- Повідомлення
- 1 469
- Репутація
- 7
- Вік
- 40
прийміть мої співчуття ви вірили."Реал" (Мадрид, Испания) 11 25.00%
хех жаль той Мілан,а коментатори кстате правильно кажуть: Мілану потрібні нові гравці і нова кров бо з цим складом діла вже не будеDevL_MayCRy сказав(ла):"Манчестер Юн." 4-0 "Мил
Та це проклятий клуб=) вони вже 6 років не пробиваються в 1/4!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):сушай абыдна да!
МЮ вкотре довів перевагу англійського футболу над італійським, прекрасний матч і результат теж радує
щодо реалу то має бути соромно, стільки бабок вкинули і в 1/4 не потрапили - завтра мабуть знов нового тренера будуть шукати.
прийміть мої співчуття ви вірили.
Ага і з ним пів команди ще на 500 млн*ROFL*3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):завтра мабуть знов нового тренера будуть шукати.
яб не сказав, якби Неста грав у захисті і Кахабер, результат був би іншим, а от те що тренер ліванув від них оце і є їхньою проблемою, Леонардо тримає команду на балансі, але як бачимо не достатньо для ЛЧNoMoneyNoCrysis сказав(ла):Мілану потрібні нові гравці і нова кров бо з цим складом діла вже не буде
ну судячи з протистояння Баварія - Фіорентина мабуть таки німці обійдутьDevL_MayCRy сказав(ла):И будем надеяться, что Германия не обойдет нас в рейтинге УЕФА», - сказал Абете.
а він тут вже причому?Знахарь сказав(ла):Янукович при владі....))) і ми пропускаємо самий найкращий матч))) Челсі - Інтер....і будемо дивитися московську команду ЦСКА...яка влетить Севільїї 3-0))))....із за цього матчу я вже Януковича не люблю
ахаххаха ну ти гониш ти віриш НЕТу?NoMoneyNoCrysis сказав(ла):в неті пише шо має щяс іти матч Севілья - ЦСКА
але ж показують то Челсі - Інтер=)
Да ЦСКА молодці...а от на рахунок Інтера і Челсі я писав колись :3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):отак то воно буває
Шось Рома твої прогнози ні на рахунок Челсі ні на рахунок ЦСКА не справдилися
ще чого доброго німці завтра барсу виб"ють
ну давай конкретніше ст. 71Знахарь сказав(ла):от на рахунок Інтера і Челсі я писав колись :
Знахарь сказав(ла):Ладно хто тоді зі мною поспорить?..що цього року Челсі візьме ЛЧ...жду.