І на диво (саме тут) найсмачнішою для мене виявилась краснопера! а вже за нею карась.
), я відчув удар щучки, підсічка і передача спінінга для сина для її вивожування і "транспортування" в лодку. Син справився з цим завданням.
доброго вечера всем!)
был сегодня на хранилище окунь клюет отлично поймал десятка 3 окунуней и два толстолоба один окого 3 кг второй около пяти ) вотаквот порыбачил) фото будет поже
ловил сначало воблерами окуней потом окунь начал отказываца от воблеров решыл поставить виброхвос манс головка 8 грам и под тот берег))А по-подробнее можно?
На что ловил...?
в смысле "под тот берег"?виброхвос манс головка 8 грам и под тот берег))
в смысле "под тот берег"?
на канале ловил?
фото не увидел, теперь вижу )на каком канале на фото думаю видно где ловил)))
да етот так к слову)))фото не увидел, теперь вижу )
но всё равно не понял где тот берег ))
. Ніколи б не подумав що в форелевих спінах такий запасс пружності, чесно кажучи приємно здивований.Вага 2.300Вчора вирішив потестити свій новий UL форелевий комплект на предмет роботи по окуню з різними приманками.Вийшов правда стрес-тест як для мене так і для спіна з котушкою. Поки я її витягував, від адреналіну і задоволення робив так як мій аватар. Ніколи б не подумав що в форелевих спінах такий запасс пружності, чесно кажучи приємно здивований.Вага 2.300
Федка , дякую за катухен, працює як швейцарський годинник.

под мормышку брал?