Последствия независимости

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
kolya сказав(ла):
Ви навчились в престижному і непристижному, що можете зрівняти?
Знаю людей учащихся в Украине, и тех, кто учится за границей. Видел иностранные и наши общежития, взглянул на общее состояние университетских построек. Учебные помещения в Европе оборудованы намного лучше, иногда приезжают выдающиеся личности что бы провести лекцию. Мы отстаем по многим параметрам. Достаточно взглянуть на эту картинку:
личное-общага-студенты-тюрьма-83563.jpeg

kolya сказав(ла):
Потім коли приходиш на роботу розіміеш, що ти нічого не знаєш і вже з часом під настановою старших колег здобувається досвід, який потім ціниться при влаштуванні на роботу. Не диплом, а досвід роботи.
Как устроится на работу, если нет опыта? Вот тут-то диплом имеет немалое значение.

kolya

Гроза морей
Адміністратор
Повідомлення
577
Репутація
59
Драник сказав(ла):
В Нетешине таких фирм нет. Да и во всей стране их мало. В основном иностранные.
Ну так запитайте в дерикторів іноземних фірм :)
Драник сказав(ла):
Работать и учится надо, а не по церквям расхаживать и ритуалы проводить.
В мене є вихідні дні в які я маю право робить, що захочу якщо це не заважає іншим людям, хочу ритуали проводжу хочу сплю цілий день
Драник сказав(ла):
в любом случае пришлось бы участвовать в войнах!
Поясніть мені необхідність війни в Афганістані.

kolya

Гроза морей
Адміністратор
Повідомлення
577
Репутація
59
Драник сказав(ла):
Видел иностранные и наши общежития
Знову таки проблема в людях. Переселіть наших студетів в іноземний гуртожиток і через місяць він буде таким же як і у нас. Памятаю, коли я був на другому курсі декілька моїх колег святкували день студента, на наступний день в гуртожитку було вибито вікно, розбито декілька електролам, зломано декілька стільчиків. А святкування в гуртожитках відбуваються часто.
Драник сказав(ла):
Как устроится на работу, если нет опыта?
На більшість фірм ніяк, але якщо захочуть взять без досвіду роботи, то захочуть бути впевнені, що зможуть швидко научить і це від диплому не залежить.Драник, назви мені професію і я попробую розказать, як в ній здобути досвід роботи.

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Драник сказав(ла):
Спасибо, очень смешно.
Насправді навпаки - дуже сумно. Ну і головне - ви не відповіли по суті. Повторюю: отже ви пропонуєте начхати на мілліони людських життів і продовжувати насолоджуватись життям ніби нічого не було?

Драник сказав(ла):
Смысл не теряется.
Ні, не втрачаєть - він (сенс) викривлюється.

Драник сказав(ла):
Уже обсудили. Я подтверждаю и не спорю с тем, что такая проблема имела место быть. Коммунистические фантазии здесь ни при чём. Коммунизм НЕ призывает красть пищу и расстреливать население. В этом виноват психически больной правитель.
Тоді в мене є чотири питання:
Це вам також дід розказав?
Всі комуно-вожді психи?
Яка наукова ступінь у вас, аби давати оцінку психічного здоров"я?
У вас у самого як з психікою?

Драник сказав(ла):
В Нетешине таких фирм нет. Да и во всей стране их мало. В основном иностранные.
Хм, тобто ви хочете жити "як за совка", але працювати у іноземній компанії? Напевно і отримувати більше ніж 120-150 крб, як отримувала основна маса людей у срср? Але це ж самовиключення! ;)

Драник сказав(ла):
Насправді я описав свій випадок не для того аби вас потішити, а для того щоб підкреслити, що ви не в темі. Ви ж замість того аби визнати цей факт - образились. :D

Драник сказав(ла):
Летали всего-то четыре раза в год... Да вы были просто воплощением бедности!
Так, жили бідно! Мій батько був старшим сином у десятидітній сім"ї і мав відповідальність допомагати утримувати менших братів та сестер (вам взагалі щось відомо про відповідальність?) Моя мама жила у свого дідуся на сусідній вулиці, бо моя бабуся після війни не могла утримувати трьох дітей. Але ніхто ніколи не скиглив! Ви ж розпочинаєте свій життєвий шлях з звинувачень "всіх і вся", і проблему шукаєте не в собі а в тих, хто навколо вас.

