Chuk,
=-O ..дружбі кінець?...здається мені, ви трохи низько плаваєте...Взяти до уваги нюанси життя близької людини і закінчити дружбу-- це кардинально протилежні речі.
Мені невідомо, чим тобі попахують мої приклади. Те, що прожив ти, і те, що прожила я -- це теж різні речі. У кожного свій досвід, і мені шкода, що у тебе він саме такий, який заставляє тебе опускатися до стереотипів.
До речі прикладів є достатньо як на підтримку моєї думки, так і на підтримку твоєї.
Життя - багатогранне і різноманітне, а ліпити все під одну косинку, як це робите ви обидва -- пробачте, це тупо O
.
Дружбі не кінець і кінець не наставав, коли дівчата мого товариша були проти. Я його сприймаю окремо від них, але його думку бачу і відчуваю. Щасливо живе - то й ура. На пиво все одно завжди встигнемо піти: з його громадянською дружиною чи без неї. Вона мені довіряє
Кому це краще знати, як не мені
Попри свій тоталітаризм по відношенню до людей, до близьких я - досить гуманна і вмію зрозуміти, коли треба зробити крок назад чи крок вперед по відношенню до таких друзів.
Нежный ветер сказав(ла):
Поэтому лично я был бы категорически против наличия таких "друзей" у своей девушки.
А в мене тільки такі друзі і є. Хлопцям (деяким. Обраним..))) варто більше довіряти, ніж дівчатам. Тому серед дівок друзів таких не маю і не збираюся мати - з мене хватить. А те, що мені казали, кажуть чи казатимуть щодо моїх друзів мої кавалери.... Не цікавить мене така їхня егоїстична думка. Бо кавалери приходять і пропадають, а друзі залишаються. Один раз я ради "кохання" похерила друзями. І усвідомила, яку помилку зробила. Бо "коханого" нема, а друзі залишились.
А всі ці ідіотські стереотипи...Група ризику...дружній секс...ще там щось. Є зустрічання. Є дружба А є секс. А дружнього сексу нема. Принаймі у мене.