бенітес красавчик, як говорив так і вийшло.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):а Торес просто красава
та ужас нах... сидів чекав, включив тєлік а 1+1 завісло =-O так хотів подивитись...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):вівторок 11 березня канал 1+1 00:20 незаю чого так пізно, мабуть запис будуть показувати, ну і я постараюсь теж записати.
та тут переможців зразуж видно... хоча тодіб півфінали булиб цікаві - 4 англійські клуби...roma-ua сказав(ла):Я б хотів побачити такі пари:1 Мю-Барса 2 Рома-Арсенал 3 Фенербахче-Ліверпуль 4 Шальке-Челси
Мені здається в фіналі буде Ліверпуль-МЮ...laim сказав(ла):Виграє найкращий!!! Мені здається МЮ!!!
А ше може в фінал вийти Барса не подумав!!!vasik сказав(ла):Мені здається в фіналі буде Ліверпуль-МЮ...
І полюбому МЮ всіх накаже і кубок буде в них...
Може вийти і Барса,я сказав свою думку...laim сказав(ла):А ше може в фінал вийти Барса не подумав!!!
Да, булоб не погано!FIFAyer сказав(ла):Лівер красава!!!!!
Дуже хтів би побачитти пари: МЮ-Барса, або Челсі-Барса!
Якщоб зіграли вони разом,побачили хто сильніший...laim сказав(ла):Ну всьо такі МЮ мені кажеться Сильніший за барсу!!!
Хто зна може так воноі буде!!!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):в 2007/08 .... ? а може знову Арсенал-Барселона? (а може Арсенал? )
в тому році тоже всі кричали шо МЮ виграє....vasik сказав(ла):І полюбому МЮ всіх накаже і кубок буде в них...
Ну то кричали в тому році,а я кажу в цьому ...Yaris сказав(ла):в тому році тоже всі кричали шо МЮ виграє....
Да жалко шо Мілан вилетів я болів за мілан і за МЮ!!vasik сказав(ла):Якщоб зіграли вони разом,побачили хто сильніший...
Але я всеодно за МЮ
Я вобщето за Мілан,але нажаль воно вилетіло...:-(
Правильно. Я те ж вважаю, що Арсенал буде в фіналі, як мнімум.vasik сказав(ла):Арсенал може вийти в фінал,як вони виграли Мілан
То можуть і виграти Лігу Чемпіонів!!!