І пенальті Роналдо незабив.Я думаю МЮ виграє 2-13o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):хехе пенальті
І пенальті Роналдо незабив.Я думаю МЮ виграє 2-13o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):хехе пенальті
а ось хто арбітер ну тоді сьогодні буде багато дуже багато штрафних і пенальті і навіть вилученьYaris сказав(ла):Главный судья: Массимо Бузакка (Швейцария);
та да бачу на правому фланзі біля воріт МЮ то Замброта то Деко бігає,FIFAyer сказав(ла):но вже взяла гру в свої ноги!!!!
та шось і з близька пока шо не дуже то стріляють хоча можливості булиFIFAyer сказав(ла):Шось обидві команди розігрують до вірного, не хочуть бить з далеку ніяк.
Я думаю ситуація зміниться, якшо влетить перший гол!!!!!!!!!!!!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):та шось і з близька пока шо не дуже то стріляють хоча можливості були
у якшо влетить мерший мяч тут мясо буде і так багато фолів хоча як не дивно карточок немає хмм чи це Бузака тільки Україну так любитьFIFAyer сказав(ла):якшо влетить перший гол!!!!!!!!!!!!
FIFAyer сказав(ла):хехе пенальті
добавлено через 46 секунд
перекладина
як то не видно а хто кутові подає ? Бач немає Гігза приходиться міняти профільFIFAyer сказав(ла):Руні вобще на полі не видно....................
Хіба, шо дощ піде і тількиlazer сказав(ла):О Анрі вийшов зараз буде погода