Драник сказав(ла):
Насправді навпаки - дуже сумно. Ну і головне - ви не відповіли по суті. Повторюю: отже ви пропонуєте начхати на мілліони людських життів і продовжувати насолоджуватись життям ніби нічого не було?
Драник сказав(ла):
Ні, не втрачаєть - він (сенс) викривлюється.
Драник сказав(ла):
Уже обсудили. Я подтверждаю и не спорю с тем, что такая проблема имела место быть. Коммунистические фантазии здесь ни при чём. Коммунизм НЕ призывает красть пищу и расстреливать население. В этом виноват психически больной правитель.
Тоді в мене є чотири питання:
Це вам також дід розказав?
Всі комуно-вожді психи?
Яка наукова ступінь у вас, аби давати оцінку психічного здоров"я?
У вас у самого як з психікою?
Драник сказав(ла):
В Нетешине таких фирм нет. Да и во всей стране их мало. В основном иностранные.
Хм, тобто ви хочете жити "як за совка", але працювати у іноземній компанії? Напевно і отримувати більше ніж 120-150 крб, як отримувала основна маса людей у срср? Але це ж самовиключення!
Драник сказав(ла):
Насправді я описав свій випадок не для того аби вас потішити, а для того щоб підкреслити, що ви не в темі. Ви ж замість того аби визнати цей факт - образились.
Драник сказав(ла):
Летали всего-то четыре раза в год... Да вы были просто воплощением бедности!
Так, жили бідно! Мій батько був старшим сином у десятидітній сім"ї і мав відповідальність допомагати утримувати менших братів та сестер (вам взагалі щось відомо про відповідальність?) Моя мама жила у свого дідуся на сусідній вулиці, бо моя бабуся після війни не могла утримувати трьох дітей. Але ніхто ніколи не скиглив! Ви ж розпочинаєте свій життєвий шлях з звинувачень "всіх і вся", і проблему шукаєте не в собі а в тих, хто навколо вас.
Драник сказав(ла):
Спасибо, обязательно передам. Правильно делали. Работать и учится надо, а не по церквям расхаживать и ритуалы проводить.
Стоп-стоп? То що це виходить? Ваш дід брехав?
... власне це лише характерно для комуністів. Вони дурили людей раніше - тепер дурять своїх онуків, тому ви мене абсолютно не подивували ...
Драник сказав(ла):
Я огорчу вас, но не все отупевают с возрастом. Я вот наоборот, лет до 12-13 был искренне верующим человеком.
"Дурень думкою багатіє" (народна мудрість).
Драник сказав(ла):
Простите, нашел билеты за 8300 грн. В эконом классе.
Ну слава Богу! Тепер потрібно накопичити необхідну суму (клятих українських) грошей і приєднатись до митного союзу, повернувшись на історичну "родіну" (до діда). Там би ви могли зробити все можливе для того, аби авіаквитки стали настільки дешеві, щоб ви могли літати з Томська до Новосибірську щотижня ...
Драник сказав(ла):
Ага, не дочитываю... Когда же вы наконец поймете, что нам в любом случае пришлось бы участвовать в войнах! Или вы считаете, что независимая Украина может оградится от всего мира непроходимым барьером из радости и счастья?
Сподіваюсь ви вже зазначили свою ступінь у психіатрії. Тепер, якщо не важко, будь-ласка, зазначте ступінь освіти у політології. Тільки не зливайтесь, як ви це робите зазвичай ... :-[
Драник сказав(ла):
Sergiy Ryzhuk,
kolya,
Вы, кажется, оба работаете на ХАЭС? Посмотрим как хорошо вы заживете после приватизации энергоатома.
Мені не відомо, як п.kolya, але я черговий раз вас розчарую. Я працюю у американській компанії ...
Драник сказав(ла):
Вести бой на территории врага - не самая удачная тактика. Пожалуй, скоро перестану, так как тема начала идти по кругу. Кого мог переубедить - уже переубедил. С вами, по всей видимости, дела не пойдут.
І знову стоп! Отже ви розказуєте мені українцю, який проживає у своїй державі, що знаходитесь на ворожій території? Слухайте, але ж відповідь на поверхні - "Чємодан - вокзал ... і до дідуся"