- Повідомлення
- 1 469
- Репутація
- 7
- Вік
- 40
да 2 роки назад грав проти барси а це вже за барсу :-\ велике цабеlazer сказав(ла):О Анрі вийшов зараз буде погода
да 2 роки назад грав проти барси а це вже за барсу :-\ велике цабеlazer сказав(ла):О Анрі вийшов зараз буде погода
lazer сказав(ла):О Анрі вийшов зараз буде погода
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):lazer бач ти був дещо правий пару раз прострелив Анрі але сар бере
а патамушо барса на поле...., а не ромаDjFuflik сказав(ла):МЮ не з тієї ноги встало чи що, зовсім не видно тієї гри, на яку вони здатні....жаль!
Та та твоя Барса, єлі ноги від Шальке унесла!!!!!Yaris сказав(ла):а патамушо барса на поле...., а не рома
ти матч вчорашній дивився?? вчора мю єлі ноги уніс....FIFAyer сказав(ла):Та та твоя Барса, єлі ноги від Шальке унесла!!!!!
Дивися! Один матч не показник, якшо Барса і в матчі відповіді покаже таку гру, тоді питань нема! Але я бачив 2 матчи проти Шальке і один проти МЮ, поки не на користь Барси!!!!Yaris сказав(ла):ти матч вчорашній дивився?? вчора мю єлі ноги уніс....
я думаю шо якраз на користь.... барса не пропустила гола,і це великий плюс, МЮ буде осторожнячать в себе дома, бо якшо барса заб*є, то їм буде ппцFIFAyer сказав(ла):поки не на користь Барси!!!!
Я мав на у вазі 2 протистояння проти Шальке і одне проти МЮ, де були 2 різні команди, якщо Барса зостанеться тією самою командою, шо і в першому матчі тоді........... а так Шальке наваляло(50 ударів в калітку)Yaris сказав(ла):барса не пропустила гола,і це великий плюс,
...Yaris сказав(ла):ти матч вчорашній дивився?? вчора мю єлі ноги уніс....
...Барсу в Манчестері(це буде в вівторок) від розгрому спасає тільки той факт, що в суботу МЮ грає на виїзді проти Челсі...і якщо Фергюсон виставить в Лондоні основу...то дійсно в Барселони буде багато шансів пройти в фінал...тоді буде повтор минулорічного півфіналу, коли МЮ здав матч Мілану, за аналогічних обставин...Tr@mP сказав(ла):0-0 в пользу барсы, теперича астарожничать будед эМ.йУ...
Думю раді такого МЮ може дозволити один матч спустити, а от Челсі це точно буде тужитися а їм в середу грати тежЗнахарь сказав(ла):що в суботу МЮ грає на виїзді проти Челсі...
да ладно, был момент у это"о(начало второго, пятка иньесты), на повторе было видно что щель была приличная и ван дер сар не спасал - вот только камерунец промазал...Знахарь сказав(ла):ні одного гольового моменту біля воріт МЮ...
а м.ю. от разгрома в родных стенах спасёт только то - что барса увы не в форме...*CRAZY*Знахарь сказав(ла):Барсу в Манчестері(це буде в вівторок) від розгрому спасає тільки той факт, що в суботу МЮ грає на виїзді проти Челсі...і якщо