Драник сказав(ла):
Спасибо, обязательно передам. Правильно делали. Работать и учится надо, а не по церквям расхаживать и ритуалы проводить.
Стоп-стоп? То що це виходить? Ваш дід брехав? ;) ... власне це лише характерно для комуністів. Вони дурили людей раніше - тепер дурять своїх онуків, тому ви мене абсолютно не подивували ... :D

Драник сказав(ла):
Я огорчу вас, но не все отупевают с возрастом. Я вот наоборот, лет до 12-13 был искренне верующим человеком.
"Дурень думкою багатіє" (народна мудрість).

Драник сказав(ла):
Простите, нашел билеты за 8300 грн. В эконом классе.
Ну слава Богу! Тепер потрібно накопичити необхідну суму (клятих українських) грошей і приєднатись до митного союзу, повернувшись на історичну "родіну" (до діда). Там би ви могли зробити все можливе для того, аби авіаквитки стали настільки дешеві, щоб ви могли літати з Томська до Новосибірську щотижня ...

Драник сказав(ла):
Ага, не дочитываю... Когда же вы наконец поймете, что нам в любом случае пришлось бы участвовать в войнах! Или вы считаете, что независимая Украина может оградится от всего мира непроходимым барьером из радости и счастья?
Сподіваюсь ви вже зазначили свою ступінь у психіатрії. Тепер, якщо не важко, будь-ласка, зазначте ступінь освіти у політології. Тільки не зливайтесь, як ви це робите зазвичай ... :-[

Драник сказав(ла):
Sergiy Ryzhuk,
kolya,
Вы, кажется, оба работаете на ХАЭС? Посмотрим как хорошо вы заживете после приватизации энергоатома.
Мені не відомо, як п.kolya, але я черговий раз вас розчарую. Я працюю у американській компанії ...

Драник сказав(ла):
Вести бой на территории врага - не самая удачная тактика. Пожалуй, скоро перестану, так как тема начала идти по кругу. Кого мог переубедить - уже переубедил. С вами, по всей видимости, дела не пойдут.
І знову стоп! Отже ви розказуєте мені українцю, який проживає у своїй державі, що знаходитесь на ворожій території? Слухайте, але ж відповідь на поверхні - "Чємодан - вокзал ... і до дідуся"

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
Повторюю: отже ви пропонуєте начхати на мілліони людських життів і продовжувати насолоджуватись життям ніби нічого не було?
Нужно жить настоящим и будущим, а не прошлым. У меня может тоже не один десяток предков наберется, погибших в войнах и голодах в разное время. Но я почему-то на этом не зацикливаюсь.

Яка наукова ступінь у вас, аби давати оцінку психічного здоров"я?
Любого человека, который убивает невинных людей без причины - можно назвать психом. Вы думаете по-другому?

Це вам також дід розказав?
Основные принципы и взгляды коммунизма. Однако, с некоторыми из них я не согласен, поэтому и стал социал-демократом.

Всі комуно-вожді психи?
Из тех, что уже правили - большинство. Но я не могу назвать так Че Гевару например.

а для того щоб підкреслити, що ви не в темі.
Знаю людей, которые выезжали за границу. У них ситуация была обратной. В любом случае мое мнение значит не больше чем ваше.

Стоп-стоп? То що це виходить? Ваш дід брехав?
Я разве где-то говорил, что он шастал по церквям и проводил ритуалы?

Я працюю у американській компанії
Как!? =-O
Вы ведь патриот своей страны! Почему вы против России, но поддерживаете американизацию? Да вы предатель украинского народа! Продались америкосам!

Хм, тобто ви хочете жити "як за совка", але працювати у іноземній компанії?
Нет. Я хочу работать в нашей компании, равной или превосходящей иностранные. Но таких у нас нет. В Советском Союзе, впрочем, тоже не было (если не считать военную промышленность), но я уже давно сказал, что не хочу восстанавливать СССР в прежнем виде.

