Uefa champions league

• Автор теми Автор теми Фόбоς
  • Дата створення Дата створення
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):
Да Рома показала свою гру на високому рівні, Реал після вилучення виглядав дуже розгубленим, дуже поспішали тому й багато помилок й неточостей в передачах, і талійці в свою чергу гарно захищалися всю гру ну і завершальний гол Вучініча закрив питання хто піде далі.
Верніть Реалу Капелло :'(
Я лично не могу переваривать Реал. Причина тому что у команды и так пиар дальше чём можно было представить.
Извеняйте болельщики Реала но и правда хочется интриги.. как например сегодня:-) ;-)

На счёт Капело согласен да тренер хороший тренер, и Реалу как раз он подходит.

miwania сказав(ла):
пиар дальше чём можно было
Це раніше в них піару по вуха було. А зара доволі непогана команда, яка весь свій піар поспихувала і почала грати.
Зара більше піару в Інтера, ті то скупили все, шо можна було!!!

Champion League 1/8, Вчерашние Результаты :-)
А тоетсь ответные матчи 1/8 финала.

miwania сказав(ла):
Причина тому что у команды и так пиар дальше чём можно было представить.
Ну піар думаю команда в продовж багатьох років заслужила нагадаю те що Реал і зараз рахується найбагатшим клубом. Я нескажу шо я аж аж за Реал я впершу чергу за красивий футбол, але незнаю чого мене бісять Італійські клуби, занадто жорстокі, занадто хитрі, занадто багато слави за останні роки. Хоча кожен грає як уміє і сьогодняшний матч тому доказ, Рома памятає
FIFAyer сказав(ла):
коли вона виграла перший матч в МЮ в гостях і думала що путівка в руках, це як то кажуть не дооцінити суперника. Цей раз Реал припустився тої самої помилки.

занадто жорстокі, занадто хитрі,
Я рахую що Рома одна з найнедисциплінованіших команд. Недалеко ще Інтер ходить.
А в Португалії все походу до пенальті йде.

FIFAyer сказав(ла):
Це раніше в них піару по вуха було. А зара доволі непогана команда, яка весь свій піар поспихувала і почала грати.
Зара більше піару в Інтера, ті то скупили все, шо можна було!!!
угу возможно но есть собственная академия в которой угу какие игроки закисают... . поверь они могли и не тратить на этих игроков которые сейчас имеются в составе... .
А из-за чего меня немного ненависть появилась к Реалу это из-за что не корректно относятся к игрокам которые есть у них.
+ я тогда болел за реал когда был Фернандо Редондо. Стив Макманаван, Роберто Карлос, Ельгера... во общем чемпионский "Королевский" состав.:-) ;-) лично мне Очень сильно нравился Фернандо Редондо

miwania сказав(ла):
А из-за чего меня немного ненависть появилась к Реалу
Та у мене у самого Реал в печінках сидить. Єдина команда яка не подобається в Іспанії(дуже подобалися колишні Депортиво і Валенсі).
Ну ще більше ненеавиджу Італійців (Інтер, Рома, Ювенту), хіба один Мілан подобається. Тому я був за Реал.

Ну піар думаю команда в продовж багатьох років заслужила нагадаю те що Реал і зараз рахується найбагатшим клубом.
угу вотетим он меня бесит. Ево знают как чепмпиона которым он есть.:-( 8-)
Я нескажу шо я аж аж за Реал я впершу чергу за красивий футбол, але незнаю чого мене бісять Італійські клуби, Хоча кожен грає як уміє і сьогодняшний матч тому доказ, Рома памятає
Не вот именно что итальянские футбол на счет денег как раз потерял много ,а вот Испанский ой-йо-йо как за последнии года. поднял свой чемпионат но и стемже поднял бабки
больше всего с чемпионатов которые сейчас фигурируют я придпочитаю "Родину Футбола". А вот Италия и Испания это всё чемпионаты в которых и правда есть то что бы перечислил
занадто жорстокі, занадто хитрі, занадто багато слави за останні роки.
Я итальянский футбол не люблю но ещё больше не люблю ИСПАНСКИЙ. Да много кто болеет за Барсу, Валенсию, Вилья-Реал, Реал, Мальорку ... и другие клубы.

Все в португалії пенальті починаються!!!!!!!!
Таке дійство пропускаєм.
ОГООО Порту з 80 хв в меншості і вже наколотило по воротам Шальке 30 ударів=-O =-O =-O проти 11 німецьких

FIFAyer сказав(ла):
Та у мене у самого Реал в печінках сидить. Єдина команда яка не подобається в Іспанії(дуже подобалися колишні Депортиво і Валенсі).
Ну ще більше ненеавиджу Італійців (Інтер, Рома, Ювенту), хіба один Мілан подобається. Тому я був за Реал.
Депотриво Лакоруния , Валенсия, Атлетико это в прошлом мои любимые команды. когда у них играли те игроки которые не позволяли себе так широко рот раскрывать. 8-) :-[.
В продолжение темы ненависти к РЕАЛУ. после того как они скупили почти всех самых лучших игроков и на протяжении нескольки лет скупляли их вот тогда мне полное отвращение команды. Но и в этот момент команда начала сгибаться, в позу Z.

