The Dark Lord
Користувач
- Повідомлення
- 11
- Репутація
- 0
я вижу ты сдесь особый фраер?хо4еш что то мне абиснить ?TelweN сказав(ла):народ!давайте создамо групку АНТІ-ТЕКТОНІК.Будим вибивати цю заразу з голови.> ]:->
Поперше я вас не обзивав,ви може нормальні пацани,но занімаєтеся чіпухою,і єслі ви цим перед дівками рісуєтися,то краще її кудась зводити.TelweN,
я давно дивуюся менталітету нашого міста! і ти, тому приклад! якщо ти не такий, як інші, значить ти якийсь покидьок!? подобається людині танцювати і вона танцює, а на таких як ти я сам би валив з гори, таке відчуття що ти з інкубатора як і основна маса!
ІМХО!
?TelweN сказав(ла):пацан похожий на бабу(як емо)
воа на таких як ти я сам би валив з гори, таке відчуття що ти з інкубатора як і основна маса!
ІМХО!
а тепер дивисьти мене обізвав бабою
ти умнік,це хтось пише.Ти сам навчися читати і понімати а потім вже комусь розказуй.адіос мачалкас.багато хто пише шо цей танець ніякий,шо пацан похожий на бабу(як емо),
багато хто, це хто? де твоя власна думка? якщо багато хто скаже тобі йти вішатися, підеш? із-за цього я написавTelweN сказав(ла):багато хто пише шо цей танець ніякий,шо пацан похожий на бабу(як емо)
арівідерчі мучачо!W15p сказав(ла):таке відчуття що ти з інкубатора як і основна маса!
піду.якщо багато хто скаже тобі йти вішатися, підеш?
таке було всігда.на кожен стиль,культуру є ті хто їм перечив.від цього некуда не дітись.Напрімер ємо,їм так ламають кайф шо ну його н.....Я непойму тікі одного нашо ломать кайф іншим стилям???