І знову стоп! Отже ви розказуєте мені українцю, який проживає у своїй державі, що знаходитесь на ворожій території?
Этот форум - ворожа территория, а не страна.

Ні, не втрачаєть - він (сенс) викривлюється.
Это вы перекручиваете мои посты до неузнаваемости.

kolya сказав(ла):
Переселіть наших студетів в іноземний гуртожиток і через місяць він буде таким же як і у нас.
Наших людей селят вместе, в комнаты в одном коридоре.

kolya сказав(ла):
але якщо захочуть взять без досвіду роботи, то захочуть бути впевнені, що зможуть швидко научить і це від диплому не залежить
Захотят они брать без опыта работы или нет - как раз таки зависит от диплома.

kolya сказав(ла):
назви мені професію і я попробую розказать, як в ній здобути досвід роботи.
Начнем:
1. Физик-теоретик
2. Биотехнолог
3. Робототехник
4. Программист
5. Менеджер
6. Филолог-переводчик

kolya

Гроза морей
Адміністратор
Повідомлення
577
Репутація
59
Драник сказав(ла):
Захотят они брать без опыта работы или нет - как раз таки зависит от диплома.
От є людина, яка нічого не знає, но в неї є є гроші, за ці гроші він купує диплом КПІ і іде влаштовуватись на роботу, як думаєш її візьмуть?

Драник сказав(ла):
1. Физик-теоретик
2. Биотехнолог
Після закінчення університету кращі студенти залишаться викладать і паралельно займаються науковою роботою. Коли я навчався в нас 4-5 чоловік з випуска залишалось працювать на кафедрі.
Драник сказав(ла):
Ну по перше читаєш багато спеціальної літератури, потім ідеш на ринок (магазин, інтернет-магазин), замовляєш деталі для робота, собираєш, пишеш програму. І все, менше ніж за 100 доларів, маєш простого робота + досвід роботи.
Драник сказав(ла):
Та тут взагалі варіантів маса, спершу для себе придумуеш якусь програму і реалізовуєш її. Потім ідеш на фріланс і беереш спершу прості проекти, потім все більш і більш складні і через рік можна мати непоганий прибуток + досвід роботи, але і працювать треба багато, по собі знаю. Також досвід здобувається в за участь в опенсорсних проектах.
Драник сказав(ла):
Про яких менеджерів іде мова? В нас називають менеджерами будь яку професію, от подивіться на бірочки в "Нашому краї" там майже всі менеджери. Хоча насправді менеджер це управлінець, а отже керуюча посада, а щоб працювати керівником потрібно спершу попрацювать звичайним робітником.
Драник сказав(ла):
6. Филолог-переводчик
В ВУЗі пожна поїхати на практику закордон, от Вам і досвід, хоча багато з тих хто туди поїхав там залишаються.

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
kolya сказав(ла):
за ці гроші він купує диплом КПІ і іде влаштовуватись на роботу
Европейский ВУЗы не купишь.

Все-таки ты прав. Всегда считал тебя разумным человеком, как видишь не ошибся. Объясни тогда, почему есть растущая во всем мире безработица, если всё настолько просто?

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Драник сказав(ла):
Нужно жить настоящим и будущим, а не прошлым. У меня может тоже не один десяток предков наберется, погибших в войнах и голодах в разное время. Но я почему-то на этом не зацикливаюсь.
У вашій фразі достатньо видно відношення до цих жертв. Думаю ви б не циклились, навіть якби їх (предків) було не одна сотня ... :cool:

Драник сказав(ла):
Любого человека, который убивает невинных людей без причины - можно назвать психом. Вы думаете по-другому?
Я думаю так само, але на відміну від вас, я не замовчую про геноцид комуно-більшовизму проти власного народу. Це, в усякому разі, чесно (якщо ви звісно знаєте значення слова "чесно") ...

Драник сказав(ла):
Знаю людей, которые выезжали за границу. У них ситуация была обратной. В любом случае мое мнение значит не больше чем ваше.
А я і не спростовував ваші твердження. Народ обирає бидло-еліту і отримує від Заходу відповідне відношення.

