Buhgalter сказав(ла):Підскажіть будьласка як варити мастирку??? А то в мене вона не тримається кучі... мало манки чи багато???? Може ще щось тре добавити???
а які там ціни зараз?AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Був там на минулих вихідних. Відвів душу на поплавчанку, відмінний кльов плотви. На фідер зловив пару невеликіх карпів і зо 3 гарних карася)

Не знаю, ми ловили безкоштовно)BABAY сказав(ла):Скильки коштуэ доба?
Алек_сей сказав(ла):Подскажите где это - Гнилуха? (можно в личку). Как туда проехать на машине или велике. На что там ловят, ну удочка или спиннинг.
и ещё, в плане подкормки, что брать?
Не судите строго, я начинающий. Просто появилось свободное время, а комп надоел.

точно там, ну може на метрів 10 помиливсяnithwich сказав(ла):Це ви приблизно десь тут?

Oleg сказав(ла):Сьогодні метою рибалки насамперед було тестування спінінга знайомого, та хотілося знайти хоча б одненького головника на річці.
На річці вода за ніч дуже піднялась, була тільки одна головникова покльовка на мікроколебалку.
На озері були покльовки на джиг і на твіч. А ще був непоганий вихід окуня коли клювало на усе і зразу, але тривав трохи більше півгодини. Спочатку за звичкою усіх відпускав (як на водосховищі), потім на дві сковородки узяв додому![]()
![]()