що буде куча інформації після акції
инфрмация по магазинам была, на акцию были приглашены.
а я більшість риби
запускаю !!!
а в тій водоймі не бачу резону
а в якій є резон??? в УТЦшному озеру??? тіпа всі говорять що воно біля дороги все видно і можна проконтролювати???
так чому ж там нема риби (крім сорної), чи тим хто промишляє сітками на сусідньому озері так тяжко через дорогу своє добро вночі перетянути? що стоїть з цього озера виловити рибу? та його сітками за декілька днів процідять. звичайно якщо запустити в малий "тазік" то звідти і легше потім зловити, а ось хто встигне перший, ви чи НЕви, про підводних мисливців я мовчу, для них ще 3-4 роки чекати.
і чим поганий тепличний земснаряд? Тим що велике озеро, з різноманітним рельєфом дна, з різними глубинами і перепадами глубин? тим що можна в одночас і покупатись там, і сімєю відпочити , і тим що ліс по одну сторону водойми , вода там найчистіша серед усіх озер?
ну да є идин мінус, про який говорять ті хто ..... тільки говорять(не буду вже висловлюватись) , що риба вся через канал в горинь піде.
як по мені то і що піде, що не піде, що вернеться, горинь у нас не така велика і глибока щоб там рибі задержуватись.
і те що плаваючи в озері я зустрічав нашу запущену рибу по всій водоймі, на каналі який до водосховища веде, а на каналі що до горині небачив.