Oleg_P, прочитав я твої останні пости і склалось враження що ти ще з дитинства не вийшов в повній мірі.Мій шутливий ( хоч в кожній шут...і єдоля правди )пост по джерковому комплекту ти розібрав на часточки і із таким ображеним стилем то все понаписував. Тай репутація тобі навіщось дуже потрібна ... дитинство то все. Репутація заробляється не прискіпливим відношенням до того що тобі сказали, а вмінням слухати те що кажуть, своїми справами і відношенням до людей. Замісь того щоб прочитавши мій пост запитати , чому такий скептицизм до того і що зроблено не так,ти влаштува розбір по повній програмі. Просто ти йдеш не зовсім вірним шляхом. Повір мені купивши "салмовський" джерк за такі гроші, ти не відчуїш і десятої долі насолоди від роботи цією снастью, швидше за все ти так і не зможеш зрозуміти всіх тонкощів і нюансів джерку.Адже джерки і слайдери пасивні приманки і анімувати їх прийдеться ручками і тим що в тебе в ручках. А в ручках дрючок який абсолютно не дасть відчути роботу приманок і робити з ними те що потрібно для того щоб вони ловили рибу.Купивши гарну дорогу і робочу паличку, навіть якщо і цей метод тобі не підійде, ти завжди її зможеш продати, але ти точно будеш знати що ти до кінця зрозумів і відчув те що називається джерком. А спіни в мене дуже легкі і дуже дорогі. І кожен під конкретний вид рибалки. Для мене рибалке це не кількість впійманої риби, вона мені не потрібна, а те естетичне задоволення від володіння і гри на справжньму інструменті. Повір грати на акордеоні набагато приємніше ніж на губній гармошці, хоча по суті і те і інше гармошка.