Рыбалка

• Автор теми Автор теми MaX
  • Дата створення Дата створення
рибаки-аматори!дайте будь-ласка номер тел.ВОХРи на рибхозі.дякую

Улюблена Горинь

"Сьогодні не поганий день, хоча цієї ночі вже не було так тепло. А зранку взагалі здається, що літо вже закінчилось. Але коли з'явилось сонечко на горизонті я вирішив підібратися ближче до перекату, і там пошукати собі щось на сніданок. Малявки вже тут, снують туди сюди, хапапають усе що впаде. Я зайняв своє улюблене місце і почав чекати що мені принесе ріка.

Як виявилось чекав я не довго. Мені майже на голову падає коник-стрибунець! Звідки? Чому саме сюди? Всі коники зараз ліниво повзають у мокрій траві. Але довго розмірковувати не було часу, бо течія досить швидка і вмить підхопить цей лакомий шматочок. Я піднявся до поверхні та й вхопив його. Тільки но почав смакувати, одразу мене потягнула невідома сила. Потім була боротьба, мене хтось вхопив і я опинився на повітрі. А вже за мить я трохи шокований і дезорієнтований пливу по рідних місцях, та шукаю затишок щоб прийти в себе та відпочити.

Коники-стрибунці наспраді дуже смачні, але тепер я буду обережніший і не буду зразу хапати все що впаде на голову."

(с) Гориньський Головень

Oleg
цей перекат десь біля виходу?

вчорашні вечірні трофеї з водохранки.на мою думку їсти рибі хотілось, але те на що вона охоче кидалась неможливо закинути,ітак трохи оставив на дні морському,тільки вчора куплені вертушки і твістера.довелось дразнити воблером.із-за доброго врожаю під берегом кропиви,дуже багато сходів,треба костюм або човник

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    240.4 КБ · Перегляди: 83
Крим. Ласпі.

Вперше взяв на море спінніг, з прицілом на джиг. Колись на мідії памятаю ловилось і зранку і вдень і увечері... Сподівання трохи не випрадались, але деякий опит отримав і звичайно ж задоволення від рибалки на новій "калюжі":-)

IMG_0727.jpg

Вдалось порибалити лише два дні. Зранку першого і другого дня було дуже скучно, спіймав тільки пару зеленушок. Але розмір мене приємно вразив, на мясо раніше попадались в 2-3 рази менші.
IMG_0713.jpg

IMG_0716.jpg

IMG_0724.jpg

Ввечері було трохи веселіше, обидва дні кльов розпочинався як за розкладом, о восьмій годині. Спочатку підходила ставридка, а пізніше підключалася скорпена. Усе невеличке, крупніших йоршів так і не бачив. Після сутінків активність знову вимикалася. Серед приманок у мене найкраще працювали пасивні хробаки і твістери. Проводка: звичайна джигова, або проволочки.

IMG_0730.jpg

IMG_0731.jpg

Сегодняшний вечерний улов на Горине)
ee9fae554a3b.jpg

_Батя_ сказав(ла):
Сегодняшний вечерний улов на Горине)
Бачу що карасикі проскакують постійно, а не пробували іншу насадку підібрати саме під карасів?

Ну сегодня карасик и густырька брали охотна на червяка)

Хотел спросить у знающих рыбаков что это за рыба ниже густырьки,не верховодка точно так как она не ростёт больше 20 см и не сопротевляется как хорошый карась ?
eb41b774e3ba.jpg

Спасибо,значит всё таки правильно подумал)

Сегодняшний вечерний улов на Горине,опять был пойман елец)
f1ce6d6f4d06.jpg

самая лучша риба в бочаниці

Єльці

_Батя_ сказав(ла):
Хотел спросить у знающих рыбаков что это за рыба ниже густырьки

Як вже вірно відповіли - це яльчик.

Хотів ще додати що останні пару років стало їх набагато менше, і вже занесені в Червону Книгу України. Вони є показником чистої води.

Раніше на коників-стрибунців яльчиків ловив дуже багато, а на спінінг попадалися тільки найбільші (до 300г). А зараз майже не попадаються, інколи невеличкі.
На фото мій останній, виловлений на спінінг в 2009 році.

Гнилушка

Поздоровались, пофоткались і розійшлись:-)

IMG_0888-1.jpg

IMG_0904-2.jpg

IMG_0934-1.jpg

IMG_0943-1.jpg

IMG_0979-1.jpg

IMG_0959.jpg

IMG_0938-1.jpg

Steelfrag сказав(ла):
творіння вінницьких майстрів, але не "головастик"
тонучий, залізна лопасть, дуже високочастотна гра

Oleg сказав(ла):
творіння вінницьких майстрів, але не "головастик"