Драник сказав(ла):
Я разве где-то говорил, что он шастал по церквям и проводил ритуалы?
А я десь стверджував, що ви так говорили? Приведіть мою цитату, будь-ласка. Я лише спростував слова вашого діда (точніше викрив його у брехні), що релігія у срср не переслідувалась (у 80-х) ...

Драник сказав(ла):
Как!? =-O
Вы ведь патриот своей страны! Почему вы против России, но поддерживаете американизацию?
Ви брешете (яблуко від діда не далеко впало), бо не зможете мою цитату привести де я підтримую США і проти Росії ...

Драник сказав(ла):
Да вы предатель украинского народа! Продались америкосам!
Друже, я власник цієї американської компанії, а ви ... ви повний соціал демократ :D Є таке поняття, як міграція бізнесу. Коли ваші проросійські побратими соціал-дегенерати з ПР прийшли до влади, то велика частина бізнесу мігрувала.

Драник сказав(ла):
Нет. Я хочу работать в нашей компании, равной или превосходящей иностранные. Но таких у нас нет. В Советском Союзе, впрочем, тоже не было (если не считать военную промышленность)
Отже ви тепер не будете навчатись в Україні, бо це не перспективно? На навчання за кордоном у ваших батьків статків не стає. Не будете працювати, бо таких підприємств не існує (і не існувало)? Українською Незалежністю ви гидуєте (ставите під сумнів її доцільність) ... Що далі?

добавлено через 6 минут
Драник сказав(ла):
Европейский ВУЗы не купишь.

Все-таки ты прав. Всегда считал тебя разумным человеком, как видишь не ошибся. Объясни тогда, почему есть растущая во всем мире безработица, если всё настолько просто?
Питання примітивне, очевидне і риторичне:

Отже,
безробіття росте по причині зростання населення ("во всем мире") та механізацією (роботодацією) виробничих процесів ...

Більш того, безробіття (глобально) буде зростати гарантовано.

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
я не замовчую про геноцид комуно-більшовизму проти власного народу.
Так может, заодно вспомните сколько человек погибло голодной смертью в США во время великой депресии? Запад об этом естественно помалкивает.

Я лише спростував слова вашого діда (точніше викрив його у брехні), що релігія у срср не переслідувалась (у 80-х) ...
Его, верующего человека, не преследовал никто. Если не ошибаюсь, он даже выступал против войны в Афганистане, за что ему ничего небыло. Нужно узнать у него подробнее.

бо не зможете мою цитату привести де я підтримую США
Вы работаете в американской, а не украинской компании. Этого достаточно.

Друже, я власник цієї американської компанії, а ви ...
Да, я пока еще ничего не добился в силу своего возраста. Что ж, поздравляю вас с таким успехом. Могу я поинтересоваться, что за компания и где? Может, это все-таки филиал?

Отже ви тепер не будете навчатись в Україні, бо це не перспективно? На навчання за кордоном у ваших батьків статків не стає.
Я такого не писал.

А я десь стверджував, що ви так говорили?
Тем не менее, ответили так как будто говорил.

добавлено через 6 минут
Більш того, безробіття (глобально) буде зростати гарантовано.
...и куча безработных, нищих людей без покупательной способности будут очень довольны жизни в капиталистическом обществе. Отличнейшая перспектива!

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Драник сказав(ла):
Так может, заодно вспомните сколько человек погибло голодной смертью в США во время великой депресии? Запад об этом естественно помалкивает.
Навіщо? Тепер ви хочете поставити під сумнів Незалежність США?

Драник сказав(ла):
Его, верующего человека, не преследовал никто. Если не ошибаюсь, он даже выступал против войны в Афганистане, за что ему ничего небыло. Нужно узнать у него подробнее.
Сахаров також виступав проти війни у Афганістані і був НЕГАЙНО висланий.

Драник сказав(ла):
Вы работаете в американской, а не украинской компании. Этого достаточно.
Ідіотське твердження. Приблизно як "ти американський шпигун, бо користуєшся віндою"

Драник сказав(ла):
Да, я пока еще ничего не добился в силу своего возраста. Что ж, поздравляю вас с таким успехом. Могу я поинтересоваться, что за компания и где? Может, это все-таки филиал?
Це абсолютно самостійна та незалежна компанія. Ну а що до деталей, то вони не стосуються нашої теми.