добавлено через 1 минуту
FIFAyer сказав(ла):
Все в португалії пенальті починаються!!!!!!!!
Таке дійство пропускаєм.
ОГООО Порту з 80 хв в меншості і вже наколотило по воротам Шальке 30 ударів=-O =-O =-O проти 11 німецьких
Мдец хотел бы посмотреть этот матч. :-( :'( 8-)

miwania сказав(ла):
Мдец хотел бы посмотреть этот матч.
А шо у нас у нічному показі, не ця баталія случайно??? В кого програма ?

добавлено через 1 минуту
Все Шальке пролазить далі!!! Угадав половину, позор!
- Серия пенальти завершена.
- Джонс (Шальке-04) реализует пенальти.
- Лисандро (Порту) не реализует пенальти (вратарь).
- Халил Алтынтоп (Шальке-04) реализует пенальти.
- Бруну Алвеш (Порту) не реализует пенальти (вратарь).
- Ракитич (Шальке-04) реализует пенальти.
- Лучо Гонсалес (Порту) реализует пенальти.
- Рафинья (Шальке-04) реализует пенальти.

FIFAyer сказав(ла):
А шо у нас у нічному показі, не ця баталія случайно??? В кого програма ?
01.15 Футбол. Лига Чемпионов. "Челси" (Англия) - "Олимпиакос" (Греция)

добавлено через 3 минуты
хотел бы посмотреть но завтра(Сегодня) рано подниматься.. :-(

miwania сказав(ла):
01.15 Футбол. Лига Чемпионов. "Челси" (Англия) - "Олимпиакос" (Греция)
Можеш 48 хвилин подивитись, хоть 3 голи побачиш.
А не люблю дивитись матчі в записі, якось воно не то, навіть якщо рахунку не знаєш.

FIFAyer сказав(ла):
Можеш 48 хвилин подивитись, хоть 3 голи побачиш.
А не люблю дивитись матчі в записі, якось воно не то, навіть якщо рахунку не знаєш.
Не я наврено скачаю голы с инета и посмотрь.. или по телеку посмотрью новости .:-)
А сейчас Люлили. а то в 6-ь не встану.

miwania сказав(ла):
А сейчас Люлили. а то в 6-ь не встану.
Та я тоже буду тримати курс до ліжечка, а то шо то, тіки ми з тобою в двох обговорюємо Лігу. Ти уйдеш, буду сам себе цитувати, не гарно якось!:-)

Реал Мадрид

Я не розумію , чьому ви так гонете на Реал зараз нормально команда, майже без ніякого піару Бекхем пішов і все , його не стало (піару) ....А на рахунок вчьорашніх матчів то жаль мені Реал , але більше жалко РАуля . Класний гравець , і голи з офсайда може забивать, щоб ніхто не бачив:-)Скоро кар"єру закінчує хотів ,щоб ще пограв але ...... А якби Челсі не виграв то було б тоді і трєніру і ігрокам так що в них вибору не було .... 8-) *THUMBS UP

Bogdan сказав(ла):
Я не розумію , чьому ви так гонете на Реал зараз нормально команда, майже без ніякого піару Бекхем пішов і все , його не стало (піару) ....А на рахунок вчьорашніх матчів то жаль мені Реал , але більше жалко РАуля . Класний гравець , і голи з офсайда може забивать, щоб ніхто не бачив:-)Скоро кар"єру закінчує хотів ,щоб ще пограв але ...... А якби Челсі не виграв то було б тоді і трєніру і ігрокам так що в них вибору не було .... 8-) *THUMBS UP
:-D :-D :-D Да Рауль красавец, игрок не то что бы классный, почти всю жизнь играет в одном и том же клубе... . Как все это не надоело.?
На счёт Бекхема, согласен с тобой главный пиарщих ушол в Америку дальше пиарить, новые рекламы снимать.
Bogdan сказав(ла):
Я не розумію , чьому ви так гонете на Реал зараз нормально команда, майже без ніякого піару
почему я гоню?- могу объяснить, клуб мне не нравиться, так что могу свою мысль высказать, а тебе не буду навязывать твоё отношение есть твоё. Мне от жаль только одного игрока РАулья что он там уже "фиг"зна скоко гныет (в хорошом смысле этого слова).

результаты 2-ого дня оветных матчей Champion League 2007-08 1/8 final

Хто мені пояснить таку штуку???
Вот візьмем статистику любого матча(наприклад вчорашніх):
Удари по воротам 20
Удари в ствір 10
Удари повз 5
Чого повз+ствір не = загальній кількості ударів(по лозіці повинні дорівнювати). Куда вони летять, як не вствір і не повз. Ніх. неможу поняти. І це не помилка, в кожному матчі така ситуація.

FIFAyer сказав(ла):
Чого повз+ствір не = загальній кількості ударів(по лозіці повинні дорівнювати). Куда вони летять, як не вствір і не повз. Ніх. неможу поняти. І це не помилка, в кожному матчі така ситуація.
а може це удари які блокірують ігроки, удар був, а до воріт не долетів=)..