Oleg_P
Користувач
- Повідомлення
- 225
- Репутація
- 20
- Вік
- 48
Федька сказав(ла):Oleg_P, можеш викласти фотки зі мною і моїм "крупняком". я також поулибаюсь
Я не можу тебе так підставити.
Федька сказав(ла):Oleg_P, можеш викласти фотки зі мною і моїм "крупняком". я також поулибаюсь
Федька сказав(ла):рибалка це творчий процес з елементами задоволення, а не тільки "цінна інфа" і "чьоткий атчьот", тому без гумору тут не обійтись)))
Oleg_P, можеш викласти фотки зі мною і моїм "крупняком". я також поулибаюсь
+1Oleg_P сказав(ла):А по-моему это флуд и бесполезные сообщения, так что Вам в тему Юмор, создавайте там подтему Рыбалка и прикалывайтесь сколько влезет
ловив на водохранціbigtot сказав(ла):Поконкретнее расскажи что это и как это и где ловил!??
троха не зрозуміле запитання=)) сподобалочь те, коли кльов на активні приманки скис, я ще зміг випросити десяток покльовокsmok_sv сказав(ла):Федя, и как первый улов?
smok_sv сказав(ла):ну что, поздравим нашего друга и моего кума Oleg_P с переходом на новый уровень
Олежка, расскажи нам ))
Федька сказав(ла):мабуть купив мультіплікатора, і тепер мочить сомів не падєцкі
а який номер нового рівня, і по якій системі?
acbar сказав(ла):Да, судячи з рівня і ціни на снасті ти мабуть вирішив мязи накачати на риболовлі. 250 грам спін + 300 грам мульт і ще джерк впертий на воді десь біля 20грам, так до весни і Апполоном станеш. Ти тільки руки міняй для спіна щоб обидві накачані були. Ну вбий мене, але не бачу сенсу в купівлі даного набору для ловлі. Ну дуже вже важко на наших запресованих рибалками водоймах, буде знайти щук на кіл 3 і більше ( а даний комплект для такої риби і призначений).Ну щож будем чекати звітів з рибалки джерком. Тільки риба зфотографована на кухні в раковині ( як на попередніх звітах) до уваги не береться, так рибачити можуть усі.
Ну звичайно із св,ятом тебе, ні хвоста ні чехуї.
Не знєш - не пиши. Мій спін важить 135 гр., а твій скільки? І з джерками ти не вгадав, вони набагато важчі - від 20 до 150 гр. (ті що я купив - 17, 36, 70 гр.). А мульт дійсно 300 гр.acbar сказав(ла):250 грам спін + 300 грам мульт і ще джерк впертий на воді десь біля 20грам
acbar сказав(ла):Ну вбий мене, але не бачу сенсу в купівлі даного набору для ловлі. Ну дуже вже важко на наших запресованих рибалками водоймах, буде знайти щук на кіл 3 і більше ( а даний комплект для такої риби і призначений).
acbar сказав(ла):Зараз правда надоїдає одна думка про джерковий спін з мультом, але тут потрібно лодку мати . А щоб возити лодку потрібно автомобіль купувати, от я і думаю та ну його нафіг за для одного спіна стільки витрат
acbar сказав(ла):Ну щож будем чекати звітів з рибалки джерком.
acbar сказав(ла):Тільки риба зфотографована на кухні в раковині ( як на попередніх звітах) до уваги не береться, так рибачити можуть усі.
благодарний ти наш, а чи не рано ти записав себе в неперевершеного гуру? тебе досі розпирає від власної гордині і обідиOleg_P сказав(ла):А навіщо писати звіти, якщо в нас дуже неблагодарні форумчани. Наприклад, після написання повідомлення №1504 до мене звернулось 5 форумчан з запитанням "Де ти ловив?" і не один з них перед цим не нажав кнопочку "дякую" за це мое повідомлення. От і думаю навіщо тратити на цих неблагодарних... свій час.
поки не видно...)))Oleg_P сказав(ла):Ну и ладно, я решил пересмотреть свое отношение к этому. Прикалывайтесь на здоровье, но флудить не надо!
Федька сказав(ла):благодарний ти наш, а чи не рано ти записав себе в неперевершеного гуру? тебе досі розпирає від власної гордині і обіди
Федька сказав(ла):дядько акбар - вєлікій профі він ловить і відпускає (доречі помітив, що тільки французи цілують своїх риб=))), а у нас бояться хробачків), а фоткати не встигає, патамушо процес в першу чергу.