Драник сказав(ла):
...и куча безработных, нищих людей без покупательной способности будут очень довольны жизни в капиталистическом обществе. Отличнейшая перспектива!
Перспектива дійсно паршива, тому суспільство має стати еволюціонувати від капіталістичної системи устрою до соціальної, зберігаючи свою національну ідентичність ...

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
Ну а що до деталей, то вони не стосуються нашої теми.
Нет, вы все-таки ответьте. Хотя бы в личку. Мне интересно знать.

Ідіотське твердження. Приблизно як "ти американський шпигун, бо користуєшся віндою"
Подскажете украинский аналог Windows? Вы могли бы работать в отечественной компании как настоящий патриот, но почему-то выбрали американскую. В чем же причина?

суспільство має стати еволюціонувати від капіталістичної системи устрою до соціальної
Аллилуя! Похоже всё не так плохо как казалось.

На США можно еще немало грязи накопать. Если вы так сильно волнуетесь по поводу голода в Украине прошлого века, то я напомню вам, что что численность населения на территории нашей страны постоянно росла в период с 1926 по 1991 года. После 93-го года она начала уменьшатся, в отличие от 30-х годов двадцатого века. Как так, у нас же незалежнiсть, демократия, изобилие доступных товаров?

добавлено через 14 минут
Це абсолютно самостійна та незалежна компанія.
Абсолютно самостоятельная независимая американская компания в Украине. Абсурд же получается, вам не кажется? Может все-таки филиал?

kolya

Гроза морей
Адміністратор
Повідомлення
577
Репутація
59
Драник сказав(ла):
Объясни тогда, почему есть растущая во всем мире безработица, если всё настолько просто?
Тому що технологія не стоїть на місці. Дешевше поставити пару роботів чим платити людям зараплату. Нехай візьмемо якийсь завод на якому працює 5000 чоловік, після модернізації, вироблена продукція збільшилась вдвічі і персоналу тепер потрібно 3000. на початку 18 століття взагалі через зростання технічного прогресу повстання виникло, тому що звичайні ремісники не могли конкурувати з фабриками.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8B

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
kolya,
А теперь главный вопрос - как можно найти работу, если людей в твоей профессии частично или полностью заменили роботами? Что делать, если предприятие уже набрало необходимое количество персонала, а у тебя только и есть что бесполезные знания? Автоматизация - не единственная причина безработицы. Есть еще приватизация, из-за которой тысячи человек теряют свою работу. Ясное дело, частному предпринимателю невыгодно держать больше людей, чем нужно.

В социалистической стране можно получить бесплатное образование на другую специальность, но в капиталистической такой трюк не пройдет. Придется бороться за выживание, считая каждую копейку с пособия.

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
бо не зможете мою цитату привести де я підтримую США
Вы уверены?
Син – Рижук Ярослав Сергійович, народився 06 травня 2007 року в м. Чикаго, США...
...Першим ділом ми зареєстрували його народження у українському консульстві у Чикаго. І лише через рік (!!!), спостерігаючи за безладом у нашій державі, усвідомлюючи, що Україна рухається у безперспективному напрямі, під час чергового перебування у США ми оформили малюку американське громадянство...
..Проте, з іншого боку, йому може стати снаги очолити Сполучені Штати і, сподіваюсь, він обов'язково скористається таким шансом. Уявіть тільки, з автобіографії майбутнього Президента США: "в період від 2009 по 200n роки відвідував садочок №7 у Нетішині (Україна) і т.д. ...".
Я працюю у американській компанії ...

Драник сказав(ла):
Вы могли бы работать в отечественной компании как настоящий патриот, но почему-то выбрали американскую. В чем же причина?
Аналогично с вашим ребенком, родившимся в США. Почему у него американское гражданство, а не украинское? Вы владелец американской компании, ваш ребенок - американец. И после всего этого вы утверждаете, что не поддерживаете запад?

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Драник сказав(ла):
Нет, вы все-таки ответьте. Хотя бы в личку. Мне интересно знать.
Це не стосується теми. Якщо захочете відкрити свою компанію - я вас проконсультую.

