быть реалистом, а не "романтиком-патриотом" (за патриотизм не доплачивают).

"Где сейчас больше платят - там и "родина" :-D

RazR сказав(ла):
Представь, так, чисто гипотетически: здесь худо-бедно устроился на работу с з/п в 1000-1200 грн., а там вдруг предложили за 1000-1200 у.е.
І там ти за 1000-1200 у.е. купиш те саме, що в нас на 1000-1200 грн.:-D
Там вних не тільки зарплата більша, але й ціни.

*shy* сказав(ла):
невже, не краще розвивати свою державу...
краще, але на жаль держава поки що цього не хоче..
RazR сказав(ла):
Представь, так, чисто гипотетически: здесь худо-бедно устроился на работу с з/п в 1000-1200 грн., а там вдруг предложили за 1000-1200 у.е.
представил и что дальше? нужно учитывать не только зп но и другое..ну вот жил в Москве получал 1100, но из них 500 уходит на сьем жилья,около 50 на транспорт..плюс учитывая цены (к примеру сходить с девушкой в кино это минимум 30)..и какая разница в конечном итоге? там 1100уе или тут 1100 грн?

sonic, kolya, мда... Однако, ну и "полёт мысли" у Вас :-(
При чём тут цифры?! Пусть будет 12000 у.е.! Или 120000 у.е... Вопрос в другом: где после этого будет Ваш хвалёный патриотизм?!

RazR сказав(ла):
Вопрос в другом: где после этого будет Ваш, хвалёный патриотизм?!
на том же самом месте где и счас... ну при всем моем патриотизме к стране в которой я живу должен констатировать то, что не хотят власти чтоб она развивалась..и ставят кругом палки в колеса...поэтому и люди уезжают, а не потому что нет патриотизма...

RazR сказав(ла):
При чём тут цифры?! Пусть будет 12000 у.е.! Или 120000 у.е...
Якщо сильно захотіть то і в нас можна заробити ці гроші, а коли поїдиш закордон де гарантія того, що там тобі заплатять більше. Інша справа в тім що наша влада сама дозволяє те щоб ми жили гірше ніж за кордоном притому, що в нас можливості більші. Так що потрібно щось робити з нашою державою і владою, а не переїджати невідомо куди.

sonic сказав(ла):
при всем моем патриотизме к стране в которой я живу должен констатировать то что не хотят власти чтоб она развивалась...поэтому и люди уезжают, а не потому что нет патриотизма...
А власть кто выбирал?.. Праааально.
Получается такая арифметика:
Код:
[I]"Патриотизм - Дерьмовая власть + Появившаяся_возможность_жить_и_работать_достойно_за_бугром = Уезжаем_туда_где платят_больше"[/I]
Всё это, конечно же, IMHO. "Патриотничайте" и дальше. Благо, у нас "демократия" :-D

Таити, Таити, не были ми ни на каком Таити нас и здесь не плохо кормят
Хіба вже в нас на Україні так погано живеться, щоб тільки думати як звідси втікти. Війни не має, не голодаєм, то що ще треба.

вот знаете..у меня лично нету никакого желания уезжать из Украины....)ведь всегда лучше там,где нас нет....)))я это к чему..к тому что в других странах свой минталитет...если ты с децтва живёшь-хорошо..а когда приежаешь постарше,очень сложно привыкнуть)
:-[

