Ну хотя би від сильнішого суперника, а не від турків. ОбідноOzzy сказав(ла):ну велитілаб в слідуючому крузі, яка різниця...
Ну хотя би від сильнішого суперника, а не від турків. ОбідноOzzy сказав(ла):ну велитілаб в слідуючому крузі, яка різниця...
Я также болел за Севилью, но не сказал что турки мальчики для битьяFIFAyer сказав(ла):Ну хотя би від сильнішого суперника, а не від турків. Обідно
Реал Мадрид (Испания) - Рома (Италия) Реал победит в этом матче но Рома выйдет дальше.FIFAyer сказав(ла):Другий день Ліги Чемпіонів:
Реал-Рома (перший матч 1-2) - я думаю пройде Реал.
Челсі-Олімпіакос (перший матч 0-0) - тут Челсі має проходити.
Порту-Шальке (перший матч 0-1) - думаю шальке поїде далі.
Інтер-Ліверпуль (першйи матч 0-2)???? походу перенесений, Лівер грає в Чемпіонаті Англії з Вест Хемом.
мля.. хотел его посмотреть(FIFAyer сказав(ла):Інтер-Ліверпуль (першйи матч 0-2)???? походу перенесений, Лівер грає в Чемпіонаті Англії з Вест Хемом.
Перенесений через те що 2 рази підряд на одному і тому ж стадіоні(Сан-Сіро, Мілан) грати не можна...FIFAyer сказав(ла):походу перенесений, Лівер грає в Чемпіонаті Англії з Вест Хемом.
Да і так для Італійців Велика травма а прикинь шо сьогодні прийшлося б терпіти Англійським фанатам. я взагалі за те щоб цей матч провели десь в КиєвіGANGSTER сказав(ла):2 рази підряд на одному і тому ж стадіоні(Сан-Сіро, Мілан) грати не можна
Це був матч Ліверпуль-Макабі Хайфа... І на рахунок3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):я взагалі за те щоб цей матч провели десь в Києві
як колись Ліверпуль грав у відбірному циклі до ЛЧ проти здається Ізраїльської команди
.... ти вваажаєш шо Інтер переможе Ліверпуль? Я якраз таки думаю навпаки - Лівер дожме італійців...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):прийшлося б терпіти Англійським фанатам
Я чесно кажучи навіть на це не розраховую, я мав на увазі вчорашню поразку Мілана від Англійського Клуба, фани в ярості, і тут хопппа на наступний день в тому самому місті ще купа Англійців, короче мяско було б жостке.GANGSTER сказав(ла):ти вваажаєш шо Інтер переможе Ліверпуль?
Угу... ще й розумінням того що італійські і англійські вболівальники це ще ті хулігани...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):короче мяско було б жостке.
Я был на том матче. Ливерпуль (Англия) - Макабби из Тель-Авива (Израель)GANGSTER сказав(ла):Це був матч Ліверпуль-Макабі Хайфа... І на рахунок.... ти вваажаєш шо Інтер переможе Ліверпуль? Я якраз таки думаю навпаки - Лівер дожме італійців...
видать не наиграли они на 1\4...FIFAyer сказав(ла):Ну хотя би від сильнішого суперника, а не від турків. Обідно
FIFAyer сказав(ла):думаю шальке поїде далі.
а я думаю пройдёт порту...miwania сказав(ла):тежило будет Шальке но все же смогут 1-2 гола и выйдут в 1/4
Мне кажется что все таки Реалу *ОПА. Увидим как оно будет.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Так матч нормальний швидкості атаки тільки голів немає, правда Рома полоскотала нерви 2 таких =-O удара якби не хрестовина чи Касіліас вже Реалу було б напряжно вирвати путівочку. Як на мене Реал грає не на повну силу, а Рома надіється на контр випад
Команда настрою. Може показати прекрасну гру, а може попасти з сумашедчим рахунком (наприклад 7-1)miwania сказав(ла):Рома неплохую игру начала показывать