Драник сказав(ла):
Вы могли бы работать в отечественной компании как настоящий патриот,
Я працював у школі (спортивній) до 2006 року і, досягши піку кар"єри, змінив профіль, т.я. не залишилось мотивації (всі вершини скорені, всі цілі досягнуті) ...

Драник сказав(ла):
но почему-то выбрали американскую. В чем же причина?
В третій раз вам пишу ... я працюю у СВОЇЙ американській компанії. Причина на поверхні! Прийшли ваші прокремлівські повії і настільки ускладнили ведення бізнесу, що я призупинив діяльність своєї української компанії і відкрив американську ...

Драник сказав(ла):
Аллилуя! Похоже всё не так плохо как казалось.
Насправді все надзвичайно паршиво, адже вам не стає мізків зрозуміти, що Незалежність ЖОДНОЇ країни не можна ставити під сумнів, як, власне, факти Холокосту та Голодомору ...

Драник сказав(ла):
На США можно еще немало грязи накопать.
Як це стосується теми Незалежності України? Відкривайте нову тему і копайте ...

Драник сказав(ла):
Если вы так сильно волнуетесь по поводу голода в Украине прошлого века, то я напомню вам, что что численность населения на территории нашей страны постоянно росла в период с 1926 по 1991 года.
Відповідь на поверхні! Вимороли українців (не обов"язково етнічних) і завезли представників інших "братніх республік". Ваші батьки як попали на територію України? :D

Драник сказав(ла):
После 93-го года она начала уменьшатся, в отличие от 30-х годов двадцатого века. Как так, у нас же незалежнiсть, демократия, изобилие доступных товаров?
Повертайтесь на початок теми - я це вже пояснював.

Драник сказав(ла):
Абсолютно самостоятельная независимая американская компания в Украине. Абсурд же получается, вам не кажется? Может все-таки филиал?
Що у вас з мізками? Де я писав про американську компанію в Україні (цитати, будь-ласка)? І як це стосується теми Незалежності?

добавлено через 6 минут
Драник сказав(ла):
Аналогично с вашим ребенком, родившимся в США. Почему у него американское гражданство, а не украинское? Вы владелец американской компании, ваш ребенок - американец. И после всего этого вы утверждаете, что не поддерживаете запад?
:D :D :D Як народження дитини у США може свідчити про підтримку США? Де я писав, що малюк вийшов з українського громадянства? І як це стосується теми Незалежності Держави?

До речі, коли я писав про те, що Україна рухається у безперспективному напрямі, я мав на увазі таких як ви ... :cool:

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
Це не стосується теми. Якщо захочете відкрити свою компанію - я вас проконсультую.
Я и не прошу отвечать в тему. Спасибо, буду знать.

Відповідь на поверхні! Вимороли українців (не обов"язково етнічних) і завезли представників інших "братніх республік".
Об этом попрошу рассказать подробнее. Сколько человек в то время переселилось в Украину из других союзных республик?

Ваші батьки як попали на територію України?
Переехали в начале 95-го.

Прийшли ваші прокремлівські повії і настільки ускладнили ведення бізнесу, що я призупинив діяльність своєї української компанії і відкрив американську ...
Легко быть патриотом в хороших, пусть и чужих условиях. У вас осталось еще хоть что-то украинское, кроме места жительства и предков?

Де я писав про американську компанію в Україні?
Вы живете в Украине, и владеете компанией находящейся в США? Интересно...

Вот кусочек статейки про вас из соседней темы:
Легче всего бить себя в грудь и называться патриотом. Легко обвинять и оскорблять других в «недоукраинскости». Легко на телевидении устраивать показуху о том, какие мы «украинистые». Но эти же люди, которые патриоты только на камеру и на форумах, ни разу не возмутились, почему мы, играя у себя дома, даже наши фамилии пишем по-иностранному. Совсем скоро в Верховной Раде будет второе чтение законопроекта о языках. Подкупленные толпы снова будут стоять в Киеве, крича о том, как уничтожают «мову» и жалуясь, как мэр Львова, в Европу, что иная трансляция ведется на русском языке. Но эти же толпы покорно молчат, взирая на англизацию страны. Конечно, по их мнению, так и нужно, но этот пример вскрывает их сущность – холуйство и преклонение перед Западом. Вся их «незалежность» только и направлена что против остальной России, и они пальцем не пошевельнут ради настоящей независимости, т.к. боятся и знают, чего на самом деле хочет народ. Вот чего по-настоящему стоит весь «украинский патриотизм», которым нас кормят 20 лет, и против кого он в действительности направлен.
http://nstarikov.ru/club/18792

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Драник сказав(ла):
Переехали в начале 95-го.
Чому? Втікали від чеченської "компанії"?