я люблю україну всім серцем. але якщо чесно то вважаю недостойною себе особисто називати патріотом. патріот може заради своєї країни принести великі жертви. чим можу пожертвувати я? хіба я знаю? по-перше я мама напевно і без вагань піду на жертву заради дітей....
і ще мене дивує таке відношення, якщо заробляти за кордон то не патріот!?
звичайно це трагедія країни, коли молоді спеціалісти виїзджають, так немає умов, як правило, для роботи пристойних.
а от щодо наших звичайних заробітчат? вибачте в нетішині у половини мама в італії а тато в москві. так вони що не патріоти? до чого тут це? питання в тому куди ці гроші йдуть зрештою. в україні багато людей які заробляють багато та гребуть під себе( подивіться політичний блок новин. всі там) і що піклуються про країну? дбають про неї? вкладають в неї гроші? а може останнє розворовують?
а скількі людей на заробітках заради того, щоб навчання дітям оплатити? заради того щоб купи житло? спеціалісту назбирати без стороньої допомоги 30000 у.є. на квартиру майже нереально. а хтось сплачує лікування родичам. в мене є знайомий, якій 5 років провів в португалії і італії і повернувшись відкрив цех з виробництва сиру. він інвестує гроші в свою країну.
я повторюю. я свою країну люблю і звичайно я зроблю що зможу (в міру своїх можливостей )для її розвитку. але я не маю права засуджувати тих хто виїзджає на заробітки....
в мене в самої мама більше шісти років в італії. вона не патріот? можливо вона цю країну любить набагато більше за деякіх хто тут живе ......
не показник.....ось.:-(

Хмммм... Не вважаю замоскалені землі Сходу і Півдня своєю батьківщиною! Для мене ближче Центр, Захід. В дитинстві на Вінничині проводив канікули...Ці безкраї пшеничні поля, ставки, молодий зелений горох, карасі по два кілограма:-) ех... ностальгія... Нетішин. Шкільні роки, найкращі друзі... Вінниця... Західна Україна... м Львів... , наче рідні, немовби створені для мене, а я для них. Тут проходить моє життя і саме це -моя БАТЬКІВЩИНА. Патріотом "всія" України я не був: краї, люди різні... не рідні...

RazR сказав(ла):
При чём тут цифры?! Пусть будет 12000 у.е.! Или 120000 у.е... Вопрос в другом: где после этого будет Ваш хвалёный патриотизм?!

А що тобі заважає тут заробляти так, повір мені, що внас при прямих руках, світлій голові, і ще краплі удачі можна рубати бабло не гірше ніж за кордоном, а на рахунок того що за кордоном заробляють більше, так в тому прикол шо до тебе там будуть ставитись як до раба, навіть якщо ти отримаєш іхнє громадянство, найдеться мудак який скаже, що ти приїхав з забитої України, і ти не зможиш йому нічого сказати у відповідь.

Украина-это вся Украина....и неважно Юг,Запад,Восток или Север...всё равно люди себя считают украинцами....а то что русские...и что??они не люди????у меня мама и папа русские...и всё равно любят Украину и уезжать отсюда не хотят...а вот эти ваши противостояния-туфта....ведь патриотизм выражается не только в том что бы любить Украину,но и уважать другие страны...Западенцы-не показатели патриотизма...я согласна что говорят на укр.языке...но для меня это совсем не показатель..Рома прости меня:-*
имхо

Смешная___КумеДна сказав(ла):
..всё равно люди себя считают украинцами....
Не всі, в нас да, а в інших регіонах зовсім навпаки. Про це можу судити з свого досвіду: Був в Криму,гостював в брата - так там серед його друзів, знайомих з якими мені довелося спілкуватись одні москальські запроданці. А газети? Ви б чули про, що там пишуть: про відкриття різних проросійських організацій, в одній знайшов колонку "новини Кремля".
Але найбільше на мою свідомість мав вплив такий факт: Років з 10 тому з батьками поїхали в Луганськ до родичів, ще в поїзді я вициганив в мами гроші на кіндера. коли приїхали на вокзал то відразу побіг в магазин за шоколадним яйцем. Питаю в продавщиці:" У вас є кіндер сюрприз?" ,а вона мені " шо ето!?ти што із украіни. ггггггг. скажи своім родітелям пусть научат тебя правільна разговарівать"

alien сказав(ла):
батьками поїхали в Луганськ
ну и что....говорят они по русски...я тож по русски говорю....и что?я враг народа?????=-O