- Повідомлення
- 1 469
- Репутація
- 7
- Вік
- 40
тю таке скажеш один Алвеш може забити з середини поля я вже мовчу як він атаки може розганяти
ну і всьо, в захисті по-моєму лише він із основних.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):тю таке скажеш один Алвеш може забити з середини поля я вже мовчу як він атаки може розганяти
І навіть з таким захистом - ні одного удару в ствір воріт Барселони за весь матч від Арсеналу)))))))NoMoneyNoCrysis сказав(ла):Арсенал палюбому повинні сьогодні забивати
з такою четвіркою захисників як у Барси їм би хто завгодно забив би
Спраа Алвеш, зліва Бускетс, в центрі Абідаль і Адріано якщо я правильно все зрозумів
Ну чого в кінці не поганий вихід був як Аршавін віддав пас на Бентнера забий він гол і все 1/4 у Арсенала, але скільки моментів було у Барселони після забитого 3-го мяча, так що Арсеналу ще круто повезло що Алмунія рятував бо рахунок міг би бути катастрофічнимЗнахарь сказав(ла):І навіть з таким захистом - ні одного удару в ствір воріт Барселони за весь матч від Арсеналу)))))))
як то кажуть "ибо нефиг"Знахарь сказав(ла):Де Росси влип
красавела братела...=)Знахарь сказав(ла):удар в лицо Дарио Срны.
Хай не боїться попадуть знов на Шахтар, тільки щас Тотенхем не той шо був в 2009NoMoneyNoCrysis сказав(ла):В следующем раунде не хотелось бы встретиться с "Барселоной", но поживем-увидим.
ВідеоЗнахарь сказав(ла):удар в лицо Дарио Срны.
Звичайна гра на публіку, що ж тут незрозумілого то? -) В кожному матчі публіка тільки таких моментів і чекає (ну і само собою цікавої гри).ALik сказав(ла):а той вже впав
не так слухай, можна просто впасти або хатя б якось присісти но ж не так як він а ж вивернувся ніби йому хребта ламають...psix сказав(ла):Звичайна гра на публіку,
коли міля останній раз отак симулював? давай дату і матч...NoMoneyNoCrysis сказав(ла):Мілевський би там мабуть ваще б корчився ніби всі зуби потіряв.