Драник сказав(ла):
Легко быть патриотом в хороших, пусть и чужих условиях.
Це вам також дід-комуніст розказав, чи знайомі, що мандрували світом?

Драник сказав(ла):
У вас осталось еще хоть что-то украинское, кроме места жительства и предков?
За себе я впевнений, а ось у вас і цього немає. Ну може крім підліткового російського шовінізму ...

Драник сказав(ла):
Вы живете в Украине, и владеете компанией находящейся в США? Интересно...
Хм, здається вп"яте повторюю ТАК ("да", по-російськи). Можете розказати про це діду, тільки проконтролюйте, аби він за завичкою не побіг у кдб з доносом ...

Драник сказав(ла):
Вот кусочек статейки про вас из соседней темы:

http://nstarikov.ru/club/18792
Я можу порадити вам лікаря! У вас точно щось з мізками? Де там моє прізвище?

Ну а якщо по суті, то стаття не професійна... Але якщо у нас 17-й підліток може "авторитетно" оцінювати прогалини комуністичних країн, викладач ВиШу оцінювати підготовку єврочемпіонату і, в кінці-кінців, шапкокрад і гвалтівник ставати президентом країни, то дивуватись нічому ...

Драник

Користувач
Повідомлення
614
Репутація
5
Чому? Втікали від чеченської "компанії"?
Мать захотела вернутся на историческую родину. Как-никак её родители здесь родились

Я уже устал. Можно конечно накатать холиварчик страниц на сто, но это ни к чему не приведет. Вы останетесь при своём мнении, я при своём. Желаю вам удачи и дальнейших успехов. Скажу напоследок, что как человека я вас уважаю и восхищаюсь вашими достижениями.

kolya

Гроза морей
Адміністратор
Повідомлення
577
Репутація
59
Драник сказав(ла):
kolya,
А теперь главный вопрос - как можно найти работу, если людей в твоей профессии частично или полностью заменили роботами
Приходиться перекваліфіковуватись.
Драник сказав(ла):
В социалистической стране можно получить бесплатное образование на другую специальность, но в капиталистической такой трюк не пройдет.
А тепер після скорочення штату на заводі чомусь стало прибрано, покрашено, квіти на території посаджені. Запитання, чому власник підприємства зайнявся чистотою території? А відповідь проста тому що згідно закону, якщо проводиться скорочення посади, то дозвіл на звільнення працівника повинна дати профспілка, а вона дозволу не дала, от і перевели їх в прибиральники, а ті які добре себе проявили перевели на вищі посади. Так Ви праві якщо один раз навчався на бюджеті, то наступні вищі освіти тільки на платному. Але якщо було переведенняна іншу посаду підприємство може заплатити за навчання, хоча в більшості випадків такого не потрібно, так більшість практичних навиків можна здобути в процесі роботи.
Драник сказав(ла):
Ясное дело, частному предпринимателю невыгодно держать больше людей, чем нужно.
Абсолютно вірно, відкривайте той самий "Капітал" Карла Маркса там ясно написано, що в капіталіста є засоби виробництва і він наймає робітника, який даними засобами приносить йому прибуток.Так навіщо йому працівник який не приносить прибутків?

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Повідомлення
217
Репутація
107
Драник сказав(ла):
Мать захотела вернутся на историческую родину. Как-никак её родители здесь родились
Ну і слава Богу, що вона повернулась і ще й сім"ю з собою привезла!

Тепер нам (вам і мені) потрібно жити так і будувати таке соціальне (не плутайте з соціалістичним) суспільство, аби всі українці (не обов"язково етнічні) повернулися на свою незалежну й історичну Батьківщину і такі як я, перемістили свої компанії і виробництва на територію України, забезпечивши українців робочими місцями ...